tiistai 23. heinäkuuta 2019

Karjalan Palautus

http://rescordis.puheenvuoro.uusisuomi.fi/278626-karjalan-hinta-on-jo-maksettu-palautus-viela-puuttuu


Tuo juttu ^ ei ole mitenkään erikoinen mutta sen takia kirjoitan tähän itse ASIAAN tämän oman vastaukseni äkkiseltään.  Ja eritoten ja lähinnä; noiden vitun kommenttien takia. Joita en jaksanut lukeakaan kuin yhden tai kaksi.

Siitä näin heti ja taas, ja tarkasti, että yksi suomalaisten Perus Piirteistä on se vasemmistolaisillekin ja juutalaisille yms näsäviisaille paskapäille tyypillinen "kyky" eli lähinnä kai TAPA, nähdä JOKA-vitun-ASIASSA   AINA  ja ensi-sijaisena ne kaikki negatiiviset ja huonot puolet. Ne kaikki "reaalitodellisuuden" aiheuttamat inhottavat alkeelliset ongelmat ja sudenkuopat. Toki tätä vasemmisto näkee VAIN kaikessa MUUSSA KUIN omissa mielipuolisen tyhmissä lapsellisissa huuhaahankkeissaan, mutta kuitenkin; asenne on aina SAMA.

Se on VAS-TEN-MIELINEN !! Se on yksi ihmisen kuvottavimmista ja RASITTAVIMMISTA (en voi kyllin tuota sanaa "rasittava korostaa !!!!!!) piirteistä. Se on TAPPAVA. Se on syädmensammuttava ja kaikenlaisen INSPIRAATION ja pyrkimyksen ja yritteliään hengen yms esiintulon TUKAHDUTTAVAA ja KAMALAA, se on oikeasti Saatanallinen tila ja tunne ja "vakaumus", se on oikeaa Vasemmankäden Polkua. Kertakaikkisen iljettävän vastenmielinen ja mitä toruttavin ja tuomittavin ja alhaisin ja paskahousuisin ja alkeellisin ja Suomijuopoille ja muille sillan alusväelle tyypillisin.

Hus vittuun minun maastani sellaiset !!

* * * * *

Sitten itse tuo ASIA, eli Karjan Paluu osaksi emomaata eli suomea.

Se on niin vitun itsestäänselvä ja päivänselvä ja täysin selvä asia että olen äimän-käkenä että se saa aikaan YHTÄKÄÄN poikkipuolista ääntä. Totta-vitun-kai se tulisi ja tulee palauttaa !! Eikä siinä ole YHTÄKÄÄN ongelmaa !
En näe siinä MITÄÄN muuta ongelmaa kuin EHKÄ sen että Ryssät olisi sitten jotenkin ...sellaisessa "oudossa olotilassa" jossa niistä ei oikein tiedä miten niihin tulisi suhtautua, ja sitä voisi olettaa niiden lierojen vielä alkavan VAATIMAAN jotakin VASTINEEKSI siitäkin. En tiedä mutta ei se mahdotontakaan ole.


Ja mitä tulee tuon yhden jästipään listaan noista ihan käsittämättömistä luvuistaan; MIKSI sinne PITÄISI perustaa jotakin "hallintoa" !??! YHTÄÄN MITÄÄN "hallintoa" ?!? Etkö sinä osaa elää ilman "hallintoa" ?!?! Oletko sinä sopuli tai jokin vitun kastemato tai lammas tjms !??!
Eli sen voi HETI yliviivata ihan kylmästi. Ja ei noita kaikkia muutenkaan tarvi päivässä toteuttaa !!
Ja toisekseen..minkä VI-TUN(!!!) tähden ja takia pitäisi Helsinki-Viipuri===>PIETARI motskatie tehdä !?!?!? Mitä VITTUA se perkele piatariin asti pitäisi venyä !?!? Vittuako sitä YHDISTÄÄ Karjalaa RYSSIIN  MI-TEN-KÄÄN !??!?!
Jos mitään; sinne ryssän ja Karjalankannaksen välimaastoon tulisi tehdä MUURI, ja helvetin ISO ja jykevä !! Ja KOKO RAJAN mittainen.

Muutoin nuo rahojen sijoituskohteet on toki sangen oikeansuuntaisia ja ymmärrettäviä. Ja siitä saisi giganttisen projektin johon voisi ottaa KAIKKI halukkaat työttömätkin, jopa monet työssäkäyvätkin voisivat osallistua, jopa minä saattaisin lähteä JOS sieltä olisi jo ryssät poissa ja jos siellä voisi ylimalkaan luottaa a) jonkinlaiseen turvallisuuteen ja b) siihen ettei se tehty työ MENE HUKKAAN ja ryssät änkeä sinne heti takaisin ja valtaa sitä takaisin taas itselleen !

Mutta KOKO PAIKKA pitäisi tottakai puhdistaa juurtajaksain ja repiä KAIKKI ryssäläisten jättämä saasta juurineen irti ja polttaa se, ja minä TARKOITAN tätä ihan kirjaimellisesti !! Ja se tulisi POLTTAA, ja se tulisi polttaa suuressa ja merkityksellisessä Rituaalissa, isoina kokkoina, joissa poltetaan menneet huolet ja murheet jne, ja se tekisi jukolauta HYVÄÄ !! Puhdistautumisrituaali. Johon ei otettaisi YHTÄKÄÄN "vasemmistolaista" rähjäistä kusipäätä pilaamaan Pyhää Toimitusta.
Niillä rääpäleillä kun ei OLE pyhyydentajua kuten olen sanonut, ne on ilkeitä alhaisia pahansisuisia lapsellisia juoponsiittämiä eläimiä, ei mitään kelvollisia ihmisiä. Ja te KAIKKI tiedätte tämän kyllä.


Mutta ...eniwei... se olisi pitänyt jo palauttaa ja varmaankin tuolloin "ysärillä". Nyt on jo niin monta TAHALLAAN ja munattomuuttan Maahantuotua ja tuotettua ongelmaa lisää että....minä odotan vain sitä sisällissotaa.

Ja mitä tulee noihin kusipäihin jotka KEHTAA saatanat mankua noista RAHOISTA; hei muulit, jos ne rahat mikä heitellään nyt helikopterista nekruille pitkin viidakkoa, käytettäisiin Karjalaan, se olisi pystyssä ja melkoisessa kukoistuksessa noin 10 vuodessa !! Ja nopeamminkin.

Samoin jos Toisten Ihmisten Rahoja EI "allokoitaisi" eli suomeksi "ja-el-ta-i-si" ...mm... esim Rikulle ja Runnalle mihinkään VITUN kaarnalaivoihin ja nekruille koodibusseihin ja muunlaisille keskisormennäytöille meille Muille, ja jos nitä EI jaeltaisi kaikkien äly ja moraali ja omatunto -vapaiden Stadilaisten kusipäiden tyttöjen / ämmien idiootteihin "hyvesignalointi"-ideoihin, rahaa RIITTÄISI kyllä. Niin velkojen maksuun KUIN Karjalan ja Petsamonkin palauttamiseen   Sivistyneeseen eli EI-venäläiseen tilaan. Ja  NYKYtekniikan ja muun NYKYISEN ansiosta...jumalauta niistä tulisi niin vitun upeita paikkoja ja lisäosia suomelle että on parempi olla unelmoimatta tällaisten kumiaivoisten paskapäiden muulien "johtamassa" paskamaassa, tai saan sydärinkin tässä vielä.
Saisitten lisää "instanäkyvyyttä" ja "SoMejulkisuutta" ja hienoja tuubin "matkavlogejakin" taas !! Ja maailma tykkäisi ja turistit.
Olisi TILAA vielä enemmän ja voisi ...tehdä sillä jotakin !! Ja toivottavasti Helsinki saisi oikean Haastajan !! Sillä Turku ...sen vain annetaan jostain syystä näivettyä ja mitätöityä, vaikka on yksi suomlannin kauneimmista ja potentiaalisimmista paikoista !! Oi minä niin tykkää Turuusta !! En ehkä tuosta murteesta, mutta se on komea ja sieluullinen paikka, ja vähemmän venäläisen oloinen kuin Hjelsinki.
En ymmärrä miksi Te Muut aina haukutte Turkua, mm suomen paskareiäksi. Mutta kai se on niitä junttien hullutuksia missä kaikkien oletetaan aina olevan ihan "täpöllä" mukana jostakin syystä. Mutta minä en ole, minä tykkään Turusta ja pidän sitä hyvinkin potentiaalisena kehityskohteena.
En tiä sitten, ehkä ne paikalliset jotenkin sabotoi sen itse, tai sitten tuo on jotain Stadilaisten Vittuilua tjns.


Mutta niin nin se Viipuri jne... Sinne olisi yksi hyvä idea ehkäpä vain tehdä ryssät, ja perustaa jokin armeijan osio. Kenties sijoittaa niitä lentsikoita SINNE ??! Ja sekalaista muutakin tarpeistoa, mitä niitä nyt on.
Tärkeintä teidän jäykkien junttiheteroiden olisi käsittääkseni osata olla KAHDENKESKISISSÄ tilanteissa niiden ryssien "edustajien / johtajien" tapaamisissa. Teidän tulisi osata sanoa ja näyttää asiat oikealla tavalla, ei käydä päälle eikä olla kynnysmattokaan, mutta tuoda SELKEÄSTI esiin että mitä ikinä TEEMMEKIN, AIKEEMME ei ole IKINÄ(!!) hyökätä ryssälle tai vallata teiltä kirjaimellisesti neliöMETRIÄKÄÄN, ja että haluamme kertakaikkiaan vain saa "olla". Tässä KAIKKI, MITÄÄÄN muuta ei tarvi.

KUKAAN teistä ei ole NIIN pyytellinen pillun tai territorion takia, että MIKÄÄN muu tulisi kyseeseen kuin tuo ^.  KAIKKI muu on jo silkkaa Satanismia ja typerien perus Pahuutta jne.ÄLKÄÄ provosoiko vaan KESKITTYKÄÄ OMAAN ELÄMÄÄNNE !!
Tämä EI OLE vaikeaa !! Paitsi käpyaivoisille atavistisille simpanssi-imbesilleille.
Kuten kai sitten Rinteen läskikaulalle ällötykselle !


Oi vittu että minä sitten vittu INHOAN sitä !! Hyi yyYYYÖÖÄÄÄÄÄKKK !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti