tiistai 2. heinäkuuta 2019

Tykkäättexte ?

Nykyajasta jonka olette saavuttaneet ?!?!
Vasurit ja "monikultturistit" yms ?! Minä INHOAN sitä. Siltä osin että joka vitun paikassa on neekeri tjns... ja VAIN SIKSI että siellä OLISI.... neekeri tjns.

Se on TAPPANUT tunnelman mm, ja suomalaisten "viihdyttäjienkin" ...jos ei kyvyt mutta uskalluksen tjns.
Ja toisaalta, kuka haluaisikaan esiintyä yleisölle joka vain ODOTTAA että kuulee tietyt laukaisin-sanat tai käsitteet jotta pääsevät BUUAAMAAN ja "vetämään käräjille" jne ?
Sangen harva.

TÄMÄN TAKIA kusipäiden kuten vasurien, alkeellisen alhaiset metodit TOIMII. Mutta tottakai alkeellinen TOIMII, muutoin sitä ei kai enää olisikaan.
Se vain on alkeellista ja alhaista ja inhottavaa ja vastenmielistä ja erehtynyttä sinänsä ja väärin ja ..tarviiko tätä tässä nyt jankata ylipäätään.

Mutta kuitenkin, halusin vain sano tai kysyä, että ..."no, miltäs nyt tuntuu?".
Minä en tunne suomlantia sitäkään vähää omakseni kuin olen ikinä tuntenut, enkä ole ikinä kyllä juurikaan tänne kuulunut alunperinkään. Ja hay ! Minä TIEDÄN tämän tähden jotain mitä te neekerinpennun adoptiovanhemmat ja mokuttajat ette tiedä ja ymmärrä ja suostu hyväksymään; ei tunne (kuuluvansa tänne) ne nekrunnekaan !
Eikä tule IKINÄ tuntemaan, eikä sille ole tehtävissä ihmisen puolelta MITÄÄN. KOSKAAN. IKINÄ. Millään.
Se on kuin yrittäisi tuntea kuuluvansa eksoottisten kalojen sekaan jossakin koralliriutalla, eli täysin erehtynyttä ja idioottimaisen tyhmää jne.

Tämä asia on absoluuttinen ja totaalinen ja se vain ON. Kuten olemassaolo itse. Ei se siitä mihinkään muutu vaikka miten mangutte kuten junttiheteroäijänkuvatukset homojen VIIKOSTA keskellä KOKONAISTA heteroELÄMÄÄ.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti