torstai 18. heinäkuuta 2019

Nekru Bond (!!!)

...ei.... HAHAH aha..T´haHAHa haHAH.a... . ..ei... ?....hei ?!... mit... .? ..haha......aaaa aah... *huuuoooooooh...*.....thhaaaaaah... ?.. no joo no.. ehkä Data on oikeassa .... ehkä tuolle voi ihan vain NAURAA ....hAa..a..aaaAAH... emmä kyllä pysty perkele. Vetää liian vittuuntuneex.

Ei jumalauta voi perkele olla TOTTA. Ei voi olla todellista enää. En tiä... ehkä minä kuvittelen vain... tai ?...ei.... ei se voi olla niinkään......  kai... ?..........siis.... .enhän minä voisi kuvitelmaani ladata nettiin !??!!....


Ei saatana. Ei saatanan saatana !! Kyllä se kuulkaa näin ^ ON !!! Ne veti nyt pohjasta läpi ja SYVÄLLE !! Ja poikittain !
AHAHahahaaaaaaa..ai jumalauta; hei ...ne teki Bondista NEKRUN !! JA NAISEN !! Yht´aikaa !
AHAHA HAhahaaaaaaaaaaaaaa LOL....... oummääään. Ja miksei ? Tosiaankin. Miksi tyytyä yhteen ! Kun voi saada kaksikin erikois kategoriaa ympättyä samaan !
Mutta toisaalta... miksi jättää sitä siihenkään ?! Kun Bondista voisi tulla myös yksi sarvi ottassaan ympäriinsä raahustava vammainen / raajarikko, ja kääpiö, ja sinihiuksinen lesbo ?
Mutta miksi olla noinkaan rajallinen mielikuvitukseltaan ? ...Ai miin.... en nyt halua ihan ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄääääärimmäisyyksiin asti mennä .....muuutta... eikö voitaisi ihan hyvin kuvitella Zeims Bondiksi vaikkapa Georgialainen mustalaisakka ? Tai jos sillä olisi vain neekerimuijan PÄÄ mutta kissan ruumis ? Ja joku helistin kyrvässä tjns ?!


Mutta eniwei... vittu WAU !
Ja Shaan Khonerii taitaa raukka olla edelleen elossa, näkemässä tämänkin vitun aivottoman hirmuteon... ei voi kuin sääliä suuresti.


Mitään muuta kuin ALUEVALTAUSTA ja VITTUILUA ja sabotaasia ja KIUSAA  tuo  EI OLE. Kuten jo tiedättekin kyllä.


Aivan.
Vitun.
Uskomatonta !
Ja hersyvän naurettavaa ! AhahaThaaahaaaA HAhahah ahaHAHAha..aaaah.
Hier´ju go - tässon - laadin teille valmiiksi jo elokuva julisteenkin tyngän !


#Kiitos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti