sunnuntai 16. toukokuuta 2021

Maailman Tyhmin Mies

 


Se on toi ^.


Toi tossa -------------------------------------------------^^^^^^^ toi !


Tuo  se on.


Tuo vitun Uuden Suomen paskatahra ja kestoläntti, se se on. Tuo on oikea paraati ja profiili esimerkki Etatisti-Statisti Idiootista. Jos etsitte sitä Suomijuntin Valtion-kytän-lain-Palvojapakanan kusipäistä paskapussia imbesilliä toukojäärää jurtassa parhaimmillaankin asunutta älykääpiö-ääliötä niin tossa se on !! 

Minä etsin ja löysin sen teille. Tsiigakkaa siitä.


Tähän lyhyeen mutta mielestäni myöskin melko ytimekkääseen kirjoitukseen minut inspiroi jo noin kuukausi sitten kai, ainakin, kun näin tuon idiootin kommentin jossakin blogissa tai missä lie, missä se kehui ihan vilpittömän aidosti ja vuolaasti kuinka meidän muiden tulisi olla suorastaan polvillaan kiitollisuudesta ja kunnioituksesta Valtion Virkabyrokraatteja ja niiden olemassaoloa kohtaan ja kuinka on "onni" että ne on meitä Parempia ja Älykkäämpiä ja Päättää Asioista.


Minä oletan tuon tollon olleen tosissaan, siitä tämä kirjoitus.

Se oli niin tunkkainen tukehduttava typeryyden oksennus suoraan kurkkuun etten tiedä mitä siihen voi sanoa. Voin vain hämmästellä kuinka noin tyhmä voi olla, kuinka joku VOI olla tuollainen !? Kuinka tuollaista ^^ VOI olla olemassa ?!?! Miten se on mahdollista ?!?! Mikä sen aiheuttaa ja mitä sille on tehtävissä !?! Miksi näin ON ?!? HALOOO !??!  Mitä tämä on !!!?!? Onko tuo jokin ..sabotaashi tjns ?

Onko tuo tollo todellinen ? Onko se joku "hahmo" ?! Vai onko se yksinkertaisesti vain noin vitun tolkuttoman yksinkertainen villifinnuiitti-tollo ?!


Siinä jos missä on "Finnuiitti" pähkinänkuoressa. Dorkaa vastenmielistä lärväänsä myöden, vitun itäinen tundran primitiivipallinaama.

Mutta näyttäähnä se, joltain Kummelin / Fingerporin perushahmolta joka on lähes joka jaksossa jonkinlainen osa. Ja sitä rooliahan se kai ajaa siellä Uudessa Neuvostosuomessakin.

Ja se näyttää myös Amerikan Intiaanilta, eli se ON myös Fintiaani. KATSOKAA sitä niillä kehnoilla tuhnuilla "Normaali Ihmisen" aivottomilla heikoilla ja alivertaisilla vitun puusilmillänne, te(kin) NÄETTE sen kyllä. Tuolla ON se kyseinen fenotyyppi, ja se EI OLE valkoisen vaan PRIMITIIVIN piirre. Se on villi-ihmisten, alkeellisten heimolaisten jne jne piirre.


Ja minä voin lähes luvata ja taata että tuo on myös niitä jotka mm ajaa sinne mistä saa halvinta bensaa, mikäli sillä on ihmisen ajoneuvo eikä vain pelkkä biisoni jalkojensa alla. Jota se hoivaa ja hieroo ja nussii ja paijaa kuin inkkarit konsanaan. Ja mistä se on niin vitun ylpeä ja mihin niin suunnattoman tyytyväinen, samoin kuin siihen että on Heimopäällikkö ja Kylän Vanhimmat jotka häntä ookaa ja neuvoo ja ohjeistaa ja toki myöskin nöyryyttää ja alistaa ja riistää ja käskee ja komentaa ja komentelee ja käskyttää ja ahdistelee ja vangitsee ja sakottaa jne jne mutta hei !!! Se kuuluu vain osaksi "diiliä", osaksi koko Jutun hintaa. Vai ooxä joku Rikollinen ? HÄ.

Ja myös määräilee, piti sanoa. Ja estelee ja tyhmentää ja hidastelee, muttei se ole hänelle ^ mikään ongelma tai mitään kurjaa, sillä se on se mihin hänen jurakauden aivonsa on sopeutuneet ja tottuneet ja mitä hän pitää Omanaan ja Kotinaan ja mikä on tuttua ja turvallista. Vielä eritoten kun Päällikkö on niin mukavalla ja joviaalilla tuulella että antaa Arzin käyttää biisoniaan paskalla jossain erityisen hyvässä heinikossa mihin ei normaalisti ole Hoi Polloin pöllöillä miiiitään asiaa. Tämä tuo mairean hymyn Arzin typerälle turpealle Finnuiitin primitiivilärvälle, jonka perunanmuotoinen ruma nenä on jo alkanut kevään auringon värittämänä näyttää snadisti punaiselta. Kuin on Arzin sisuskin.

Samoin takaan että tuo tuntee sellaisia kaltaisiaan ja näköisiään ja aivan yhtä tyhmän tuhnuja vanhoja äijiä omasta naapurustostaan, joiden kanssa kokoustavat jossain vitun paikallisella Ärrällä paskaa jauhaen ja kahvetta kitaten ja tehden välillä Kenoa ja Totoa ym "vois vaikka sattus kerrankin jotain voittaan, nääs, eihän sitä tiiä". Kyllästyttäen ja ärsyttäen, päivittäin, tiskin takana hidasta kuolemaa tekevän nykynuoren tyttöraukan. Joka haluaa luullakseni vain raapia / raadella tuon naamaa joka kerta kun sen tyhmä naama ilmestyy kioskin lävestä sisään.


Ja kuten niin moni muukin ikäisensä näköisensä ja kaltaisensa Suomalainen Heterojunttimies, uskoo tuo ^ vahvasti noihin liian (pystysuunnassa) kapeisiin / pieniin laseihin. Hei; ne EI tee teille mitään palvelusta, suomentaakseni englantilaisen sanonnan.

Mutta en nyt halua keskittyä tuohon mulqvistiin sen enempää, sanon vielä vain että sille sopisi paremmin kuin tämäkään paskamaa, esim Pohjois-Korea tai Venezueela tai ehkäpä jopa Brazilia, missä se tapettaisiin ehkä jo ensimmäisenä yönä, mutta ainakin ekan viikon kuluessa.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti