perjantai 12. heinäkuuta 2019

Saatanan Ryssät

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/0fcfb248-f6b6-4c20-a1e4-55e59b97895f

Ei jukolauta vittu !! SAATANAN TYPERÄT VITUN ALKEELLISET IDIOOTIT PERKELE !!

Kuinka vitun epä-päteviä ryssät jumalauta VOI oikein olla !?!?!?  Osaako ne vittu MITÄÄN tehdä IKINÄ, edes neljäsosa kelvollisesti ja kunnolla !?!?!?!

Ihan kuten liian "vanhuudenhöperöä" ei päästetä enää esim autonrattiin  tai  helikopterin puikkoihin, eikä ne itsekään enää edes menisi kun ymmärtävät tilansa, tulisi ihmiskunnan jo ymmärtää ja hyväksyä se ettei Venäläisille saisi antaa minkäänlaista teknologiaa. Ei sitten niin mitään.
Ihan sama juttu ählämien ja neekertenkin kohdalla. Tämä on vain tämän maailman realismia ja miten asiat ON.
Nuo ovat primitiivirotuja eikä niillä OLE mitään tarvittavia "rahkeita" tms tulla toimeen sähköisessä ja sivistyneessä / teknologisessa ympäristössä, ja tämä tulisi kyetä ymmärtämään ja sisäistämään.


Ryssät käyttäytyy muutenkin(!) jo kuin jokin ikuisesti yläasteelle jumittunut teiniänkyrä kovis ja kiusaaja nulkki, ja tuhoavat ja ryöstävät ja varastavat ja ahdistelevat-uhkailevat-pelottelevat-raiskailevat jne  ja ahnehtivat myös toisten rahat jne, ne ei KUULU sivistyneeseen maaplaneettaan enää, yhtään sen enempää kuin nekrutkaan tai muslimit.

Tämä on vain hyvin yksinkertainen tosiasia ja se miten asiat ON, eikä se ole SINULTA mitään POIS jos et OLE itse joku edellämainituista Saatanan Lapsista.
Sinulle tilanne olisi vain pelkkää VOITTOA, jos niistä päästäisiin eroon.Ja kuten näette JOS näette ylipäätään yhtään mitään, on RYSSÄT (TAASKIN!!) VASTUUSSA myös YMPÄRISTÖTUHOISTA !!!

Missä vaiheessa sanotaan että "ok... kyllä se nyt sitten jo riittää" ja otetaan niiltä nuo niille luovutetut lelut pois ja takaisin valkoisten käsiin ???!?! Hei ?!!
KOSKA ?!?!

Kuinka kauan tätä tällaista epäpätevää vitun Satanistista pelleilyä vielä kattellaan ???!


Sen kun nyt vain myönnätte totuuden.


MUISTAKAA; tässä maailmassa UHRI MAKSAA !! AINA !!! Ja kaikki MUUT, KUIN, Ryssät, joutuu maksamaan niiden iljettäviä vitun kännijuntti-idioottien kaikki sotkut, ja nyt myös sitten jumalauta tämä ^. Eli KOKO MAAILMANMERI on kohta plutoniumsaastunutta ydinmyrkkyä ja jätettä kiitos R Y S S I E N !! Vitun LAPSELLISTEN KOVISTEN.K U O L K A A vitun alkeellinen kyvytön haitallinen paskarotu !!!
Kuolkaa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti