torstai 25. tammikuuta 2018

"Viljapeltokuvioista"

https://www.youtube.com/watch?v=VXPe_Pef8co

Jos tuo video yksin ei jo riitä avaamaan tyhmien pieniä silmien alkioita niin ....niitä on ihan täysin turha yrittääkkään kammeta auki. Pysykööt sitten kiinni ja tyhminä. Mutta kaikille jotka ovat kykeneväisiä ja halukkaita NÄKEMÄÄN niin WAU !!!
Ihan lyömätön video tuo tuon muijan filmi.Aatelkaa että on olemassa niin tyhmiä ihmisiä että luulevat tätä ilmiötä joksikin vitun huijaukseksi tjns !! THahaaahahaaa, Kristus miten VITUN TYPERÄÄ Perkeleen populaa tämä Apinain Planeetta pursuileekaan.
Mutta kai ne tyypit käveleekin neljällä raajalla ja ne tunnistaa täten hyvin kaukaa ? En tiä mutta pakkohan niin on olla.

Ja mainitaan lopuksi vielä että tämä ilmiö on TUNNETTU jo ainakin Englanissa noin 1600-1800 lukujen aikoina, ja nimittivät sitä "ruohoa-ajavan Paholaisen ilmiöksi".
Koska PAHALLE ja pahansuovalle ilkiölle, kuten Perus Kristitylle ämmälle ja mitä Maltillisimmalle Musulmaanille, KAIKKI maailmassa on silkkaa vainoharhaista Luciferiaanista PAHUUTTA ja jotain mikä "on perässäsi!" tjns.

Tyhmät näet LUULEVAT kaikkia muitakin tyhmäksi.
Monia se ei näy loukkaavan, mutta minulle se on absoluuttinen vitun rienaava kunnianloukkaus.Eniwei, huippu filmi.
Myös se Roswellin kivi filmi oli yllättävän kiinnostava, ja sen kommentteihinilmestynyt "sähköinsinööri" ja puheensa ILMAISESTA energiasta ja siitä kivestä ja sen kuviosta, jonka tunnistin heti itsekin olevan yksi noista peltokuvioista.

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti