keskiviikko 3. heinäkuuta 2019

Guuklen Monopoli

https://www.youtube.com/watch?v=ELCq63652ig

Ei sillä että monopoli sinänä olisi PAHA ja pahasta jne, kommarit niin lähinnä "aattelee", mutta se minkäLAINEN monopoli on, SILLÄ on väliä. Ja Guukle on jo osoittanut olevansa sangen "pahansuopa" tai lähes "mustahattu" tjns, ja sensuroivansa jne, joten se ON huolestuttavaa kuinka Guukle on JO onnistunut tuossa ^ mistä tuo puhuu. Kuten joku kyllä kommenteissa muistuttaakin; se ON JO tapahtunut.

Tässä taas yksi syy LISÄÄ miksi minä haluaisin OMAN käyttöjärjestelmän, OMAN kännykän ja OMAN jonkinlaisen "turvallisen netin" siinä mielessä ettei siihen ainakaan nyt ihan KÄVELE sisään mitkään "tiedustelupalvelut" eli uteliaat kusipäiset vallanrakkikoiramulkut siat.

Suomalaisille ja Applelle yms olisi nyt TUHANNEN TAALAN PAIKKA !!! NYT !!! Jos äplellä olisi vähäkin järkeä, se ottautuisi NYT puolustamaan sanan ja ilmaisunvapautta ja yrittäisi ottaa niskalenkin Guuklen tuosta ^ monopolikekkuloinnista ja määräysvallasta.


Tuo ON kyllä sangen härskiä, kuin Applen "bisnespolitiikka", mitä Guukle tekee, ei kahta sanaakaan, joten ...en tiä...tässä voisi olla tuolle kummajaismaiselle firmalle, Omenalle, melkoinen uusiutumisen mahdollistava SUPERtilaisuus !
Mutta MINÄ näen sen, Applella sitä EI nähdä. Siellä jurnutetaan sitä Samaa Vanhaa.
Vaihtoehtoja, pliis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti