maanantai 1. heinäkuuta 2019

Ykä = Juntti ja Idiootti

En toki ole yllättynyt, olen kyllä koko ajan tiennyt, mutta että VITTU että sylettää sekin sitten. Saatana.
Perkeleen mursuäijän kuvatus.

Silläkin on mennyt jostain vitun syystä tuo Pride juttu ihan totaalisesti vääräänkurkkuun, ikäänkuin se olisi siltä jotenkin jotakin POIS. Mutta hei; sellaista on olla Syntinen ja TYHMÄ, ja tietämätön ja erehtynyt. Kuten SUURIN OSA teistä KAIKISTA koko planeetalla ON.

Ja EI, kuten kommentissani siellä sen jurnuttavassa Blogissaan sanoin, en näe kertakaikkiaan MINKÄÄNLAISTA ongelmaa siinä että Pridekulkueessa on lapsia. En näe siinä MITÄÄN ongelmaa, en MINKÄÄNlaista. Mutta minä en olekaan ahdasmielinen imbesilli joka haluaa elää vihollistensa ja muun sukunsa ehdolla. Koko kurjan ikänsä täällä Maan vankisellissä.

Praidissa skidit ainakin näkee vähän jotain muutakin kuin RUMIA vastenmielisiä sukurutsaisia sisäsiittoisia oksettavia muotopuolia plösöjä ja TÄYSIN muodottomia pullistuneita kuvottavia ja pahansisuisia järjettömiä mutantteja, toinen toistaan rumemmissa ja tunkkaisemmissa ja vanhemmissa kledjuissa.

Mutta toisaalta....kaippa Ykä siinä toi sitten esiin MIKÄ HÄN ON ITSE; jos symppaa RUMIA ja TUNKKAISIA....ai miin.... on sitä kai oltava RUMA ja tunkkainen ?! MIKSI niitä muuten KUKAAN, koskaan, symppaisi ?!
Paitsi ehkä "joku vitun Jeesus".

Huoh...   tämä on aina tätä samaa MASENTAVAA ja alas ja alemmas lyövää paskaa, päivästä toiseen. Jos luulee hetkenkän että joku ehkä alkaa viisastua ja nähdä ...vähän.val... ei. EI. Erehdyit !

Sitä mennään vain ojasta allikkoon, eikä juuri KEHENKÄÄN voi luottaa. Minuun toki, muttei minua kuunnella tai digata, olen paaria ja persona non grata, sellaista on Totuudenystävän ja lähettilään ja puhujan KOKO ELÄMÄ.


Kaikki kaikkoavat läheltäsi, "...kuhnuritkin voivat lähteä..", ja alkavat ennenpitkää kärttyillä sinulle. JOS siis seuraat Taoa ns.


Mutta että olettepa te Perkeleet kertakaikkisen vastenmielistä ja oksettavaa UMPItunkkaista sikaniskaista junttipaskajengiä !1 Kristus perkele ! Tukehtukaa tunkkaiseen ahdasmieliseen vitun paskaanne saatanan lapamadot tundraneekerit ja kuolkaa !

Suksikoon Ykät ja Mikko Ellilät ja muut läskipäät vittuun !  Te olette ihan yhtä etovaa sakkia kuin ne äärivasurit molopäätkin joita vastaan kirjoittelette. Te ette ole sen parempia, mutta siitähän se teidän keskinäinen metelinne koostuu vuosimiljoonasta toiseen; 2 IDIOOTTIEN osapuolta kiljuu toinen toisilleen, eikä kukaan muutu tai opi MITÄÄN.

Mutta lykkatill homppelit yms, minä olen aina johdonmukaisesti ollut puolellanne, mutta olkaa menemättä itsekään äärimmäisyyksiin, ja jos mitään; Hankamäen idea joka on ollut minulla jo kauan ennen Hankamäkeä, eli siis MINUN ideani(!)... niin nin olisi se PARAS kai kaikista; eli vaatikaa ihan ihka OMA MAA.
Homojen maa. Tämän LUUUUUUUUUUUUUUULISI kelpaavan joka vitun tunkkaiselle junttijäärä-äijällekin kuten Ykä ??!?!!? Sitä ainakin LUUUUULISI !!??!
Mutta sitä luuulisi niin paljon, minkä kissakin käsittäisi, mutta mitä EI tule kuitenkaan ihmisapinain parissa luulla. Siinä vain pettyy karvaasti.


Eniwei.  Jättäkää toki YKSIKIN oikea kommentti jos teillä on jotakin OIKEAA SANOTTAVAA eikä vain ahdasmielisyydessänne jotakin typerää ulkoaopittua MuTuÄLÄHDETTÄVÄÄ, aiheesta "miten Pridekulkueeseen osallistuminen haittaa lapsia ja nuoria".
Antakaa muulit palaa !!

You´re on the air !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti