torstai 11. heinäkuuta 2019

Uusin WoTw video

https://www.youtube.com/watch?v=fFW0r3tYeko

Jaaha, Derrenikin on uponnut ihan pohjalietteeseen asti.
No.......menköön.


KATSOKAA ihmeessä koko juttu ^ - ja näyttäkää muillekin.

Naurettava se lopun haastettalija, joku hiirimies, joka yrittää tivata jotakin moraalista katumusta tjns siltä "skininnäköiseltä" hepulta. Hahaa... vitun nynny. "Miks sä sanoit noin ja oot tätä miältä!?" ...mmm ehkä siks ettei se o samanlainen aivoton munaton estrogeenissälilluva mäntti-paskapää kuin sinä ? En tiä.
EHKÄ.


Näillä "moralisti"vasuri käpyaivoilla on näemmä TÄSMÄLLEEN sama, identtinen(!), ongelma kuin naisilla; niiltä puuttuu TÄYSIN kyky ymmärtää koskaan mistään mitään.
Siis seuratkaa asiaa tarpeeksi kauan ja älkääkä ottako siihen mitään kantaa, sen kun kuuntelette ja katselette, huomaatte tämän ihan 100 % varmasti.

Ei - MITÄÄN  - järjen hiventä. Ei minkäänlaista. Täysin lobotomisoituja kaalipäitä.
Se ärsyttää ihan järkyttävästi, mutta ehkä sitä tulisi jotenkin sietää ja suvaita ja ymmärtää tjns... mutta toisaalta ne tekee niin paljon TUHOA ja PAHAA kuten tunteeton psykopaattikin, ettei niitä TULE suvaita eikä VOI sietää.

Se on kuin sietäisi jotakin lihansyöjäbakteeria, sitä "vasemmisto" ON omalle maalleen ja RODULLEEN.
Asia on näin naurettavan yksinkertainen, eikä se ole mistään tunteista ja mielipiteistä yms kiinni, se on vain biologiaa ja fysiikkaa ja sen sellaista. Eikä siihen auta minkään nynnyhiirimiehen mikrofoonin takana piileminen ja naismainen tivaaminen.

Mussut kyllä tapaa teidät ja vie maanne, meik-nou-misteik´abaudit.


LISÄYS !! hetkeä myöhemmin.

Jaa !! Hei !! En itse tullut ajatelleeksi asiaa näin, mutta jumalauta miten loistava HAVAINTO tuolta kommentilta tuossa !! Tämä ^ video siis periaatteessa TODISTI sen että ollaksesi "Maahanmuuttomyönteinen™" sinun on KIRJAIMELLISESTI oltava aivopesty / psykologisesti manipuloitu !!!!!!
hAHA HAAHAhahaaaaa loistavaa havainto !! Herreen perkele siinähän SE ON ! Ihan nokkamme edessä; idiootit TODISTIVAT TAAS IHAN ITSE sen mitä me sanomme koko ajan !! Oijoijoijoijoiii !! Hahaa, toksia Derrenille tästä !

HAHAhahaaaaaaaaaaaaaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti