tiistai 25. toukokuuta 2021

Toveri Jusshi

 



Tuo vitun linnunnaamainen typerä honotava dorka on ihan yhtä kusipäinen ja tyhmä taulapää kuin ne KAIKKI muutkin.

En tiedä MIKÄ vitun Mielenvirus™  teidät muut saa luulemaan että se EI olisi, mutta hei, kuten olen sanonut; olet tyhmä. Olette tyhmiä. Olette uskomattoman vähäpätöisen typeriä miniatyyrisia sielunraakileita parhaissakin keisseissä.

Haistakaa vittu.



Kiitti.









P.s "Fossiilinen polttoaine".... voitte ihan itse ihan vain katsoa guuklesta n 20 sekunnissa tuon aivan leuanpudottavan TYPERÄN, älykääpiömäisen, ääliömäisen, häiriintyneen, mielisairaan ja kiusaavan ja tahallisen ilkeämielisen mielipuolisen naurettavan sonnan alkuperän. Sen keksi joku kusipää, taisi olla Amerikkalainen joku uskonnollinen imbesilli, uskovaiset harvoin on keskiverto siiliä älykkäämpiä jos senkään tasoisia,  ja siis kyseinen läskipää-paskapää sanoi ihan pokkana että "öljy tulee dinosauruksista". Kyseessä oli aikuinen henkilö.

Miettikää hetki tuota ! Ja tajutkaa sitten että KAIKKI ^^^ "poliitikot" on tuota mieltä, K A I K K I  niistä Saatanan Nilviäisistä puhuu "fossiilisista bensoista" ja mistä lie. Ja näitä te katsotte YLÖSpäin ja  aattelette että niitä TARVITAAN.

Ne tarvii HIRTTÄÄ, niitä EI TULE kuunnella, niiden totteleminen on syntiä jos mikään on.

Ja sitäpaitsi.. kaikkihan sen ny tiätää että timantit tulee kissoista ! Ja suklaa on vain muinaisten ihmisten sontaa. Jotka eivät toki eläneet yli 6000 vuotta takaperin koska silloin ei muslimien tai kristittyjen vaikuttavan sileän tajunnan mukaan ollut mitään, ennen kuin heidän antropomorfinen Jumalansa (älä suotta guuklaa, se meinaa vain hienostisanottuna "ihmisenkaltainen") loi kaiken yht´äkkiä ja fokusoituen joko juutalaisiin tai muslimeihin tai ehkä hinduihin, riippuu keneltä kysyt.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti