lauantai 6. tammikuuta 2018

Lasipalatsin läjät

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201801062200648331_ul.shtml


"Suomi mainittu" hihkuu kirjoittava lehti-Samppa, ja minä jo hetken murto-osan ehdin uskotella itselleni että ehkä sieltä on todella tulossa jotain, kerrankin, ihan oikeasti kaunista ja hyvää tjns ? Mutta ei. Ihan perusroskaa se olikin taas; jumalauta NUO ?!?!? NUO !!!!?
TUOLLAISET vitun kurjat valkoiset saatanan lumikinoksen ja jättimäisen lokin paskaläjän näköiset mitättömät ja huonosti sääistymään tulevat vitun räkäläntit !??! NUO on siis kyseessä tässä "hehkutetussa ja mahtavassa arkkitehtoonisessa kunniamaininnassa" ?!?

Voi Kristus perkele sentään.



Ja hei; kuten kommenteissa todetaankin, MIKSI vitussa siellä Stadissa rakennellaan aina vaan jotain VITUN museoita ja "taidemuseoita" yms VITUN ROSKAA ja tahallista tuhlailevaa typerää koiranpaskaa ?!?! Ja paapotaan MaMuja ja paijataan nekruja ja ymmärretään muslimeita ja siedetään manneja jne jne !??!!?

Vitun rotat.


Tiedätte itsekin ettei koko vitun MAA tarvitse luullakseni YHTÄKÄÄN uutta MUSEOTA, mutta PALJONKIN kaikkea muuta !
Mutta SILTI "Kapitoolissa" riittää juhlia ja koristeita ja kakuja ja kermaa ja ....juhlaallisia kransseja ja juhlaallisia puheita ja polleaa paskaa ja hävytöntä keikistelyä ja teatraalista julkisivun ylläpitoa.
Te olette JO kadottaneet "suomalaisuutenne" !!!

Onnee teille, tavoitteenne on saavutettu ja toteutunut ! Tosin; TE olette silti edelleen juntteja, ja kelpaamattomia niille OIKEILLE Suuren Maailman Suurkaupunkilaisille, vitun iljettävät kolkot ryssät, mutta suomesta työ ootte yhtä etäällä kuin Affenanmaa. Johon muuten LUUUUUUUUULISI, taaskin, että näitä kaikkia uusia ja moderneja pläjäyksiä joskus jumalauta sijoitettaisiin kun ja jos se on nääks, kerran, niin selkeä ja integraalinen osa SUOMEA. TÄTÄ "kokonaisuutta", eikä jokin irrallinen, Vatikaanin tjns kaltainen, kelluva Luxemburg tai osa Ruotsia tjns.

Sitähän nääs LUUUUUUULISI että SITÄ KEHITETTÄISIIN ainakin aina silloin tällöin, muttei ...ei sitä sitten.

On sitä rahoille parempaakin käyttöä.
Esim ottaa sitä köyhiltä ja työttömiltä ja heitellä nekrujen päälle.
Saavat elukka parat edes VÄÄÄÄÄHÄN kimalletta ja koruja ja rumia tyhmiä LASTEN tennareita yms krääsää.



TEIDÄN takia elämä = mitä se on. Täyttä kurjaa PASKAA.

Aatelkaa mitä se olisi voinut  olla ! ...Ai Kristus..... ehkei paranekkaan edes ajatella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti