torstai 20. toukokuuta 2021

Tiukkisfinnuiitit

 Ei kauheen KUSIPÄÄN kuuloinen ämmä tuokaan ^ ?!?!?!   En lukenut itse juttua, mutta jo tuo vastenmielinen ja kusipäisyyttä kunnioittava ja mainostava ja toivova ja petaava ja propagoiva ja promulgoiva idiootti otsikko ja tekstinalku tuossa ^ riitti. Ymmärrän yskän.

Kuvottavaa.

TUO on syy miksei suomesta ikinä tule mitään, koska Suomi on täynnä suomalaisia.   Kusipäitä pikkusieluja mulkkuja vittuja joilla ei pikkumaisessa tunkkaisessa kärttyisyydessään ole mitään muuta ikinä kuin kiusata toinen toisiaan mahdollisimman paljon. Te olette vain paska kansa ja kusipäinen rotu, siinä kaikki.

Tämä EI OLE monimutkaista eikä mysteeristä ja hämäperäistä ja vaikeastihahmotettavaa ja mitään mitä tarvii hirvittävästi pohdiskella ja miettiä ja ajatella ja filosofioida jne jne,   nääh. Te olette mulkkuja ja olette aina olleet.

Mulkkuja, sellaisia te olette.


Jos pitää Finnuiittia vastenmielisempi ali-ihmisrotu jostain löytää niin ehkä Kiinalaiset voisi olla yksi ehdokas ja Pohjois-Korealaiset toinen.Sanon loppuun vielä itse TODELLA TODELLA poikkeuksellisen REILUNA olentona että minulle tekee eritysen pahaa tuo teidän ^ kuvottava koppava vaatelias tiukkapipoinen orjamoraalinen sääntöjen ja kyttien ja lakien palvonta ja jäykkäniskainen kusipäinen sieluton jäykkyys ja yleismulkkuus ja nuukuus ja se sellainen "älä luovu mistään!" ja "kaverille ei jätetä" mentaliteetti. Se on tyypillistä PAHOILLE ja ALKEELLISILLE ja eläimille ja alhaisille ja esim juuri Kiinalaisille yms.


HÄVETKÄÄ !!!
Raha on VAIN rahaa  aftr ool. Sen kun oppisitte niin se olisi jo alku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti