torstai 18. heinäkuuta 2019

Halla-Ahon puhe

https://www.youtube.com/watch?v=T5UUG9m_xhY

Lyhyttä, yksinkertaista, ja kuin sanoisi asfaltilla käppäilevää pulua osoittaen että "tosson pulu". Eli ihan päivänselvää triviaa.
Mutta siellä oli melko tuimia ja ärtyneitä ilmeitä noilla selkärangattomilla omahyväisillä ja ahneilla, itsekkäillä, moraalittomilla nilviäisillä mitä "poliitikoiksi" kutsutaan.
Vitun Rinteen ällöttävä läskikurkku läskipääkin siinä virnuili kuin jokin paskankaan väärti ! Hei; sä et O paskankaan väärti vitun tyhmä vetelä vastenmielinen LOINEN talipallo.

Kehtaakin saatanan äklöttävä moukka irvistellä vielä tuolla, kun saa saatana tuosta myyräntyöstään ja loisimisesta ja muiden elämän hankaloittamisesta eli "politiikasta" lyhyemmin sanottuna, palkkaa jumalauta, jos oikein muistan, yli KYMMENEN tuhatta SuurSaksan Rahaa kuussa !!! Jumalauta 10 T U H A T T A ......KUUUUUUUUUUSSA !

Kuussa !!!! Ei VUODESSA, mutta KUU-KAUDESSA !!!!
TÄYSIN - ABSURDIA !!! Jopa "poliitikon" ahmatilta.
Ja tämäkin on teistä hoi polloin höynäytetyistä IDIOOTEISTA jotenkin ihan jees ja täysin perusteltavissa ja selitettävissä ja sidettävissä ja siedettäVÄ.

Hei; haistakaa idiootit vittu ja kuolkaa !!
Kuten olen sanonut, te OLETTE osa ongelmaa ja se ONGELMA !

*

Mutta jos haluatte vähän lohtua niin voin sanoa SEN verran että tyhmäkin kyllä ENNENpitkää oppii realismia / "katuviisautta". Ongelma on lähinnä se ettei se LEVIÄ Kansan pariin ja keskuuteen ja JOHDA mihinkään. Selkeisiin tekoihin ja SUURIIN(!!) mullistaviin muutoksiin kohti parempaa, esim.

Mutta te käytätte jo saippuaa, ja käytte ainakin kerran kuussa suihkunkin alla, ja ette astu mitä vain naarasta minkä jossakin puussa näette jne... !? Ei ihan TÄYSIN pohjanoteeraus ja totaaalisen paha ! Hei !?...Thahahaa, työ alatte oppia !
Hiljaksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti