perjantai 19. heinäkuuta 2019

Metallika Hämeenlinnassa ja se ....

https://www.youtube.com/watch?v=56gN21bSORw


....VITUN biisi !!

Hyi kamala. Hei ?!..... mä oon oikeesti snadisti järkyttyny !! Mitä vittua ?!

Hei ?....................................Hei mitä ? Vittua ?
"_ _ p e d a" !?!?

Minun käy nyt Metalicaa niin sääliksi ettette uskoisikaan. MIKSI ne piti vetää ryvettämään itsensä noin ?!?! Jumalauta ne selvisi näin kauas tänne Tulevaisuuteen ja noin vanhoiksi...ja sitten !?!? SITTEN TE !! TE vitun juntit tulitte, ja ängitte tuon aivan vitun kaamean abysmaalisen vastenmielisen super-ällöttävän pallinaama turvejuntti"rokkibiisin" itsensä METALLICAN hoilattavaksi !?!
Vittu HAISTAKAA VITTU ja HÄVETKÄÄ !!! Tai jos te osaisitte HÄVETÄ (tuotakin tampereen paskaläjää) kuten kuuluisi, sanoisin noin, mutta koska ette osaa vaan olette ikäänkuin se olisi niin ... "niin vittu jotakin" tai jotain sellaista.. niin ...no... en tiä.. .?... mitä tässä sanoa ?
Aivan kamalaa. Metallika parka !! Minä pyydän suuresti anteeksi Suomlannin Junttifinuiittien puolesta !! Hei eivät tiedä mitä he tekevät, noin 99 % ajasta.
Taaskin, olen suuresti pahoillani.

Josa näette sen vitun Niinimaan siellä Ameriikan raitilla, ajakaa yli vaan. Ehkä rokki soiden.. kenties "Metallica" tai jotain !? Hahahaaaaaaaaaaaaaaa.

Aivan saatanan VÄÄRIN ja oksettavaa ja tunkkaista ja keharia ja Saatanallisen kuvottavaa. HYI ! VITTU !!
Voin pahoin.


* * * * *

Itse konsertti näyttää melko upealta, täytyy sanoa, vaikken mikää metallisen suosija olekaan. Mainittakoon että itse saatoin käväistä tuossa / tuolla liepeillä, ja kuulin kenties vähän paikapäällä miten Metallica raikasi Hämeenlinnankin yössä jne.... EHKÄ ! ... mutta siitä viis.
Mutta mikä ehkä käsittämättömintä.... kun olen katsellut tuosta noita sekalaisia KUVIA.... siis... ?!?... siellä oli se yksi minun maisemani KATUMUTANTTI rumilus "monninnaama" juoppojätkä !! Joka siitä kuvastakin jo lähes haisee kuselta !! Siis M I T Ä  V I T T U A ?!?!?!
KUINKA pienet piirit sitä VOI olla !??! Hah ahahaaaaaa...ei jumalauta VOI olla tottakaan.. SE !! SE ...?!?!?.. kaikista maailman liejurotista !!!
Vaikken toisaalta ole edes yllättynyt, sillä se näyttää ylimalkaan siltä että on tykännyt joskus ollessaan nuorempi ja edes kaukaisesti ihmisen kaltaisen näköinen, Metallikasta. Mutta että silti..... aika juttu ! Pieni mualimma.

Epäilen että se on vain pyörinyt (häiriöksi asti tottakai) ja häärinyt ja loisinut ja vetelehtinyt ja alkoholia ja röökiä pummannut ja maleksinut siinä jossakin aitojen ulkopuolen liepeillä, EIKÄ ole mennyt itse konsertin sisään. Siis TIETENKÄÄN ! Eikä kai sellaista sinne edes päästettäisi ? Kai sielläkin joooooooku juopuneisuuden ja yleisen alkoholistin rotanpaskan tietynlainen RAJA on ?!?! Siellä on kumminkin turistiakin yms MAKSANUTTA ASIAKASTA seassa ja näin. Ei pelkkiä kännissä "PERkkeLLEEEEE!!" öriseviä rumia finuiittikarjuja ja muita Perusjuoppoja moukkia ja sekalaisia paikallisia sekopäitä. Mutta ihan Lähes Ihmisiäkin.
Ja oli siellä tuosta kun tsiigasin pari videota, jumalauta kai kolme ihan OIKEAA(!!) Meksikaaniakin !! Jumalauta täällä asti ! MEKSIKOSTA !!! M E K S I K O S T A !!! Kuka VITTU tulisi suomlantiin mehikosta asti !!!!! yhden pändin takia !??!  ...siinä on jumalauta omistautunutta "fani"porukkaa !!!!
Metallican vanhukset kai tykkää ja kiittää. Ja jumalauta ne ON va-na-ho-JA !! Herran perkele sentään !!!! Ne oli minun nuoruudessani suuuuuuressa suosiossa, ja on ihme että ovat edelleen ylipäätään ELOSSA ja olemassa, saati sitten että tekevät edelleen tuota samaa ja saavat aina noinkin isoja yleisöjäkin. Toisaalta, harvemmin missään muualla kuin Helsingissä KOETAAN mitään tuollaista ylipäätään, joten TOTTAKAI kaikki pienten paikkojen lokaalit änkee sinne ihan vain SIKSI. Koska se on nyt SE Metallika jne. Vaikkei ne liput ihan ilmaisia kyllä ole. Mutta huvinsa kullakin ai gess.

Vähän laimeaa yleisöä kyllä kieltämättä kun videoita tsiigasin. Kaikki filmaa vain kännyköillään ja näin, mutta se on vääjäämätöntä nykyaikaa. Kunhan edes vääähän huutaisitte sitten kun sinne kerran vääntäydytte, ja pändi odottaa ihmisten kiljuvan ? En tiä. Samapa se kai on sitten.

Mutta hei.... siellä oli se minun inhoamani alkoholistimutantti jätkä !! Ja se tarttui kuviin !!!...Ei jumalauta hei ?!?..sehän siis tarkoittaa, muuten, että se on mustannut sekä Hämeenlinnan tietenkin sinänsä, että suomalaisten ja suomen ylipäätään, maineen !! Turistien silmissä !!!!...hei....ei VITTU !!
LAKATKAA jumalauta päästämästä niitä VITUN niljaskoja sinne lähellekään !! Tai vaatikaa ainakin niitä käymään siinä puolivuotissuihkussaan ennen kuin änkevät näyttäytymään turistienkin silmissä ja näin !!

Vittu kun AAIIINA saa hävetä saatana !

Ja olihan siellä Hirvi Akukin ja Jaska ja se joku muija ja Jonna Nailonbiitistä ja ketä kaikkee ! Ja sitten se "viikon vanha jukurtti" sälli, se joku säälittävä finuiittikännimies / poika / mikä lie, mikä oli mennyt ja kuullut kai biisin tai pari ja sitten se olikin jo, ensin vetänyt perseensä olalle, talutettu räkäkännissä öristen poikittain retkottaan johonkin autoon jotta se saadaan äkkiä vain POIS sieltä.
Säälittävää.

En tiä...ehkei siellä kannattaisi myydä juuri alkoholia kaikista maailman asioista ?!?! En tiä.... EHKEI ?...huunous.

Pitääkö teidän ihan totaalisesti aina saada ja juoda sitä vitun kamalaa ja paskanmakuista myrkkyä ylipäätään ?!?! Vitun lantapäät tollot !
Mikä siinä onkin että kaikki alkuperäis / primitiivi kansat yms zombit samalla sekä himoitsee alkoholia kuin jotain Taivahan Nannaa, mutta eivät sitten myöskään KESTÄ sitä !?!?! Mikä juttu tämä oikein ON ?!?!
No, mutta kuitenkin... ÄLKÄÄ jumalauta enää IKINÄ tehkö noin !!
Tuoko esiin tuollaista saatanan löyhkäävää tunkkaista paiseista, olkista ja sammaleista, "manselaista" paskaläjää kuin mikä tuo oli. Jumalauta että metallikan sällit ihan mainitsi sen nimeltäkin ja  näkyi siellä se niiden typerä pallinaamainen kuvakin ja minikin vilahtaneen... ai jumalauta. Hyi kammotus ja ällötys ja kamala kamaluus !!


Soittakaa jumalauta edes sitten jotain  Ändi Mäkkoin tekeleitä jos jotain suomalaista rokkia esitätte heille esitettäväksi.

Tässä on Ändin PARAS, heittämällä, soolokappale, ja muuten oikeasti aika helvetin hyvä, jopa loistava, biisi !
>> https://www.youtube.com/watch?v=ch1WWs2gbZU

Toisaalta ..tuo ^ on ehkä jo LIIAN hyvä, sillä se on parempi kuin Metallican koko tuotanto.. joten ...en tiä.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti