lauantai 8. toukokuuta 2021

Edwardin Uusin Video (Koulutus)

 LINKKI <===


Tuo osuu eritoten SUOMEEN. Suomi on nimenomaan tuo paskanjäykkä, tasapainon kadottanut, honottava idioottimaa jossa vain Muodollisella Koulutuksella on väliä, ei niinkään tosielämän kyvykkyydellä yms. Esim LuonnonLahjakkuudella, jota minulla on enemmän kuin luulisitte. Mutta Suomlanti ei tue MINUA, se tukee keskinkertaista typerää Perkeleen Pyrkyriä joka osaa juuri "oikealla" tavalla mielistellä ja oppia ulkoa yhdentekeviä joutavuuksia ja olla "sosiaalinen" jne jne. Ja se tukee rapajuoppoja ja  niiden ultrakusipäitä rikollisia jälkeläisiä, mustalaisia, mahmutteja ja neekereitä ja virolaisia raxaäijiä, näitä Suomi tukee. "Virallinen Suomi".


Vaikkakaan en ole ikinä itse ollut mikään kotikoulutuksesta intoileva juntti, niin täytyy myöntää että olen alkanut nähdä tuonkin asian hyödyn. Ja tottahan se kyllä ON ettei koulussa suurimmaksi osaksi mitään varsinaisesti OPI millä TEKEE jotakin. Vain JOS osaa matikkaa ja sitten äidinkieli ym kielet, joissa olen aivan loistava(!), ja ehkä jokin tekninen käsityö ym, niillä tekee jotakin mutta se muu on vain pakotettua hengailua häiriintyneiden ja yhdentekevien typerien kusipäiden seassa. Joskin siellä voi myös piillä mitä ällistyttävimpiä helmiä ja sellaisia ..suhteita, mitkä on tarkoitettu olemaan. Mutta sellainen toteutuu missä vain ja vääjäämättä, ei sen miljöön tarvitse olla koulu.


Mutta summa summaarum, mielenkiintoinen ja nyt kun sen kuuli, itsestäänselvä, "pointti" ja asia tuo että suurelta osin on koulutus tietyn tason jälkeen enää vain pelkästään "signalointia" !! Hah.... se muuten totta tosiaan ON niin. Ällistyttävää mutta totta.

Keskinkertaiset ainakin, menee sinne saadakseen "sulan hatuunsa".



JA   sotkeakseen sitten KAIKKIEN ja kaikki asiat.



Suomen tuhon YKSI syy on tämä liiallinen intoilu koulutuksesta ja "asiantuntijuudesta". Sry vain naaraat mutta näin on näreet.


Outo sotku on tämäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti