keskiviikko 19. toukokuuta 2021

Suomi = "Curley Ilmiö"

 https://ohnonkeisari.wordpress.com/2017/06/15/curley-ilmiosta/


Katsoin tuonkin tuollaisesta blogista ^. Tuohan on Suomi ihan sinänsä, itsessään, pähkinänkuoressa. Noin suomen "politiikka" toimii. TÄSMÄLLEEN näin. Sille on tuollainenkin nimi tai ylipäätään nimikin.


Ja tuo on tämän Satanistisen Rikollisen Mädän, SRM, vain YKSI ilmenemismuoto ja vasemmiston MEGAkusipäisyyden ja sabotaasin vain YKSI keino.


On pieni ihme että suomessa on enää MITÄÄN tai KETÄÄN. Tilanne on aivan kamala. Lohduton. Juuri kuten kostonjanoiset raivotautiset kommunistikusipäät haluaakin.


Sanon samalla että...en muista mistä tämän joku aika sitten kuulin tai luin, saattoi olla Dim Fuulin striimissä kommenteissa tai se itse sen sanoi...ja se se onkin, siitä minä tämän kuulin, Tim Fuul sen sanoi että joku sanoi että joku jntjntjntjn.. Mutta siis; "politiikka on yksi sisällissodan muoto".

Hah..... kappas. Hienosti sanottu ja hoksaava juttu...hoksata. Hyvin nähty. Sitä se muuten ON !!!

Eli me OLEMME jo joka tapauksessa(!!!) Sisällissodassa !


Ja tuo TUO loistavasti "oikeiston" absoluuttisen kyvyttömän hampaattoman laimean mäntin imbesillin idiootin nynnyn tollon typeryyden ja kertakaikkisen hönön saamattomuuden TÄYDELLISESTI esiin: ne  ei IKINÄ TEE MITÄÄN !! Siinä missä vasemmistoksi kutsuttu globaali mafia ei LEPÄÄ hetkeäkää vaan hyökyy päämäärätietoisena päälle 24/7/365 !

Ja siihen syynä on muun muassa se että niillä ylipäätään ON jokin suunnitelma ja päämäärä. Kun taas oikeiston suullahengittävät toivottomat muulit ei tiedä edes mistä reiästä ruuttaavat paskaa. Yleensä "Kansan" silmille. Ne ei vain tiedä oikein mistään mitään, ne on pihalla kuin lintulauta. Ne lähinnä istuu yleisössä kuin paviaanit kallioilla, raapimassa kassejaan ja perseitään, samalla kun siellä alhaalla itse areenalla vasemmisto laittaa ....siis ?...no.... nääs.. edes ylipäänsä TEHDEN jotakin.

Jolla on yllättävän PALJON merkitystä.


"Paha voittaa jos hyvät ei tee mitn" jne jne jne jne.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti