keskiviikko 17. heinäkuuta 2019

Suomlannin Applelle NOOTTI !

Olen epätoivoissani (uuden kännykän suhteen) katsellut jo jopa Applea ! KYLLÄ !! Olen ollut NIIN epätoivoinen.... !.... ei jumalauta... kirjoitinko minä todellä näin ?...
Mutta... ei saatana... hei ? Kyllä ! Minä kirjoitin ja TEIN noin !!! Haha..... voi voi... voi ei, näin alas olen joutunut vajoamaan.

Mutta halusin vain sanoa että vaikka JOILTAIN(!!) OSIN(!!) äplen tekeleet vaikuttaa ihan mukiinmenevältä ja tyylikkäältä ja ehkä parin sovelluksen osalta mielenkiintoiseltakin jne... niin yksi asia muutaman muun muassa tökki silmiini niin pahasti että peruin koko idea vaikka olin jo lähes "lisäämässä  tuotteen  ostoskoriin " !! 

Ja tämä KANNATTAISI noteerata siellä Applen Suomen Päämajassa asti !! Tämä on äs folous.....
- teillä on NIIN vitun typeriä vitun hipsterin nyhveröitä siellä nysväämässä kuten nykyään sanotaan ("nysvätä"), etteivät osaa sanoa tai kirjoittaa (esim kännykän sisällä / ohjelmistoon !! Vittu viralliseen-kaupalliseen TUOTTEESEEN!!!) oikeita suomenkielen sanoja !!!
Vaan siellä sanoo "appi" ja "appeja" ja "apit"...... 
Miten VOI OLLA että minun pitää suoristaa typerä Perkeleen paskapäänne T Ä S S Ä K I N  asiassa !?!??!
Vittu saatanan typerät "ttu mä oon khuul" naurettavat nyrpeät nörtit; se on SUOMEKSI "sovellus" !!!
"Sovellukset" ja "sovelluksia" !!!
Ei MISÄÄN VITUN NIMESSÄ "appeja" !!!!
Herran perkele sentään !!!!!

Miten voisin ottaa tosissaan, kuten Huaweitakaan enää, puulaakia joka ei osaa saatana edes aivan PERUSTASON  SA-NO-JA !! Saati sitten kai "kielioppiakaan" tai mitään muutakaan sellaista.

Vittu Applen älykääpiöt nynnyt äidin pikku"nerot", typerissä "hipsteri"-hamsteri-vittupää-mulkku rileissänne, opetelkaa puhumaan suomea ja ajattelemaan ja se että suomen ihan omassa kielessä on ihan OMA sana jota haette, ja se  on SO-VEL-LUS.

SOVELLUS !!!

Ei se ole SEN vaikeampi !!!Ihan kuten minun piti silloin joitain VUOSIA kai jo yht´äkkiä, takaperin, setviä päänne saatanan typerät "operaattorienkin" tollot, ja tuoda esiin ettei ole mitään "tiilinäkymää" mutta ON "laattanäkymä".


HUOMATKAA hyvät ääliöt tolloheterot, miten HELEPOSTI(!!!) Anglojen kieli tekee tuota salakavalaa "kieli imperialismiaan" ja vähäisten aivojenne piuhojen totaalista sekoittamista ja uudelleenjärjestämistä.
Sitä KANNATTAA    ==>  AJATELLA !!

LAKATKAA siis kutsumasta SOVELLUSTA   älyllisesti kuolleenlaiskasti "apiksi" !!!!! Vitun I-D-I-O-O-T-I-T !

IIIIDIOOOOOOOTIT !

Tai jopa "äpixi" !!


*

Sitten TOINEN asia on Applen itsestäänselvä ja ilmiselvä vika eli HINTA !!! Se on riistoa ja rikos ja absoluuttista MULKKUUTTA eikä sille ole MITÄÄN sen parempaa selitystä eikä hyväksyttävää syytä. Mutta asia on kuten triviaalit Androidpuolen heput aina mankuukin, eli jos haluatte vain MAKSAA enemmän jostakin, VAIN siksi että se on "Apple" niin hay... kai teillä sitten ON ylimääräistä hynää !

*

Kolmas asia on Applen ABSOLUUTTISEN halveksittava ja ylenkatseinen ja autistisen PAHA ja julma ja ilkeä ja idioottimainen ja yltiötyperä olemus ja tapa kohdella KAIKKIA ja ylimalkainen SuperMulkkuus.
Itse asiassa, jos äplellä olisi jokin Supervoima, se olisi juurikin tuo ^ Supermulkkuus.
Mutta kuten tyhmät kaltoinkohdellut (ja luultavasti tatuoidut) ämmät, ei Applenkaan lammas-asiakkaat vain voi lopetta rikkonaista suhdetta ja paeta pahoinpitelijäänsä vaan ihastuvat tähän joka iskulla vain lisää ja lisää.
Tällaiset ihmiset olisi syytä vain polttaa. (Kuten vasemmiston kusipäätkin).

*

Sitten on kuulokepistokkeen / liitännän tai mikä lie, puute. Sille ei ole myöskään mitään OIKEAA selitystä ja vielä vähemmän TARVETTA, mutta estääkö SE äppleä TEKEMÄSTÄ niin !? Eli poistamasta sitä vitun liitäntää ?!...No ei TI-Ä-TENKÄÄN !
Pois vain !! Niin kuin olis jo ! Hus pois ! Äkkiä ! Ja nyt saivat Saatanan Saatanat vielä Samsunginkin innostumaan tuosta kusipäisyydestään, samoin kuin hinnan hilaamisen kohti katonrajaa ! HAISTAKAA VITTU !

*

Sitten on se sellainen ...mmm...pikkujuttu kuin    ...YKSITYISYYS !!!
Minä EN HALUA lärvääni johonkin NSA:n "komento / tilannehuoneen" ISOLLE näytölle ja seinälle, kuin jossain Haliwuudleffassa, enkä mitään muutakaan mitä teen kännykällä / -ssä. Ja Apple mainittiin jossakin "Prism" nimisessä yhteistyöohjelmassa noiden kyseisten luihujen kanssa, ja minä USKON kyllä tuon väitteen ihan miettimättä, se ei yllättäisi minua lainkaan eikä mitenkään eikä sitenkään. Mutta INHOTTAA sitäkin enemmän.
Ja nyt kun olen lukenut ja kuullut asian, eli että NSA:lle on oikein ihan ikioma "takaportti" äplen ohjelmistossa, kuin luukku kissalle(!aaaaaw, ihanaa), ei siihen(kään) ohjelmistoon ole luottaminen.

Ja Mokia MUNASI TAAS kun OTTI sitten Androidin, nyt kun sen OLISI PITÄNYT....mm..... tehdä OMA "käyttis". Mutta kun EI nin ei !! Kun ei osaa tehdä juuri MITÄÄN oikein nin sitä ei sitten vain osaa, näin binääristä tämä kurja kusipäinen elämä on vain ON.

Tuo on muutenkin ihan NAURETTAVA ja TÄÄÄÄYSIN persoonaton yritelmä tuo "HMD Global", suksikoot vitun finuiitit vittuun ! HAISTAKAA VITTU !
Vitun epä-pätevät turvenuijat saatana. Miten te "osaattekin" munia AINA KAIKEN !! Hahahaa... se on jo ehkä itsessään jonkinlainen "taito" miltei ! HAhahaaaaaaaaaaaaa.

On pitänyt tehdä ihan oma kirjoitus tuoskin firmasta ja ehkä teenkin.

*

Sitten on SEKIN vielä applessa, ettei se ole kuin vasta NYT ALKANUT(!!) käyttää kunnollisia näyttöjä, eli "oled" näyttöjä, niiden vitun Jurakautisen ja haaleiden ja naurettavien "LCD"-näyttöjen sijaan. Jukolauta kun Jeesuksellakin oli jo lcd-näyttö ffs !! HAHahaha vitun lahnat  ! AHA ahaha ahahaa ..ja te kehtaatte saatana vaatia "premium"-luokan HINTAA tuollaisesta saatanan haaleasta ja mitättömästä ja sormenpään kokoisista "pixeleistä" koostuvasta näytöstä (/puhelimesta) !! 
ALHAISTA jumalauta !! Oikeaa "riistokapitalismia" par exe-vitun-lanse !

Kokeilin tuossa yhtä lcd-näytöllistä luria, kun olen omistanut VAIN amoled-näyttöisiä tähän asti, ja ero on aika vitun järkky suoraan sanottuna ! Se on ihan haaleana ja vaaleana hohkaava sonta se älseedee ja amolediin palatessa ero on jumalauta silmiinpistävä ja TODELLA selkeä !! Siis TODELLA !!

Ja sitten on toki sekin että applen luureista suurimmassa osassa on aivan kaamean isot ne reunat ja ylä ja alaosat näytössä. Se vain ei enää ole tätä päivää ja näin sanoo jo KAIKKI, myös applen diggaajat ja munanlutkuttajat ja "fanipojat" ja muut yhdentekevyydestä ja tyhjyydestä innoissaan hihkuvat ja innostuvat typerät keharit, eli siis applen diggaajat niin, kuten jo sanoinkin.
Olen lukenut niin monta arvostelua ja kommenttia ja kommenttien vastausta nyt että voin julistaa että KAIKKI on jo samaa "mieltä", ikäänkuin tämä olisi taas kerran, vain jokin vitun "mielipide", siitä että se iipuhelimen ulkonäkö oli / on sangen tylsä ja hengetön ja mitäänsanomaton ja maistuu jo täysin puulta tässä vaiheessa, ja sitä se ONKIN.

Mutta itse tykkäsin lähinnä siitä pyöreästä "koti"-nappulasta, ja nyt apple on poistanut senkin sitten !! HAahahahaaaaaa, ja se oli se YKSI AINUT ASIA mikä teki aifounista aifounin !! Nyt on suurelta osin kuin mikä vain founi.
Eli äpl on ihan yhtä TYHMÄKIN kuin tuo vitun "hmd.." jotakin, hmd-huu-givs-a-fak se taisi olla.
Ehkä ne...HEEII ?!?! Ehkä ne voi YHDESSÄ suksia vittuun ja haistaa paskan !?! 
Jeeehuuu !


*

Ja sitten on applen JÄY-K-K-Ä ohjelmisto eli i-käyttöjärjestelmä. Olen YRITTÄNYT tykätä siitä ja vähän selaillut sitä sekä fyysisesti että tsiigaillut kuvia ja videoita mutta... *wäääch!* (rächäinen chrohiseva ääni) EI.  Yäk, EI !! Ei vittu ei, ei se vaan "lähe".
Se on SIELUTON, SE on sen ONGELMA, kuten koko KUSIPÄÄN firmankin. Sillä EI OLE sielua. Joten ei ihmekään että vasemmiston itsettömät lampaat niin aifounia suosiikin, se on ihan yhtä kylmä ja tunteeton ja piirteetön ja epäpersoonallinen ja sieluton ja onttona honisevan kolkko kuin heidänkin MEGAtyhmät ja supertyhjät kusipäät. Tokihan siellä on tuota edellämainittua kusta / virtsaa, mutta muuten.

Androidilla olet "admini" ja applella käyttäjä / asiakas kuten näytään sanottavan pitkin nettiä.
Tosin ei androidillakaan ihan se päällimmäinen heppu saa itse olla, kyllä se on melkeinpä Guukle kun taas SIELLÄ puolen suorittaa ...ei nyt vaaaaakoilua an sich, mutta vaan nääs... jonkinlaista ja sorttista "laadunvalvontaa" ja "tiedonkeruuta"... 
TIEDON ja KERUUTA.... 

Että näin. Kiitti vaan vitusti.

Jaa niin ja hei !! Applen MULKUIN puoli kaiketi !?!? SE että se yrittää tehdä jotain aivan HÄKELLYTTÄVÄN ylimulkkua ja sitoa iilampaansa / käyttäjänsä / liian varakkaat asiakkaansa siihen omaan "ekosysteemiinsä". Ja tämä tarkoittaa jos minkä näköisten ylimääräisten ja TYPERIEN ja ihan vitun naurettavien (nimeään myöden!), killuttimien ja vekottimien ja lisäosien ostattamista ihmisillä ja bonoboilla !! Vittu SE on muuten A-LA-HAISTA !

HAHhaa, ai vittu miten saatanan suur-tyhmää ja ylinaurettavaa. Aivan totaalisen kusipäistä myös ! Mutta näemmä apinat vain menee ja ostaa kuuliaisesti ! Sillä onhan se Kultti heidän de facto; uskontonsa !! Ja sen miesvaatteinen ämmä, heidän messiaansa ja mikä lie.....rahastajansa ?

Apple ja asiakaskuntansa muistuttaa minua suuresti mm naisten siitä piirteestä että, jos ja kun yrität työntää sitä mahdollisimman KAAAAUAS, se tuleekin lähelle ! Ja se oikein ÄNKEE, puoliväkisin(!), lähemmäs ja lähemmäs ! Hahahaa, ja aple näyttäisi tekevän täsmälleen näin asiakkailleen !!
Ne ikäänkuin työntää niitä mahdollisimmman kylmäkiskoisen nirppanokkaisen ylimielisen nyrpeästi ja rahaa ahnehtien ja vaatien POIS ja kauemmas, ja se saa ne i-idiootit vain tunkemaan lähemmäksi ja punkemaan iholle ja kyhnyttämään ihan kylkeen. Vittu NAURETTAVAA käytöstä saatana.

Jos mitään, pitäisi äplen toimintaa selkeästi RAJOITTAA esim suomlannissa tai sitten kieltää se vain kokonaan !
MUISTAKAA aina, AINA, se mitä kutsutte "reaalipolitiikaksi" eli kai se teidän kaikkein suorin käsityskykynne tästä maallisesta alkeellisesta maankamaran todellisuudesta; siinä "Apple" ON osa Amerikan Imperiumia. Ja se haluaa mm HALLINNOIDA koko planeettaa ja OMISTAA ja omia ja ahnehtia KAIKEN. KAIKILTA KAIKEN.
Voitte tuhahtaa asialle tai nauraa ajatukselle, mutta hay; näin se vaan ON.


Ja minä en siedä ollenkaan sitä että jenkeille vain ANNETAAN, KAIKKI(!), ja vielä oikein  MAKSETAAN !! 
Vittu olisitteko voineet edes KUVITELLA, että entisajan ihmiset olisi vain ANTANEET jonkun vieraan vallan tulla ja esim...mm... emmätiä.... ===> KUVATA joka saatanan nurkan ja pielen ja laittaa sen KOKO MAAILMAN nähtäville ja saataville johonkin nimeltä "netti" / "guukle mäps" ?!?!
Ei TOD!! Ei vittu todellakaan TOD !!
Olisit lentänyt fönäristä pihalle jo ehdottaessasikin moista pöyristyttävää typerää hulluutta, helvetin kommariplösö !

Mistä tiedätte ettEI jokaikinen ottamanne kuva päädy SUORAAN ja automaattisesti johonkin "kuvapankkiin" ....jossakinpäin Amerikkaa ?!? 
Minä en lainkaan kohauta olkiani asialle. Eikä teidänkään KANNATTAISI !! Eritoten jos olette jossakin "Merkittävässä Asemassa".

Iteasiassa luin että ii-järjestelmässä näin nimenomaan KÄYKIN !! Eli KAIKKI ottamasi "fotot" menee MYÖS sinne Zenifer Looressin pillunkuvien viereen eli siihen niin ihanan turvalliseen ii-pilveen, jollet ERIKSEEN ota sitä toimintoa tai kaiketi suomlanniksi ja äplexi "äxönii" pois päältä. Ja vaikka niin teetkin, niin a la Win10, meneekö se TODELLA    POIS   päältä !?!??

Nykyaika on vakoojan UNELMAAKIN unelmaisempi kulta-aika. Kuten jo tiesittekin. Ja luultavasti henkilön X olinpaikan NYT ja sijainnin klo se ja se, ja kuinka monta siittimensä kuvaa sillä on puhelimessa ja moneltako se vatkaa kyseessäolevaa siitintä ja minä päivinä ja kuinka kauan jne jne jne ad nauseam.

Tuon epäluotettavuuden takia en enää tykkää juurikaan käyttää kännykän KAMERAA, se on kuin kuvaisi siinä samalla ....Jollekin Muulle. Jollekin joka on kovin kiinnostunut.
Jostakin vitun syystä.

*

On jokin yritelmä / viritelmä nimeltään... Librem 5 tjns, luuri, mihin tehdään ihan alusta lähtien, virtapiiriä myöden, ihan ikioma ja yksityisyyteen ja turvallisuuteen perustuva käyttöjärjestelmä, mutta SEKIN(!!) tulee... kuinkas muuten; Ameriikasta ! Tha-daa !!
Mistäs muualta ?!?! MISSÄ muualla "saa" ja VOI tehdä niin / mitään !??!! Täällä muualla on "byrokraatit" ja muut ankeat ähisijät heti niskassa vaatimuksineen jos liikahdatkin. Mutta siellä Amerikassa VOI vielä TEHDÄ jotakin.
Mutta taaskin, se olisi jenkkiläistä, ja minä en HALUA MITÄÄN amerikkalaista, minä vältän kaikkea sitä kuin ruttoa. Joka syö valtavan määrän vaihtoehtoja !! Sen voitte uskoa huviinne.

Miksei suomen tietsikkanörtit pysty siihen !?!?  Onko asiassa jotakin mitä en ymmärrä, vai mikä siinä oikein ON ?!?! Missä on SUOMALAINEN "windous" / i-järjestelmä ?????? Tai EDES Android.


Ja hei; LAKATKAA laittamasta niitä lärväntunnistimia ja naurettavia sormenjälkilukijoita kännyköihin !!! Vittu ne on yhtä naurettavia ja kuin ABSOLUUTTISEN turhiakin, kuin laaserit haiden ottassa tai pipo kissalla.
Eikä minua kiinnosta antaa naamaani seeiiaalle ja än-äs-aalle ja muille luihuille !!! Jotta voisivat esim KIRISTÄÄ minua jos tai KUN käyn jotenkin "hankalaksi" jossakin maailman vaiheessa ja tilanteessa jne.

*


Mutta kuitenkin, "nerokapakan" "neropatit"; se on SUOMEKSI   Sovellus, EI mikään vitun laiskimus-suomlanti "äppi" !! Vitun iljettävät nuhjuiset tympeät sieluttomat tollot idiootit !!


"Apple Apple - Aifoun Aifoun!.... Appl.... "Ei kommentteja:

Lähetä kommentti