lauantai 6. heinäkuuta 2019

Hankamäkilinkki 06.07.2019

http://jukkahankamaki.blogspot.com/


Bravo Hankamäki !! Taaskin.
Sinua tulisi Suomlannilla olla AINAKIN kaksi !!!

Kumpa nämä puupäiset turvejuntit osaisi tämäkin snaijata !! Ja kumpa joku muukin kuin minä; joskus (fyysisesti) PESISI rahansa !
Se on käteisen se AINOA minkäänlainen HUONO puoli, niiden fyysinen likaisuus ja paskaisuus ja bakteerit yms. Koska ääliöt vähät välittää,  ja tiputtelee rahojaan jatkuvasti maahan ja lattioillekin jne, ja sitten antaa ihan pokkan kassalle käteen jne ! Hyi VITTU !! Hyi vittu teitä, taaskin, Saatanan elukat !

Mutta että jumalauta jo on perkele ROISTOrouvilla ja herroilla taas MEGAHÄRSKIÄ menoa !! Miten siitä ei saada tehtyä LOPPUA ??!!

Miksi EU on yhä olemassa ?! MIKSI suomalaiset KUUNTELEE ja TOTTELEE sitä mitä Uudesta Kommunistisesta Roomasta SANELLAAN ?!?!

MIKSI te teette AINA "niinkuin sanotaan" !?!!?? Oletteko te TODELLA  NOIN(!!) totaalisia tissiposkia-remmiperseitä nynnyjä, ettei teistä ole älähtämään edes .."mm..emmä ehkä oikein tiiä?..Thihihii" hermostuneesti ja anteeksipyytelevästi naurahtaen !?!

Vittu kun pitäisi ISKEÄ NYRKKEJÄ NAAMOIHIN ja RAUTAKANKIA perseisiin ja ikkunoihin ja jakoavaimia rattaisiin jne, te vain mumisette. Saatanan lapamadot !!

Tämän takia "oikeisto", mikä se sitten onkaan, ei saa KOSKAAN. MITÄÄN. AIKAISEKSI. se elää kuten "poliitikotkin" eksklusiivisesti kuvitteellisessa ja abstraktissa maailmassa, jota kuitenkin olettaa ja luulee ja odottaa TODELLISUUDEN ja sikäli Jumalan(!) seuraavan. Ja olevan SILLE kuuliainen. Tätä kutsutaan synniksi, mielisairaudeksi, HYPERtietämättömyydeksi ja RIENAKSI ja Satanismiksi ja Abysmaalisen Abominaalisen PAHAKSI ja Helvetilliseksi ja Pirullisuudeksi ja Dracooniseksi jne.

Jämpti on näin.

Kuten kyllä jo tiesitkin.

Ja sait Hankis kyllä minut miettimään pankin vaihtoa ! Sillä minun pankkinani häärii yksi näistä primäärimulkuista pankeista ja ne ON jo lähestyneet tuon "tee NÄIN, äläkä näin!" sanelunsa kanssa.
Itseasiassa ovat muuten jo ihan vain ilmoitusluontoisesti ILMOITTANEET että tämän ja tämän jälkeen ei käykkään enää TÄMÄ, vaan VAIN TÄMÄ.
Jumalauta saatana !! Sait minut nyt horroksestani kyllä tämän suhteen hereille !! Ja hei; se on myös mielenkiintoista ja ihanan "heräteostoksen" kaltaista ex tempore  "tilannepäivitystä" tehdä jotain niinkin suurta kuin vaihtaa yht´äkkiä primääritillinsä pankki !

Alankin tsiigailla asiaa melko välittömästi !!
Kai täytyisi se elokuvien klisheekin tsiigata, eli SveitsiläinenPankkitili ! :) hahahahaa....aaaah..... . huuooh..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti