torstai 6. toukokuuta 2021

Helsingin Kaupunkisuunnittelu ym

 https://www.youtube.com/watch?v=jDxIELqr_F8






Jaaha juu, Hjallis.

Se laittoi tällaisen video liikenteeseen. 

Ja ihan oikeassahan se on tässäkin taas, ei kai tuo kenellekään muulle kuin änkyräisimmälle vasemmistomulkulle mikää uutinen ja yllätys olekaan.

Mainittakoon muuten kun unohdin teille raportoida CamBäk Kirjoituksessa että kävin interim ajallani myös mm molemmissa, Redissä ja Triplassa paikanpäällä. Minä tykkäsin aivan totaalisesti !! Rakastin suorastaan, mutta minä tykkään kauppakeskuksista ja eritoten khuuleista Tokiolasityylisistä "megacity" Sci-Fi tyylisistä jutuista. Ja jumalauta jos Blade Runneria lähelle haluaa suomessa niin ==> Redi !!


UPEA. Ihanan moderni ja hygieeninen ja puhdas ja uusi ja tämänhetkinen. Kaunista mutta todentotta hyvin erikoisen sokkeloista. Se täytyy myöntää. Mutta siellä on mm kukkakauppa jossa vetelehtii ja vahtii rauhallisena jonkinlainen lassiemainen koira siinä edustalla, hahaa, tykkään. Elukat tuo aina lisämaustetta jos niitä tuollatavoin osaa käyttää, ja kukkakauppaan eläin sopii siinä missä luontookin.

Mutta niin nin ^^^.. videosta... siis "you´re saying.." eli siis sanot että tuota KAMALAA kamalaa "mutta kun ei sitä voida purkaa kun se liittyy nääs Olymppialaisiin" kuvatusta vitun tukkaista likaista rumaa paskaista Saatanan vitun korbusiaanista mörskää käytetään yhä !!?!?!?! Par´aikaa ja koko ajan !?!?   MITÄ HEVON HELVETIN VITUN VITTUA !?!?!? Luulin että siellä on jokin... liikunta tai uimahallimainen PIENI osio mutta lähinnä tyhjää wanhaa tilaa tjns ?..en ollut tarkemmin ikinä ajatellut. Mutta että jumalauta jo on HÄPEÄ jos tuolla tarvii käydä ihan jonkin TASOISTEN joukkueiden !!


Ja eiköhän sekin melkoinen homepesäke ole. Se ainakin näyttää siltä kuin kaatuisi ennenpitkää niskaan. vähän rujompi talvi ja kunnon tuuli ja ehkä yksi känninen autoilija päin seinää ja se on siinä. Se tulee alas kuin säkki paskaa taivaalta. Tai "puolueiden kannatus". (LAKATKAA ihan tasan oikeasti kannattamasta niitä, vitun idiootit).

Tuo olumppia-mörskä tulisi vetää "katepillarilla kasaan" ja HETI. Ja te kaikki tiedätte tämän itsekin. Kysykää MINULTA jos haluatte jotain Oikeasti Kaunista tilalle. ÄLKÄÄ IKINÄ, älkää vittu helvetin vitussa(!!!), kysykö Nykyarkkitehdeilta !! Niiltä pitäisi hakata kädet irti ja puhkoa silmät. Ja tintata vielä varmuuden vuoksi nyrkillä suuhun !

*

Mutta mikä vaivaa Hjellsinkhiä ? Mikshei shinne saada rakennettua MITÄÄN ?! Se johtuu Hjallis siitä että Hjellsinkhi on täynnä mulkvisteja vasemmistolaisia kusipäitä jotka kirjaimellisesti Elävät Sabotoidakseen. "Elä ja anna toisten kärsiä" voisi olla heidän mottonsa. Tai ehkä joku "vaali iskulause" tjns.

Se johtuu siitä. Se johtuu änkyröistä itsekkäistä idiooteista vitun kusipäistä "poliitikoista", viro ja puolalaisista raksamiehistä, umpisurkeista nykyajan hevosenpaska arkkitehdin nulkeista, ja kaikenlaisista hihhuli-rakennuttajista. Näistä kaikista se johtuu. Se johtuu ajan hengettömyydestä. Ei ole sydäntä ei sielua ei muistoja mistään ei persoonaa ja ei juuria, on vain korbusiaanista Satanismia ja rikoksia ihmiskuntaa ja silmää kohtaan, kaikkialla. Tosin Tripla ja Redi vaikkakin edustavat lopultakin juuri "korbusiaanista arkkitehtuuria" ovat khuuleja, on sitä sellaistakin olemassa, mutta ei ne mitään KAUNIITA an sich ole.

Ne on jos mitään niin "triviaaleja". Mutta uusina komeita hökötyksiä ja sinänsä bleidrannermaisuuttaan "khuul".

Mutta että sattuipa(?) sopivasti tämä Hjallixen filmi, sillä katsoin tuossa juuri eilenkö, sellaisen videon missä joku vain kävelee tukholmassa, juutuub tietää niitä minulle suositella sillä olen katsellut ja muutaman vuoden ajan näitä nykyajan hienoja ympäriinsä kävely videoita joista jonkun laitoin tännekin aikanaan. Katsoin mm aivan UPEAN Lontoo videon joka sai minut ihan jähmettymään, se oli jo lähes "leuat pudottavan" komeaa vaikka olin luullut Lontoota aika helvetin ankeaksi korbusiaaniseksi tukehduttavan tunkkaiseksi suureksi slummiksi mutta mitä vielä ?! Sehän on hämmästyttävän KAUNIS !!! Lontoo ei häviä lainkaan itselleen Kauneuden Kaupungille eli Pariisille. Se on jopa kaunihimpi kai, ainakin snadisti siistimpi. Mutta laitan sen täsmällisen videon tänne jahka saan aikaan, ei sitä khuulimpaa Lontoo videota enää voi paljon  tehdä ja se on karanteeniaikana kuvattu joten kadut on komean tyhjiä ja synkeän kauniita. Jokaisen arkkitehdin tulisi katsoa muuten se !

Niin nin siis se Tukholma. Katsokaa se ! En saanut silmiäni irti niistä joistain taloista, jumalauta toinen toistaan KAUNIIMPIA aivan UPEITA wanhoja wanhoja taloja, AITOA ja oikeaa ARKKITEHTUURIA ===> K A U N E U T T A. Ja KORISTETTA, KUULEEKO KORBUSIAN sinne Helvettiin, kiehuvaan mätään sianpaskaan ?!?!? KUULETKO ?!?! Sanoin KORISTE !! Vitun mätäpäinen paskasäkki. Vitun absoluuttinen mätäpaise paskapussi kusipää älykääpiö.

Siinä se joku silta mikä lie ja mistä kai katsoo suoraan kohti Turkua, ja siitä oikealle siinä on hiiiieeenoja taloja. Ja se Kuninkaanlinna on vähän toista kuin joku kämänen Ryssäläisen näköinen Hjellsingin presidentin talo. LIEVÄSTI sanottuna. 

Kattokaa niistä vähän mallia OIKEAAN KAUPUNKIIN !

Ja heittäkää ne VITUN "vihreät" paskaruutat kusireiät äbäläwäbälä sosiopaatit kusiaiset kiusanhenget hiuksista VITTUUN sieltä !! JOKAIKISELTÄ "päättävältä paikalta". Tai parempi vielä; LOPETETAAN KAIKKI "päättävät virat" ym satanismi !!!?

Ja sanottakoon sekin että Duttonin Ed, joka ON myös eräänlainen sieluton mulkku, älkää luulko että olen sen mikään "fani" sen kummemmin, mutta että SE pisti jo kauankin sitten, tai jotain kuukausia sitten, sellaisen videon... no haen sen nyt tähän samaan syssyyn sitten...

https://www.youtube.com/watch?v=fKKe0Pcwn2Q

The Neuroscience of Why Liberals Love Ugly Buildings


Jossa käy läpi sitä MIKSI  vasurit yms ilkiöt TYKKÄÄ oikein tahallaan RUMASTA ja vastenmielisestä ja ankeasta. Ja siis RUMASTA.

Siinä ^^ on yksi aivan HELVETIN  ISO  !!   SYY siihen "miksi Hjellshinki on .." niin ruma ja mitätön Ryssiämatkiva paskaläjä kuin on. Lukuunottamatta sitä kaunista wanhaa Katajanokalle menevää ..Esplanaadiko se on vai mikä vittu lie.


Rotu on monen muun lisäksi "yhtä kuin" tässä tapauksessa MAKU rakennusten suhteen jne, ja vasemmistolaisista leijonan osa on verenperimältään jonkinlaisia RYSSIÄ. Ja niiden VITUN "punaisten" superPerkeleiden kiukkuisia KOSTONHIMOISIA idiootti-ääliö jälkeläisiä, SE selittää AIVAN KAIKEN. Ja hyvin yksinkertaisesti. Hyvin nopeasti, ja hyvin hyvin helposti.


Nyt vain tämän ongelman KIMPPUUN !




Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti