perjantai 19. heinäkuuta 2019

Kytän paskat paskahousut vs Belorf (tjns)

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/d9ca03fe-598e-44d7-b1f9-5a0c62406255

Vittu mikä saatanan  SAASTAINEN paskaläävä tuokin "selli" !!! Jumalauta ! KEHTAATTE saatanan psykopaatit sulkea ihmisikä moisiin tiloihin !!!
Teidät tulisi piestä aivan kuoleman rajalle ja heittää loppuiäksenne tuollaiseen paskaiseen NÖYRYYTTÄVÄÄN / ALISTAVAA paskaiseen miniatyyriseen liian vahvasti muurattuun huoneeseen !!!
Valitettavasti KAIKKI nuo Tavalliset Ihmiset on saatubONNISTUNEESTI aivoliattua olemaan TEIDÄN puolellanne ja mikä pahinta, "lain"(!!), ja sikäli siis myös ITSEÄÄN vastaan. Mutta hei; minähän aina SANON että "ihmiset on aivan käsittämättömän ja uskomattoman ja absurdin ja abysmaalisen supertyperiä idioottejä kusipäitä älkyääpiöitä paskaläjiä imbesillejä!!". Ja tässä se taas näkyy.


Sääliksi käy noitakin kahta yhdentekevää huuhaata.
Kumpikaan niistä ei ole tehnyt MINULLE mitään tai VIENYT MINULTA mitään tjms, joten miksi MINÄ niistä olisin SINUN kanssasi, Saatanan byrokraatti, samaa mieltä ?! Haista sinä VITTU ja kuole. Vitun talipäinen paskasäkki. Ja mene ITSE sinne "selliin" vitun kidnappaileva apina.

PASKAHOUSU ! KIUSAAJA !

Sitä te aivan K A I K K I olette.


Ja "Helsingin käräjäoikeus MÄÄRÄSI..." ...hei ! MINÄ MÄÄRÄÄN TEIDÄT(!) nyt HETI "vangittaviksi" !! Mitäs SIIHEN tuumaatte ?!?!?!
Hei !? HAAAALOOOOOO ?!?!

HAAAALOOOOOO  !?!?!


Mitäs saatanan sieluttomat  absurdin syntiset paskasäkit SIIHEN sanotte ?!?!? Menittekö jo sinne selliin !?!?.....
........... .............en nyt näe täältä asti... mutta oletan että menitte, sillä kaikkien täytyy Totella Tuntemattomia, sellaista on "Laki ja Järjestys". SIITÄ yksin siinä on KYSE; kuten lempibloggaajani asian ilmaisi, "tuntemattomien tottelemisesta". Täsmälleen näin. Näin se on.

SE on Tavallisten mielestä yhtä kuin "hyvä asiaintila / järjestys" tjns. En tiä ihan tarkalleen mitä. Ja se on sitä niin kauan kunnes nuo Jurakautiset paskapäät kääntääkin sen vitun "järjestelmänsä"...mmm..SINUA vastaan. SITTEN se ei ehkä olekaan niin hyvä ja miellyttävä ja tarpeen jne.

Asia on TÄSMÄLLEEN taaskin, kuten lempibloggaajani sanoi, että ihmisapinat diggaa "laista / laeista" siinä suhteessa kun aattelevat niitä vain MUITA ihmisiä koskevina, niistä tykätään siis jonkinlaisena yleiskiusana MUILLE. Ja ilmeisesti te olette niin vitun mahanpohjaa kylmäävän JÄRKYTTÄVÄN typeriä laiduntavia imbesillejä elukoita että te ette osaa edes "järkeillä" SITÄ että se "laki" niminen  Juutalaisten Pirullinen juoni ja syöpä ja Satanistinen ASE ja tauti kääntyy VÄÄJÄÄMÄTTÄ, ennenpitkää, MYÖS TEITÄ vastaan. KUKAAN ei ole siltä turvassa. Tai ehkä ne jotka sitä KÄYTTÄVÄT lähinnä, kuin tiikerillä ratsastaisivat....


Eniwei..... odotan edelleen koska Maaplaneetan Ihminen järkiintyy niin paljon että "Poliisitoiminta" ja muu "lainvalvonta" ja palvonta lopetetaan lopullisesti ja sen käyttäjät ja suosijat laitetaan joko linnaan loppuiäkseen tai vain hitaasti mutta kuitenkin yhden päivän tai vuorokauden sisään, hengiltä.
Minä sekä TODELLA odotan tätä(!!) että TODELLA ihmetellen ällistelen jokaista ohikiitävää päivää kun näin EI tehdä !!!
Miten te olettekaan LAMAANTUNEET ja apaattisia !!! Sitä sietää lähes, Luciferiseni, ihailla. WAU.


Ja vielä; MINÄ olisin ehdottomasti "paennut maasta" noiden asemassa ja rahoilla, enkä antanut sikojen kidnapata iseäni ja kyyditä johonkin vitun rutikuivien MEGAdorkien rättiperseiden byrokraattien "komitean ☭" määittäväksi - määräiltäväksi ja tuomittavaksi.
Niillä ei OLE minkäänlaista OIKEUTTA tehdä MITÄÄN tuosta. Mutta tavalliset ihmiset eivät ole tietoisia ja ajattelevia saati sitten urheita ja totuudenmukaisia olentoja, joten tällaista voi EDELLEEN 2019 tehdä. Tehkää vaan kytät ja syyttäjät ja muut kusipäät nynnyt hullut !! Ju gou fakheds !!
Ei siitä narunpää vetelijän käteen IKINÄ tu !!!


Onnea samalla kaikille jotka EI OLE mielenvikaisia mutantin DEMONIpaskoja, mutta jotka pakenevat omilla tahoillaan "lain pitkää kouraa". Toivon teille menestyksekästä ja LOPUTONTA pakoa. ÄLKÄÄ olko demoneita niille jotka eivät itse OLE demoneita, mutta älkää säälikö kyttiä ja muita raukkamaisia elämänvarkaita superpaskoja.
YHTÄÄN.

Ne eivät ansaitse atomiakaan myötätuntoa tai sääliä tai muuta sellaista, ne ansaitsevat kirkuvan hirvittävän tuskan Helvetin kiirastulessa, ja vitun SYVÄLLÄ siellä !!! PLUS tietenkin ihan perus "koppihoitoa". Saatanan aivottomat kusipäät lapamadot Maailmanhistorian Menestyksekkäimmät Loiset.


* * * * *


Vielä lopuksi; MIKSI te keskinkertaiset laiduntavat muulinkusipäät ANNATTE tämän "Yhteiskuntaluokan" ja se on se mikä se ON, mihin kuuluu nuo kytät ja KAIKKI "käräjäväki" yms saastat, MÄÄRÄILLÄ itseänne !??!
MIKSI ?!?! MIKSI te MENETTE ja teette ?!?! Missä on EDES jokin.. "talonpoikaiskapina" tjns !?!? Miksi te olette niin vitun rasittavan lauhkeita !?!?!?
Ne HALVEKSII, hal-vek-sii, teidän lauhkeaa lempeää HYVÄKSYNTÄÄNNE !!! Kytät yms pedot on sama kuin alkoholistit yms Saatanan Saastat, jotka niinikää tulisi pyyhkäistä isolla rätillä pois Maanpinnalta, niitä "mahdollistetaan"... mm ...ihan vain SIETÄMÄLLÄ niitä an sich.

Tyhmät nähkää ihan OIKEASTI... ON TYHMIÄ !! Niille ei mene jakeluun ellei niille ERIKSEEN toitota itsestäänselviä ja päivänselviä asioita, kuten ettei toisiin ihmisiin SAA KOSKEA edes sinisessä haalarissa ilman NIIDEN ITSENSÄ lupaa(!!!) ja muuta tällaista minkä varpusetkin snaijaa ja kissakin käsittää jne jne ad nauseam. Ja jollei niille sanota näistä asioista SELKEÄSTI ja TOISTUVASTI, ne vain ...junou... jatkaa.
Kuten näettte ne jatkaa useimmiten siitä HUOLIMATTA. Sillä tyhmät ovat AINA myös, poikkeuksetta, kuten "vasemmisto" ja "poliitikot" yms Perkeleet, "fundamentalisteja" eivätkä siksikään edes KYKENE muuttamaan mieltään. Tyhmältä PUUTTUU kokonaan TIETOISUUS näet. Ja sikäli kyky käsittää ja TIEDOSTAA -...IKINÄ.... mitään - ja eritoten jos se jokin on jotenkin hämäränpeittämää ja haapeaa ja hienovaraista ja lähes abstraktin rajamailla, tyhmä ei näe sitä. Tyhmä on yksinkertainen ja fyysisesti vahva, niinkuin sarvikuonot ja virtahevot esim, joka on abaut se kyttien oikea viiteryhmä, mutta kyttiä PAREMPI, ne on kuitenkin luonnon / Luojan olentoja, EI paholaisen ja muukalaisten MUTANTTEJA jotka elävät yksinomaan ja eksklusiivisesti varkaudesta ja muita (ihmisiä) vaanien ja kidnappaillen ja saalistaen jne.

Tämän KAIKEN. ON. MUU-TUT-TA-VA ! Ja mitä pikemmin, sen parempi ja tuhansia vuosia liian myöhään. Saatanan kurjat paskat.
Te tuskin haluaisitte enää elää esim samoin kuin jokin kurjansurkea nekruheimo jossain liitukauden kieppeillä ? Tai kuten ählyt tai mitä ne olikin, faaraoiden Egyptissä ? Tai edes Japsit keisarillisen "rulauksen" alaisina ? Mutta silti te ette ole moksiskaan tästä asiaintilasta ?
Haistakaa vittu !     Tämä on YKSI syy miksi VIHAAN ja inhoan teitä.Kiitti.

P.s ÄLKÄÄ ulkoistako vastuutanne ja henkilökohtaista katuviisauden ymmärrystä ja itsepuolustuksen yms mahdollista tarvetta ja sikäli osaamista, ...... esim...mmMm.... Poliisikytille !
Te tiedostatte kyllä TÄMÄN asian itsekin. Eli minkä se teistä TEKEE että te NOIN teette. Te TIEDÄTTE kyllä ! Ja vallan vitun mainiosti !!

ÄLKÄÄ leikkikö TYHMÄÄ !! (Tai tyhmempää kuin mitä OLETTE!!)


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti