lauantai 27. heinäkuuta 2019

Idiootit vs Ilma

Minä olen todella, todella todella todella, TODELLA, vitun kyllästynyt teihin älykääpiöt. Vitun idiootit ja sianpaska-aivot älykääpiöt.
Nyt myös Bjuurrströmmin Marko liittyi älykääpiöiden säpsähtelevään ja tyhmyyttään hoilaavaan kuolaavaan kuoroon, ja ärtyi planeetan ilmastolle.

Kuolkaa vitun  heikkomieliset pölvästit vain jo pois. Kaatukaa hautaan.  Ja painukaa Helvettiin. Vitun kusipäät.


Miten noin typeriä "ihmisiä" VOI olla olemassa. Sitä minä todella ihmettelen.
Mutta toisaalta, nussiihan jotkut hanhia ja vuohiakin joten miksei ? Ja tuhoaahan sangen useat vanhemmat lastensa psyykkeen ja persoonallisuuden ja elämän... Ja toki nussiihan jotkut vanhemmatkin la.... no, ymmärrätte idean.


AATELKAA ihan pieni, ohikiitävä hetki tätä asiaa....
- ihmiset käyttää autoja, lentokoneita, laivoja, moottoripyöriä ja ruohonleikkureita yms.... NOIDEN "lämpöpäästöt" (keksin tuon "termin" juuri nyt ja tässä ja eittämättä näette sen jossain vaiheessa osana Virallista Liturgiaa) on Tyhmien Paska-aivojen harhoissa SYYLLISIÄ siihen, että planeetan pinnan ylle tuppaa nykyään asettumaan aivan vitun pakahduttavan, tukahduttavan ärsyttävän Infernaalinen helle. AATELKAA että tämä ON. TOTTA !!!
Kuten ihan O I K E A S T I ne vitun "litteän maan" litteämieliset litteäpäiset käpyaivoiset mega-älykääpiöt. Ne ihan oikeasti ON tosissaan !!! Tämä ei ole mikään vitsi siis. Olen nyt nähnyt niiden kommentteja pitkin esim tuubia, ja ei saatana...kyllä ne vain kuulkaa TOSISSAAN ON.
Ei olisi uskonut ysärillä vielä että keskiaika palaa takaisin älylliseen muotiin, mutta näin todella ON käynyt.
Tämä kuulostaa ehkä vitsiltä, mutta vakuutan että olen täysin tosissani kun sanon että; en olisi lainkaan yllättynyt josko tässä lähitulevaisuudessa alkaisivat TAAS(!) syödä lantaa.
Ja mainostaa sitten SEN terveyshyötyjä ja puhtauden ja älykkyyden ja lahjakkuuden haittoja. Ja tätä kommarit OIKEASTI haluaisivatkin yksinomaan tehdä, mutteivät vain VIELÄ kehtaa ihan TÄYSIN pidäkkeettä ottautua siihen.
Mutta se tulee kyllä, älkää huoliko.

Sitä paitsi liika auringonpaiste (HUOM!!!....) saa sangen monilta tietoisuuden senkin tyngän mikä niillä on, täysin "haywire" tilaan, sekoamaan siis oikein todella.

- AAAAUUURINKOOOOOOOOOOOOOOO !!!

Niin nin piti sanoa myös - että kuten se kalju Intialainen ...hahmo, sanoi, "totuus on silti totuus vaikka olisit vain yhden miehen vähemmistö". Ja tuota ei kommaripaskat EDELLEENKÄÄN halua hyväksyä asian itsestäänselväksi laidaksi, ja ...junou.... no... totuudeksi.
Joten vaikka Teukka siellä Rysselissä nyt kuinka "yksin olisi puheineen" niin se ei tarkoita MITÄÄN. Se tarkoittaa vain että "Teuvo on YKSIN järjissään". Tämä ei ole tämän kummempaa.
Eikä siitä tule sättiä että pysyy massapsykoosin aikana järjissään !! Päinvastoin.

Hyvä Hakkarainen !!! Ja kiitos.

Ja mitä tulee lämpimiin keleihin, MINÄ sanon että tuosta Maan ja Auringon VÄLISTÄ näyttää ja tuntuu PUUTTUVAN jotakin. jotain mitä siinä on ennen ollut. Se on luultavasti jotain mistä "ihmiskunnaksi" kutsuttu Satanistisen Saatanallinen sekalainen röykkiö ja lauma ääliöitä ei vielä tiedä mitään, ja siksi tekevät itsestään peloissaan ja tietämättömyyden Hybriksissäään, kailottavia idiootteja ja täysiä vitun hölmöjä. Kuten Peilfeis.
Joka tosin ON "täysi vitun hölmö", mutta kuitenkin.
Minä pyydän Universumilta anteeksi että tuo ^ rullahuulisen ääliön käpyaivokusipään on olemassa.
#Pahoitteluni

Harmi että tyhmien pitää aina löytää jokin "syy". Ja HETI !!
Minua ei ylipäätään KIINNOSTA. Luonto / luoja kyllä TIETÄÄ mitä se tekee !!!! Ja jos se TARKOITTAA kiduttaa meitä niin ...hei ...?... bääd faking lak ! Mutta pikkusielut ei pysty ikinä HYVÄKSYMÄÄN asioita joten...hay; tässä mennään !! Seinähullujen idioottien johdolla kohti ....jotakin. Alati ahdistavampaa Dystopiaa ainakin, se on selvä.Onnea matkaan !!
HahaaAHAHAHahahhaaaaaaaaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti