maanantai 3. toukokuuta 2021

"Demokratia"

 Demos ja Kratos. Kansa ja Valta.


KAIKKI maailman IMBESILLIT ja idiootit kohkaa jatkuvasti ja jokapuolella ja joka tuutissa ja "threadissa" ja missä lie, aina ja uudestaan "demokratiasta". Demokratia sitä ja demokratia tätä ja demokratia vielä vähän totakin jne jne AD NAUSEAM.


Jättäkää toki joku, kuka vain, YKSIKIN järkevä ja ymmärrettävä ja täysin sisäistettävä ja AJATELTU ja realistinen kommentti MIKÄ demokratiassa on niin vitun ihmeellistä ja hyvää ja ihanaa ja säilyttämisen väärtiä ja miksi SINÄ siitä vitun tollo idiootti niin kohkaat ja olet innoissasi ! I dare you. Ja samalla voisit selventää MIKSI olet idiootti.


Kiitos.


* * * * *


En tiä... ehkä te ETTE vain TIEDÄ mutta "DemoKratia" on noin 2000 vuotta (!!!) wanhaa potaskaa !! KAKSTUHATTA VUOTTA WANHA ajatus !!! Miten voit edes KUVITELLA sellaisen sopivan NYKYhetkeen ja tähän aikaan ja paikkaan !?!?!

Ei se sovikkaan. Ja hei, untamo, se alkuperäinen idea oli jotakuinkin niin että kaikki ne jotka jotenkin OSALLISTUU niinsanotun "Yhteiskunnan" ylläpitoon ja rakentamiseen ja kokoamiseen ja sen sellaiseen, NIILLÄ on se ääni, ja se oli kirjaimellisesti MustaValkoista. Musta kivi ja Valkoinen kivi. Siinä KAIKKI.

TÄMÄ / TUO  on DEMOKRATIA. Muinaisen Kreikan ja Rooman ja minkä lie välimeren sen ajan "nevadan" tapa hoitaa omia paikallisia Muinaisekreikkalaisia asioitaan, lähinnä siis ne muutamat "senaatin" tai jonkun muun hienoltakalskahtavan apinain kokoontumisen jäsenet.


Se on wäääähän eri asia joku vitun mehtälän Pena, kun muinaiskreikan senaatin jokin Sivistynyt ja Oppinut Jäsen. Toogassaan komeiden temppelien seassa ja auringon syleilyssä.

Se ei ollut mikään mudassatarpova aggressiivisen moukkamainen tyhmä suomijuntti änkyrä.


*


Minun on pitänyt tästä kirjoittaa jo monta kertaa mutta nyt tunsin pakottavaa tarvetta kun katselin Hjalliksen rumaa pallinenäistä nenäapinan pallinaamaa juutuubista eli sen niitä videoita, vappujakson, ja sen kommentteihin ilmestyi joku vitun imbesilli Etatisti eli ihan perus suomalainen junttiheteromiäs, niin nin kommentoimaan kuinka "..demokratiassa hallitusta vastustetaan äänestämällä.." jonka kirjoitettuaan hän tuhisi tuohtuneena ja kyykisteli kiukkuisena ja näytti tosi tuhman suuttunuta naamaa, jollei jopa kiukutellut enemmänkin.

Mutta että tuon takia tämän kirjoitan, kun en jaksanut sille kirjoittaa mitään vastausta ja se alkaisi vain änkyttää ja aukoa typerää aivotonta krokotiilintajuista tietämätöntä paskapäätään niin puhun täällä itsekseni sitten mieluummin. Hah. Siitähän saa saatana !

*

Demokratia on syvältä poikittain takapuolesta, tai voidaan jopa puhua ihan "perseestä". 

Se on keskinkertaisten rumien ja tympeiden, voidaan sanoa "yhdentekevien" ja vähäteltävien (joista Suomi siis koostuu), nahjusten tekosyy monen muun vastaavan lomassa, olla ITSE tekemättä ikinä mitään. Mitään paskankaan väärtiä ainakaan. Kuten esim eräs Schaumann sai aikaiseksi. se TEKI jotakin. Jotakin hyödyllistä ja se muistetaan yhä edelleen ja tullaan muistamaan, toisin kuin YHTÄKÄÄN teistä. Vitun aivottomat madot. Toivottomat Perkeleen vitun tahnaiset lahnat.

"Demokratia" ei ole MITÄÄN muuta kuin pelkkä sana ja käsite jota heitellään ilmaan ja sinnetänne samoin kuin sanaa ja JUUTALAISEN kusipään KEKSIMÄÄ merkityksetöntä typerää verta nenästään kerjäävää kusipää käsitettä "Rasismi™". Tai jos se ON jotakin niin sano äkkiä, NYT, heti, MITÄ se ON. Mä venaan...

"Demokratia" on niinsanotulle "valtaapitävälle luokalle" vain yksinkertainen luu heitettäväksi teille idiooteille koirille. Se on vain älyllistä vetelyyttä, josta te koostutte ja onkin teille oikein kotoisan tuttua ja lokoisaa. Se on se teidän baseline, perusolemus tjns.

Se on sen lisäksi ihan silkkaa huttua ja typerää honottavaa paskaa ja valhetta ja humpuukia ja fuulaa.

Ne joilla ON on ne jotka "päättää", ne joilla EI OLE ...ne ei päätä kissan vittua. Ei mitään. Te ette ole MITÄÄN. Napanöyhtää, meren mutaa, halpaa makkaraa jne jne. Ja niitähän te lähinnä syöttekin vitun muulit.

*

Pohjois-Korea ja Venetsueelan persereikä ja läpi, ne on esimerkkejä "Demokratioista".  Ja näettekö jonkun merkittävän ERON niden ja esim tämän "Läntisen ja Rikkaan ja Merkittävän ja Menestyneen - Lähes Utopian" eli Suomen, johtamistavan välillä !?

Minä en. Lähinnä Mariinin pällinaamaryssätär on laihempi kuin Kim Pullukka, siinä se merkittävin ero. Ja ehkä juuri ja juuri vähemmän häikäilemätön tai ainakaan ei toistaiseksi ole vielä saanut toteutettua totaalisemmin omaa kusipäisyyttään, mutta siellä se ON, pinnan alla.

Amerikassa taas, jota kaikki maailman imbesillit kai luulee "demokratian" emämaaksi, se tarkoittaa mitä ikinä se Ikuiseen Valtaan Tukeutuva "Suo" sitten sillä viikolla, tai nyt voidaan jo puhua päivistä, niin nin mitä ne juuri sinä päivänä sattuukin haluamaan ja tarvitsemaan ja ajavat eteenpäin jne, SE on se mitä "demokratia" Amerikassa tarkoittaa. Se tarkoittaa "tehkää kuten sanomme !!" kuten aivan KAIKKI muukin mikä mitenkään tai sitenkään liittyy "Valtioon" tai "hallitukseen" tai miksikä sitä kutsuukin.

Yhtä hyvin voisi sitä kutsua.... oikeastaan miksi vain muuksikin. Vaikka Zimbabweksi. "On tärkeää edistää Zimbabweaattisia Arvoja.." jne jne jne. Sanoisivat toinen toistaan rumemmat ja tylsemmät mahot ämmät kun nostavat hyödyllisempien yksilöiden valmistamilla shamppanialaseilla niinikää hyödyllisempien yksilöiden tuottamaa shamppanjaa sisältävän "maljan" jollekin lahopäiselle ja tahallaan "kansaa" vastaan suunnatulle ja sitä riistävälle-nöyryyttävälle-sortavalle-ärsyttävälle VITUN kusipäiselle omalle suunnitelmalleen.

*

"Demokratia" on ...vain jotain. Se on vain jotakin mitä sanoa. Jotain mistä kaikki vitun yhdentekevät rumat verkkopaitaiset heteronahjukset saavat vähän "jutunjuurta" kun siinä, tuohtumuksekseen, kohtaavat vahingossa idioottien vitun tunkkaisen-kämäisten typerien Perkeleen hevon vitun tonttiensa rajalla ajellessaan nurmikkoa, mikä teidän täytyy jostain vitun obsessiivisesta syystä jatkuvasti ajaa, ja "ihmetellessään" kun pysähtyvät hetkeksi "jutulle".

Vittu ampukaa ittenne !

"Ilmoja pidelly"... "juujuu"...."kyyll kyyll" tai "kyllä kyllä.." "näin on ...on se näin...on se vaan näin.." "kyllä se näin on" jne jne ad nauseam.

Ja mitä tulee tuon vitun vauvan puklaukseen "hallituksen vastustamisesta äänestämällä"... minä en osaa edes reagoida tuon tason typeryyteen, en tiedä rehellisesti mitä sanoa. Ai miin...?..! ...the fak ? DaFuq !?

"Jos sä et tee ninkun mä oisin halunnu ni mä vastustan sua SUN järjestelmän sisällä ja sun laatimilla Asianmukaisilla ja Laillisilla Rajoituksilla Rajoilla ja Säännöillä! Ni !"....ai miin?... whupdi-fucking-doo !

Sanotaan nyt vaikka niin että: jopa MARX !!! Jopa vittu M A R Xin syyläinen kusipäinen hyödytön häiriintynyt juutalainen vittu tajusi tämän !! Ja se ei ollut vain Marxisti ..se OLI MARX !! Se oli se paskasäkki ITSE !! 


Sekin snaijasi sentään jotakin, ja sanoi että te sorretut saatte, jii-vitun-huu, valita neljän vuoden välein sortajanne. Ai miin ei se tuossa ollut väärässäkään.

En saata hyvällä tahdollakaan ja kaikella poikkeavan tasoisella mielikuvituksellanikaan ymmärtää MITÄ ihan eksäktli te siinä VITUN "demokratiassa" näette. Minä en ehkä sitten vain NÄE sitä, en tiä. Ehkä taittovika tjns ? Tai ehkä te KAIKKI olette taas, kuten AINA ja toistuvasti ja halki historian ja tulevan, AINA ja KAIKESSA aivan ABSOLUUTTISEN väärässä ? Ai miin.... jompikumpi ?


Parhaimmillaankin, olisi "demokratia" VAIN "kansanvaltaa" ja ENEMMISTÖN Diktatuuria. Se EI OLE mitään hyvää ja ihmisten enemmistö ei ole yhtään sen kummempaa ja älykkäämpää kuin muidenkaan apinalajien enemmistö, eikä totisesti MITÄÄN minkä ikeessä ja vallassa tulisi joutua "elämään" ja kituuttamaan ja sinnitellen kärsimään. Kuten esimm..mm..MM...uuh, ai nou ! SUOMESSA !

Taisi olla "Mark Twain" eli Hra Clemens kun sanoi että "aattele että suurin osa ihmisistä on Ihan VITUN tyhmiä, ja tajua sitten että puolet heistä on VIELÄ TYPERÄMPIÄ" ! Ei ihan sanasta sanaan mutta tuossa on se SISÄLLÖN MERKITYS suomeksi. Eli ihmiset on TYPERIÄ apinoita mutta suuri osa on VIELÄKIN TYPERÄMPIÄ.

Ne ei osaisi koota edes Ikean pesukonetta, saati sitten ymmärtää "mikä on kaikille parhaaksi" tjns paskaa, mikä siis lie teidän Kollektivistien apinankallossa se primäärinen IDEA - MIKSI - koko vitun "valtio" tai "hallitus" tai mikä lie, on ylipäätään olemassakaan.

Se on OIKEASTI olemassa VAIN komennellakseen ventovieraita niiden koko elämä, kehdosta hautaan, ja hyötyäkseen niistä tyhmistä Lauman ja katraan laiduntavista-paskantavista-äänestävistä määkivistä ammuvista vetojuhdista ja duunariorja-idiooteistaan ja saadakseen itse itselleen VALTAA ja valtaa ja vähän lisää vielä VALTAA ja jollen muistanut VALTAA mainita niin mainisisin kiitos nyt sitten senkin tähän, samaan rahaan, eli VALLAN. Eli ne haluaa valtaa. Ja näyttää joltakin erikoiselta, joltakin muulta kuin vain kurjalta lahjattomalta muulinvitulta. Joka siis ei kykene kuin valehteluun, siipeilyyn ja varkauden eri muotoihin ja kokoihin ja asteisiin. TÄMÄ on se sen oikea idea. Ei Yhtään. Mikään. Muu. Vain muiden luvaton rikollinen Saatanasta periytyvä ylimielinen koppava ja huohotava, sian tapauksessa eritoten, OLETTAVA omahyväinen vallankiimainen omiminen komennettaviksi "alamaisiksi" ja niistä saatavien "työsuoritteiden" aivan LOPPUMATON ja muuttumaton hyväksikäyttö ja ohjailu omalle tilille ja omiin tarkoituksiin.

Tämä EI OLE uutta eikä monimutkaista, tämän osaa kirjaimellisesti apinatkin. Jopa muurahaiset. Mutta kuten kaikki maailman IDIOOTIT aina sanoo, on tämä siltkin "paras järjestelmä jonka he tuntevat". 



Windows 10:n on parempi. Ainakin tyylikkäämpi. Ja paaaaljon !




Kuuluisa "Demokraattinen Johtaja" ja varas ja murhaaja ja pedofiili ja apinannussija. Ja myös vuohten.


"Demokratia"... on tyhjänpäiväistä laimeiden lässytystä. Ählämitkin ^ palvoo sentään lapsiaköyrinyttä mielisairasta kusipäistä häikäilemätöntä varasta ja maantieryöstäjää joka siis nussi ja nai ja hässi ja köyri ja paneskeli siinä missä alaikäisiä lapsiakin, kaikkea nelijalkaista JA muslimit palvoo MYÖS mustaa kiveä tai jotain ...mitä lie siellä mustassa kuutiossa onkin. Siis siinä on edes joootakin, jotain tarttumapintaa tjns. Ne voi ainakin sanoa että "dhäsrait! me palvotaan murhaavaa pedofiilia ja mustaa kivee!" kun taasen joku teistä vitun löysistä vituista voi vain huokauksenomaisesti määkäistä "demokratia".

Eli...abaut.. ?.."Tawja käy Neuvostoli..Ryss..siis Venäjällä ja hakee paitsi kissan ja jonkun taudin, ja halpaa kaljaa, niin se täti tekee Minuakin Koskevan Merkittävän PÄÄTÖKSEN!!!" aijaijaijai ihanaa !! NananananananaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAA. Tästä te tykkäätte. "Päätöksistä" !! Niistä ihan oma kirjoitus jossain vaiheessa.

Täytyy aina PÄÄTTÄÄ asioista. On paljon asioita joista PÄÄTTÄÄ. Tämä on siis, ymmärräthän, jaaaaaatkuvasti jaaaatkuva prosessi. Jolle ei täten ole päätöstä.... hah  "päätöstä" !! HAHAhahahaaa.


Hei ääliö; sinun vitun ÄÄNESTÄMISELLÄSI ei ole MITÄÄN merkitystä eikä sinulla. Se on vain mutinaa tuulessa, piereskelyä Saharassa, nynnyjen yninää, alistettujen levotonta liikehdintää ja yhdentekevää hyrräystä ja tyhjäkäyntiä. Ette te PÄÄTÄ itse kilin vittua ja saa mitään AIKAISEKSI.

Rikkokaa ikkuna jos haluatte nähdä mitä on SAADA AIKAAN samantien jotakin. Tai rakentakaan, se on vielä parempi.


"Demokratia" on vain tyhmille ja vähäpätöisille ja -mielisille, lohdullinen hönkäys. "Demokratia".. ja sitten hengitys taas palaa normaaliin masentuneeseen sydän ja verisuonitautiseen ahdistuneeseen vaivalloiseen paikoitellen jopa pihisevään uomaansa.


Hei ?!!... Haista Vittu !!



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti