torstai 11. heinäkuuta 2019

Paul Josefin uusin video

https://www.youtube.com/watch?v=f8YnsBJeywE

Jaaha !

Feisfuckbook on "Julistanut Paulin Pannaan" JA uhannut periaatteessa tappaa ! Ei tämä kyllä yllätä, mutta onhan tuo ...aika juttu.
Pistin ihan pysäytellen jahka ensin katsoin koko videon, noihin kohtiin mihin se on kerännyt saamiaan tappouhkauksia / lupauksia ja tsiigatkaa tekin !

Tekee ihan hyvää NÄHDÄ omin silmin nuo typerät kusipäät VITUN neekerit rääpimässä ääliötä paskapäätään siinä, tuolle sinisilmäiselle valkoiselle miehelle. Ja MIKSI ?!?! SIKSI että OVAT isästään Perkeleestä, typeriä aivottomia moraalittomia tolloja megamulkkuja alkeellisia sosiopaattisia-psykopaattisia demoneja ja epäolentoja, ihan VAIN siksi. Kuten jo hyvin tiedätkin toki.Tässä kaikki.


P.s en yleensä ole minkäänlaisen "kieltelyn" tms kantilla, mutta Feisbuukin voisi kyllä jo KIELTÄÄ suomlannissa jotenkin ! Varmasti joku hakkeri tjns mulkvisti osaa sen joko kaataa tai ESTÄÄ, sillä Tavalliset Ihmiset on AIVAN LIIAN toivottoman TYHMIÄ pysyäkseen siitä ITSE, omin avuin, kaukana. Kuten koira ruokakiposta, ne täytyy jonkun MUUN IRROTTAA toisistaan.
Vitun ääliöt.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti