keskiviikko 17. heinäkuuta 2019

EU vs minikopteritEi jumalauta ... ei kovin vitun alistavaa, ämmämäistä ja naurettavaa !?!?

EUsta sitten EROON, ja HETI. HE-TI.


Ja kuten näette, ei ole MITÄÄN (hauskaa) mitä ei rutikuivat tyhmät aivottomat huumorintajuttomat sieluttomat tosikot nörttitollot eli "viranomaiset" tai "poliitikot" haluaisi ja osaisi täydellisesti pilata.

VITTU mitä KUSIPÄITÄ. Ei jumalauta saatana !!

LENTÄKÄÄ noilla niin paljon kuin sielu sietää !!! Antakaa palaa ja eritoten vuoden kuluttua !!!
Saatan itsekin hommata tuollaisen, ja nyt ihan VAIN SIKSI.

HAhahaaaaaaaaaaaaa.
"Viranomaiset" olisi ITSE saatava, vitun puuskuttavat läskit, hyppimään näistä LOPUTTOMISTA  palavista renkaistaan läpi !! Sitten voitaisin kysyä että miltä se nyt maistuu sitten ??!!
Toisaalta, eivät ehkä ymmärtäisi viestiä, ja itsetiedottomilla tolloilla (kuten Ykä ym juntit), ei ole kapasiteettia KÄSITTÄÄ asiaa ylipäätään. Sellaiset ei TIEDÄ ja tiedosta mitä ON "ylpeys" ja häpeä ja tietoisuus itsestä ja muista ja näiden kahden EROSTA jne. Sellaiset ovat Jukka Hankamäkeä siteeratakseni "hyvin huonosti emansipoituneita" hahmoja. Hankis tarkoitti tuolla heteroita ylipäätään, heterot kun ON räikeästi homoa persoonaltaan köyhempiä ja huonommin "emansipoituneita" eli vapautuneita, ja täten koko ikänsä VANKEJA. Josta he sitten valittavat tuhansin eri tavoin ja sävyin ja äänenpainoin ja -sävyin ja räyhäten milloin mistäkin NÄENNÄIS -syystä, mutta se OIKEA syy on tuo. Ja se TYHMÄ vitun ÄMMÄNSÄ. NE on ne SYYT.Mutta että nuo itse itsensä ...joksikin, nimittäneet EU-kommunistirikolliset, keksi sitten vielä tuollaisenkin tavan riuduttaa ja köyhdyttää ja kurjistaa ja ankeuttaa muiden elämää.

Ne pitäisi hirttää, ja sinä TIEDÄT tämän.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti