sunnuntai 7. heinäkuuta 2019

"Yrjö" = Finuiitti

Kävin lukemassa Ykän vastauksen minun vastaukseeni hänen vastaukseensa minun kommenttiini.

Äijä on tyhmempi kuin luulinkaan ! HAhaha... ai vittu mikä TOLLO saataan !!
"*mankunaa* otit sitten oikeudeksesi MÄÄRITELLÄ.."  ruman rumaksi. Hei, vitun idiootti; ruma ON rumaa !!! En MINÄ sitä MÄÄRITTELYLLÄNI  MUUTA ===> rumaksi !! Se *ON* rumaa.

Siinä kaikki.


Mutta näemmä kaivoin esiin suomalaisen turvenuijan perustollouden tuostakin juntista, suomalaiset kun on joutuneet SIETÄMÄÄN toisiaan näihin maailmanaikoihin asti, täällä kurjalla vitun tunkkaisella yhdentekevällä pohjoisella suolla ja maa-alueella, suomlannin finuiitista on tullut yksi maaplaneeta EPÄrehellisimmistä vitun nälvivistä valehtelijoista, joka kuten Ykäkin, sölköttää ettei minun "muotopuoli naapurini suinkaan RUUUUUUMA ole mutta vain...."  ...en tiä...vain vähän jotakin ehkä mikroskooppisesti vähemmän kuin Rät Pit tjns.

Hei; se on RUMA !! Siinä KAIKKI.


OPETELKAA vain NÄKEMÄÄN asiat niinkuin ne ON ja tuomaan SE esiin, ei sitä tule pelätä tai vältellä !! SE on se mitä PAHOLAINEN ja valehtelvat konnat haluaa, ettei mitään kutsuta sen oikealla ja selvällä ja selitysvoimaisella nimellä, ja myös juutalaiset ja naiset haluaa tätä.
Tosin jutkutkin välistä, kuten Vilar, voivat tuoda jotain sangen räikeän selkeästikin esiin. Toisin kuin te vitun VALEHTELIJAT fintiaanit mulkut !!!

Te ETTE ole    REHELLISIÄ by any means ! Vaan ihan totaalisia "feikkejä" kuten "Maik Monrou / Ändi" ja totaalisia SELITTELIJÖITÄ ja TEESKENTELIJÖITÄ...
...ja naurettavia nälviviä KOPIOIJIA idiootteja ja matelevia vitun pyyteellisiä vitun PIRUJA, ja siis aivan totaalisen HÄVETTÄVIÄ !! ^ Case in point ^^.

Mitä tuokin ^ vitun Pohjoisen Kalan näköinen pohjoinen kalamies tuossa irvistää kuin jokin 50-lukulainen (jolloin se oli vielä nuori ja suosittu) "voimamies" piirroshahmo tjns. Ja tuo ^ ämmä tuolla reunassa....? ....... huutaako se lapsilleen että "nyt alas sieltä ! Ja HETI!" ??
Ja tuo ^^  typerys on yhtä hämillään kuin Ständaplavalla, kun ei itsekään ymmärrä mitä VITTUA siellä oikein tekee ja toimittaa. Eikä tiedä kyllä kukaan muukaan.


* * * * *

Mutta jottei tämä venyisi tämän pidemmäksi, tässä tämä oli.

Suomalaiset on VASTENMIELISIÄ tyhmänleikkijöitä ja teeskentelijöitä ja ymmärtämättömiä primitiivimoukkia, vaikkette yleensä kykene MYÖNTÄMÄÄN tätäkään ILMISELVYYTTÄ, kuten niin montaa montaa montaa muutakaan.

Kai se sattuu kun näkee olevansa jotakin vähemmän kuin ne jotka on jotakin paljon enemmän. Edward ihan oikein snaijasi että "Finuiittien" se OIKEA viiteryhmä on eskimot yms arktiset alkuasukkaat / primitiivikansat. EI Valkoiset Sivistyneet Eurooppalaiset / Länsimaiset IHMISET.

Minä olen koko ikäni ollut seassanne ja voin vakuuttaa että te ETTE ole Valkoisia Ihmisiä !!! By ANY means. Ja KAIKEN olette lähinnä kuten neekerikin, SAANEET joltakin muulta. Alkaen jo itsenäisyydestänne, jonka vitun kurjat rotat, menitte senkin nynnyilemään ja luovuttamaan taistelutta POIS !! Vaikkei siihen ole YH-TÄ-KÄÄN oikeaa ja kunnollista ja riittävää ja edes juurikaan "perusteltavaa" syytä. Muuta KUIN siis se sama vanha eli AHNEUS.

"Suomi" pitäisi POMMITTAA !!! Mutta toisaalta... kun te asutte pitkin METTIÄ kuin jotkin vitun ELÄIMET, siellä täällä, silläkään ei ehkä olisi haluttua vaikutusta. Toisin kuin ehkä Japanissa, missä kaikki väki on siinä tarjolla lähes yhdessä ja samassa paikassa ja isossa läjässä keskenään.

Suomi on läpikotaisin kurja ja nurinkurinen HELVETTI ja joka siitä TYKKÄÄ; tykkää läpikotaisin nurinkurisesta takapajuisesta kylmäävän ilkeästä Helvetistä täynnä ankeita ja RUMIA idiootteja ja häiriintyneitä ali-ihmisiä !!!! Joitakin siedettäviä on toki seassa mutta... poikkeus vain vahvistaa säännön.


Ettekä te siitä saa SUUTTUA / alkaa kiukutella jos ja kun joku saa tämän kaiken sanotuksi. Tämä on asiain todellinen olotila ja laita ja olemus.

Diilwithit !
...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti