torstai 25. heinäkuuta 2019

Stadissa BÄNG!BÄNG!...ammuskeltiin..

...kiitti siitä.
Ilmeisesti sitten ^ kai jonkinlaisia ryssiä tai jotain muita yhdentekeviä barbaareita. Ken tietää, toistaiseksi. Mutta hyvin olette jo tuonkin tiedon ^ osanneet onkia esiin ! HAhaaaa.. aivan mahtavaa tämä nykyaika ja netti kyllä tällaisilta osin. Sitten kun tuollainen ^ toimii niin se toimii, mutta se voi käydä myös itseä vastaan, muistakaa sekin.

Iltalehden muistaakseni, jutussa, mainittiin että toinen ammutuista "huusi apua" kai kovaan ääneen tjns... minulle se jäi sinänsä mieleen että MIKSI ? Miksi huutaa apua jos joku  AMMUSKELEE sinua keskellä katua tjns ?!?! Ai miin....  mitä ne sivulliset Tavalliset Ihmiset TEKISI ?!?! MITEN ne auttaisi !? nillä EI OLE ASETTA esim tms !!!

Amerikassa taasen ON, hyvinkin todennäköisesti, joten siellä siinä OLISI järkeä huudella apua, mutta täällä sitä huutelisi vain nolosti itsekseen. Kuten siis kävikin. Ja kuten näette, ei kyttä ja "laki" milläänlailla ollut HYÖDYKSI tai avuksi TAASKAAN, tietenkään. Ei sillä että MINÄ tulisin edes ohikiitäen edes huvikseni edes ajatelleeksi että ne olisi jotain muuta kuin Saatanan Vitsauksia maan päällä, mutta koska niin toivottoman moni TEISTÄ kokee maailman niin, minun täytyy erikseen muistuttaa teitä siitä ja nostaa asia esiin.

Toki oli kyttiä siinä sitten MYÖHEMMIN sekä paikanpällä että oikein kuvattu !! Ooooooi´joi !! Nooooni....hienoa. Saitte vähän "poseerata" ja se tyhmä ämmäkin sai siinä kiiltää sinisessä haalarissaan ja näyttää ....joltakin, miltä sen nyt sitten piti näyttää. Ja pari paikallista tilheä g-shokki kädessään ja samat tylsät suomijuntti-siilitukat ja aurinkolasit ja kaikki !! Osoittelevat sillätavoin "kovan ja uhkaavan" näköisinä siinä kuvasssa ...eri suuntiin jne. Tällainen on "Suomi".

Teretulemast sinne / tänne !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti