perjantai 5. heinäkuuta 2019

Kytät ja Poliitikot

On kaappareita, ja ne on kaapanneet Maapallon JOKAISEN ihmisen KOKO elämän, ja tätä te vitun tietämättömät tahnapäiset madot pidätte "Normaalina" ja Hyvänä ja Toivottavana ja "toivottavasti se ei ikänä muutu!" asiaintilana.
Mm tämän takia minä inhoan ja vihaan teitä rajattomasti.

Tyhmyytenne ja nurinkurisuutenne, eli Saatanallisuutenne, on parantumatonta ja sielunsyvyistä ja yhtä kusipäistä ja patholoogista kuin kyttien vastaava.

KAIKKI "poliitikot" ja kytät kuuluu loppuiäkseen jonkinlaiseen rangaistus ja tarkkailureservaattiin tai vain hautaan, minulle ihan sama. Mutta koska se reservaatti ärsyttäisi ja koettelisi ja hyytäisi ja INHOTTAISI ja NÖYRYYTTÄISI enemmän, valitsen niille SEN; menkööt he reservaattiin tai kutsuttaisiinko sitä vain sanalla "vankila" ? Sekin on minulle ihan se ja sama; kunhan vitun Saatanan mulkut KÄRSIVÄT. SE on se idea ja millä on väliä ja merkitystä.

Poliisit / kytät on syntisintä saastaa mitä Maa päällään kantaa. Ja kuulisitte tämän SAMAN "Jumalalta" tai niiltä mitä "Hengiksi" kutsutaan, vaikkette toki USKO minua, mutten minä välitä mitä te uskotte; te ette tiedä MITÄÄN. Te olette idioottien "tiedottamia" HYPER-idiootteja kusipäitä, ja VITUN ilkeällä ja robotinkarkealla / kylmällä vitun muulinpaskan asenteella.

Toivon teille PALJON ja piiiiiiiitkää puuduttavaa ja NÖYRYYTTÄVÄÄ kärsimystä. Saatanan taliaivot vittupäät.

Ja HUOM!!! "Poliisi" ja "Poliitikko" yms on KAIKKI IDENTTISIÄ käsitteitä ja nimiä ja nimisanoja ja samoja Saatanan Paskoja, joten en vain erikseen jaksa luetella "Julkisenpuolen / KELAn tai Sossun Työntekijät" tai "Lakeijat" tai "Asian-Ajajat" tai "Tuomarit" ja ..."Viranomaiset".. mitä näitä nyt on, niitä on kuten heitäkin; liikaa.

Heidän KAIKKIEN on kuoltava silkkaan kärsimykseen, niin suuria ja pahoja ja julmia ja ilkeitä ja ALHAISIA ja painavia on heidän "syntinstä".

HEISTÄ yksin on MEIDÄN KAIKKIEN päästävä. MIKÄÄN muu ei ole RATKAISU YHTÄÄN - MIHINKÄÄN.
YHTÄÄN.
MIHINKÄÄN.

Niin kauan kuin TUOLLE syövälle ja murharutolle ei tehdä MITÄÄN....hei; sairaus vain jatkuuuuuuuuuuuuuu ja se PAHENEE.

Syöpä EI  LUOVU  ITSE  ISÄNNÄSTÄÄN !!! Taistelutta. Ehkä juuri SIKSI sitä KUTSUTAANKIN tuollaisella sanalla / käsitteellä.
Se "SYÖ" isäntänsä ELÄVÄLTÄ.

Kuten TIEDÄTTEKIN jo, samoin tekee "valtio" ja kytät ja JUUTALAISTEN ASE nimeltään "laki". Joka ei siis koske KETÄÄN, HUOM ===> K E T Ä Ä N  milläänlailla eikä taalla. Mutta ne Ykän kaltaiset paskapääursukset joilla on liian SUURI RUUMIS ja nanokokoinen moraali ja mikroskooppinen sielunraakile ja jotka tykkäävät vain istua läskin pallomahansa kera rättimäisen plittanan ruman(!) Perkeleen perseensä päällä pitkin päivää määkimässä happamsti muille, mm miten tulisi elää ja olla ("kunnolla" tjns), NE haluaa teidän USKOVAN(!!) HUOM!!! U S K O V A N "lain" olevan JOTAKIN. Jotakin TODELLISTA tjns. En tiedä ihan tarkalleen MITÄ ne sen luulee ja tahtoo olevan, mutta se on vain kuten lempiblogaajani asian ilmaisi "lajitelma käskyjä / komentoja jotka on laatinut sinulle täysin tuntematon / ventovieras..". Ei MITÄÄN sen ihmeellisempää.

Selittääkä piruuttanne minulle nyt MISTÄ juontuu se "oikeutus" VAATI KAIKILTA MUILTA KUULIAISUUTTA ja TOTTELEVAISUUTTA   ===> O M I L L E vaatimuksilleen ja KÄSKYILLEEN !!!!?!?!?!?!? Ja käskyille joilla RAJATAAN toisilta olennoilta elämänkokemuksesta GIGANTTISIA siivuja kylmäverisesti pois ! "Kuin" jokin VITUN PSYKOPAATTI.


Selittäkää toki Normi-Ihmiset minulle tämä ! TÄMÄ.
TÄMÄN sölkötyksen ja selvennyksen minä TODELLA HALUAN kuulla joltakin teistä !! Laittakaa kommenttai jos teillä ON jotakin TODELLISTA sanottavaa, eikä sitä saatanan kissanpaskaa Keskinkertaisten Perkeleen Papukaijojen iänikuista Saatanan määintää "kaikkihan ny TÄN tiätää!..".

Jos jotain ON....siitä voi jotain SANOA ?!

Vesi esim ON, ihan tasan TOD! märkää !
Teillä ei OLE mitään ! Muuta kui syntiä ja ilkeyttä ja pahuutta ja EREHTYNEISYYTTÄ ja aivan US-KO-MAT-TOMAN ankeaa alhainen apinaolennon "mieli" ja typerää ylimielistä utilitaristista heteronormatiivista kusipään-koiranpaskan julmuutta ja pyyteellistä AHNEUTTA ja seksuaalista saalistusta yms. Teillä ei ole MITÄÄN. MINULLA ON KAIKKI !
"Todellista köyhyyttä on sydämmen köyhyys".

Totisesti !MINÄ HALUAN JA VAADIN KAIKEN TEILTÄ TAKAISIN !! 

K A I K E N !

KAIKEN minkä olen menettänyt takianne, ja se on Ihan. Totaalisen. Kaikki.    Aivan mustavalkoisen täysin, alusta loppuun, seinästä seinään, lattiasta kattoon, kehdosta hautaan; K A I K K I.
Minä haluan Saatanan Pedot, sen KAIKEN repiä teistä TAKAISIN itselleni ja irti ! Ja tehän ANNATTE sen.


Minä en syntynyt teidän ääliöiden ja MEGA-älykääpiöiden tunkkaisten mulkkujen määräiltäväksi ja riepoteltavaksi ja pilkattavaksi ja hyväksikäytettäväksi jne.

Kosmos EI OLE teidän, ei edes TÄMÄ yksi kurja vitun planeetta, jolla ette edes ole YKSIN, ja josta ette edes siitä tiedä MITÄÄN, saati USKO asiaa. Mutta taaskin, minä en piittaa tuon taivaallista siitä uskotteko jotain vai ette; te ette erota edes kyttää ja hyvyyttä, ja oikeutta ja "lakia" toisistaan !! Hahaa, teidän silmänne ei näe MITÄÄN.

"Teillä on silmät nähdä, ja korvat kuulla, mutta siltikään te ette kuule ettekä näe MITÄÄN"... kuten jossain joskus taidettiin jo todeta...
...tovihan tuostakin on jo vierähtänyt.. ja MIKÄ on MUUTTUNUT ?....
Oi minä sitten INHOAN tätä planeettaa !!
Niin TÄYDELLISESTI.
94:1 Sinä koston Jumala, Herra, sinä koston Jumala, ilmesty kirkkaudessa. 
94:2 Nouse, maan tuomari, kosta ylpeille heidän tekonsa. 
94:3 Kuinka kauan jumalattomat, Herra, kuinka kauan jumalattomat saavat riemuita?
94:4 Ne syytävät suustaan julkeita sanoja, ne röyhkeilevät, kaikki nuo väärintekijät
94:5 Sinun kansaasi, Herra, he runtelevat, ja sinun perintöosaasi he rasittavat
94:6 He tappavat leskiä ja muukalaisia ja murhaavat orpoja. 
94:7 Ja he sanovat: "Ei Herra sitä näe, ei Jaakobin Jumala sitä huomaa." 
94:8 Ymmärtäkää, te kansan järjettömät, ja te tomppelit - milloin te tulette järkiinne? 
94:9 Joka on korvan istuttanut, hänkö ei kuulisi? Joka on silmän luonut, hänkö ei näkisi
Tuli nousee kyllä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti