torstai 18. heinäkuuta 2019

Ruotsi on SODASSA !!!

https://oikeamedia.com/o1-115006

Ei jumalauta. Ei LUULISI että voi olla totta, mutta totta se on.

Melko kylmäävä ja pysäyttävä juttu ^ - kannattaa lukea ja näyttää niin monelle kuin mahdollista.

On täysin pöyristyttävää, kaikin tavoin, ...kaikki tämä. Että näin on  JO käynyt ja käy edelleen, mutta mikä ällistyttävintä, on nämä meidän paikalliset PETTURIT ja sabotöörit ja selkäänpuukottajat hullut, eli vasemmisto ja muu vitun "ymmärtäväistö".
Vittu teidät tulisi vain tappaa, plain and simple. Ja te TIEDÄTTE tämän itsekin ! Ja minä toivon sen TUNTUVAN sisuksissanne, joka päivä yhä enemmän ja enemmän je enemmän, pelko vallatkoon teidät TÄYSIN omakseen. Kärsimys ja kuolema seuraavat kyllä perässä ! Minä TAKAAN sen.


Mutta että aatelkaa te vähänkin järkevämmät miten absurdi tilanne !!! Sitä osaisi kuvitella aika paljon, muttei ihan tätä !!! Että jumalauta maailman tila on tämä ja Ruotsi on periaatteessa IHAN OIKEASTI(!!) ei enää vain edes puoli leikillä, osa lähi-itää !! Ja mussujen valtaama valtio !!!

Ja miten säälittävän kädettömiä kaikki pohjoisen lapselliset Jantelaki juntit onkaan tämän edessä!! Jumalauta kun anglot ja saksit olisi jo tuolla ulkona ja kahlaisivat hylsyissä ja nekruja olisi lyhtypylväissä yms.... nin ei. Täällä KUUNNELLAAN jumalauta jotain tyhmää ÄMMÄÄ joka pihisee iljettävän pimppinsä päällä, koska.... koska häntä KUUNNELLAAN, siinä KAIKKI.
Ämmät aukoo suutaan ja luulee kuulostavansa kovinkin fiksuilta ja tekevänsä vaikutuksen. Mutta koska ovat vailla tietoisuutta syntyneitä Saatanan olentoja, eivät käsitä että TEKEVÄTKIN kyllä jumalauta VAIKUTUKSEN and them some !!! Ja vähän siis päälle. Mutta aivan täysin päinvastaisen kuin luulevat.


Mutta pitäkäämme jumalauta KAUKANA tuo taantumus Suomesta !!! 

Se on eksklusiivisesti VAIN ja AINOASTAAN nuo "meidän" "poliitikon" vitun vetelykset paskahousut munattomat ja visiottomat pahansisuiset ja pienimieliset ja opportunistiset ahneet paskat, kun ovat tämän kaiken superongelman tuottaneet. Se on vasurien ja muiden "poliittisten" ihan tismalleen yksin ja TAHALLAAN tekemä MEGAluokan "rikos" tai miksikä kutsuttekin pahoja tekoja ja "syntiä" yms.


Mutta... mitäpä tällaiseen sanoa  ?... Ruotsi - On - SODASSA.Aatelkaa siis että Valhemedia ihan psykopaatin pokkana kehottaa meitä VIELÄKIN vain leikkimään tyhmää ja supisemaan korkeintaan jossain mökillä yksin, Juhannuksena, kaljapäissään.

TIETÄKÄÄ Saatanan torakan paskat ja myyrät sitten hyvin SELKEÄSTI mitä olette tekemässä ja OSA.

MINÄ MUISTAN kyllä !!! Minä en unohda koskaan mitään. Eikä unohda kyllä saatanan suunnaton osa muistakaan.


MUISTUTAN samalla että "Vasemmiston" / "Vihreiden" ja muiden aivan ymmärryksensulattavan hyperärsyttävien ja aivot mädättävän yybertyperien paskapäiden käytös vastaa poikkeavan tyhmän ja tietämättömän autistin ja/tai psykopaatin käytöstä.
Ja he uppoavat kyllä, kuin Titanikin ylimpienkin kansien matkustajat, joihin siis em mulkut luulee kuuluvansa. Rumat tyhmät triviaalit paskapäiset muulinpaskat ja maalaistollot idiootit.VITTU MINKÄ TEITTE !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti