keskiviikko 17. heinäkuuta 2019

Aifoun 11 -liittyen äskeiseen

https://www.youtube.com/watch?v=7ZPIsZ8qKXQ

Ja siinähän sekin heti on.

Katsokaa miten Kiinalaiset tai ketkä lie, saa tuosta vain aikaan tuollaistakin !! Siinä missä suomalaiset ei saa saatana edes OIKEITA versioita ylipäätään valmiiksi ja sellaisia mitä kukaan haluaisi !!
Aasialaiset vain TUOTTAA ja tuottaa ja tuottaa ja tuottaa tuollaistakin väärennettyä mutta aidonnäköistä krääsää, ja muuten HYVIN tehtyä huuhaata kyllä lopultakin,  valtavia määriä ja niissä on nuo kaikki oheisjututkin mukana jne !! Wau !!
Täytyy kyllä moista entrepenööriyttä ja kapitalismia ja mitä lie, ihan ihailla !!

Ja miksei "Nokia" vain MATKI tuota itsekin !?!? Kuten Huaweit yms Applea. Katsokaa niitä valikoiden kuvakkeitakin jne, Honoreilla ja Huaweilla; ne on häikäilemättä vain OTETTU ja VARASTETTU applelta !!! Kuten kinkit on tehneet KAIKELLE valkoiselle ja ylivertaiselle, koska eivät saatanan vitut osaa ja pysty ja kykene ITSE mihinkään. MIHINKÄÄN. Vitun vinosilmät mulkvistit. VARKAAT. Apinat.

Ja näyttää melko rumalta tuo kamera muotoilu mikäli se ON todellinen ja tulee seuraavaan iiläjään. Mutta jos näin on, koska on se äpl, kaikki hurraa sitä silmät vetisinä ja nenäliinat ilmassa hulmuten.


Kiitti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti