sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Minä inhoan "Tuomas Kyröä"

Tämä on vain lyhyt ja yksinkertainen ilmoitus.
Minä todella VIHAAN sitä vitun vittupäätä rääpälettä, kommari-Marxisti-lahjaton vittupää-"ex-skini"-kusimulkkua nahjusta, juopon siittämää koiranpaskaa nimeltä Tuomas ja Kyrö.

Olisin muutoinkin tehnyt tämän julkilausuman ja ilmoituksen, mutta satuin tuossa eilen kävelemään hänen kirjoittamansa kirjan ohi yhdessä liikkeessä. Koska tottakai sekin on kirjoittanut jonkun kirjan !! Tietenkin on ! Ai miin.....tuo minun VITUN naapurin paskaläjä, ja uskokaa pois - se ON läjä paskaa(!), niin siis sekin saavillinen paskaa on luultavasti "kirjoittanut kirjan" !!!
Kaiketi samasta aiheesta kuin Tuomas Mulkkulainen, eli "millaista on olla totaalisen etova ja muita ärsyttävä lahjaton ja ruma, typerä vitun kusipää".

Muttei KETÄÄN kiinnosta lukea tuollaista.
Ei KETÄÄN !! Ei edes niitä itteensä, ja ne TIETÄÄ tämän kyllä !

Joten KETÄ te luulette oikein, noin niinkuin omin sanoin, huijaavanne ?!?!

En tiä....no, ehkä joku toinen MULKKU lähestyy sitä kirjaa kirjakaupassa, sellainen hölmistynyt ja vähän kiinnostunutkin, sellainen "..hhmm... mä saattaisin olla kiinnostunut tosta.." tyyppinen ilme kasvoillaan (lärvällään), esim Tervon Jari tai joku muu nimetön ja satunnainen henkilöhahmo jostakin. En tiä...ehkä ?

-

Kuten sanonta suuresta maailmasta aivan looooiistavasti, LOISTAVASTI, sanoo ja asian kuvailee; tyhjät astiat / säiliöt (suom. "tynnyrit") pitävät suurimman / eniten ääntä. Tämä on omistamassani "Sitaattikirjassa" muodossa "tyhjät tynnyrit kolisevat eniten". Joka on oikein hyvä käännös kyllä. Miltei jopa parempi kuin tuo originaali lause; empty vessel make the loudest sound.

En tiä, tulee mieleeni Haliwuud ja Anglosfääri ja naiset ja "poliitikot" ja kytät ja kaikenlaiset "kulttuuriväet" suomlannista. Jotka pitää huolen pienillä piireillään ja vielä naftimmilla aivoillaan ja aggressiivisen epätoivoisella typeryydellään ja asenteellaan että meitä oikeasti MEGAlahjakkaita poikkeuksia, joita kyllä edelleenkin ON olemassa täällä taustalla ja syntyy muaanne (ihan turhaan), ei pääse sinne "kohdevaloon". Se ON nähkää ihan taivahan tosi että "...etevämpää kammotaan aina".


Sitä LUULISI että meitä IHAILLAAN ja SEURATAAN mukisematta ! Mutta nääs ei !!Ei !! Vaan sen sijaan, kaikenlaiset keskinkertaisuudet ja siihen jonain päivänä ehkä yltävät mitättömyydet, rohmuaa itselleen kaiken sen minkä luoja on tarkoittanut ilmaiseksi ja automaattisesti MINULLE / meille, mikäli planeetalla on joku muu minunlaiseni.
Mutta tämä ohjautuu pian aiheesta sivuun.


Suksi vittuun sieltä "julkisuuden valokeilasta" saatanan kommunistinen ryssäläinen pallinaamainen vitun ROTTA, ja lakkaa leikkimästä jotain millä on jotakin kelvollista sanottavaa tai annettavaa, vitun iljettävä typerä horo. Vitun nahjus ja mulkku. Vitun ryssäläinen punainen petturipaska ja munaton ja lahjaton persoonaton muuli.
Vitun rillipäinen älykääpiö !

Painu takaisin sinne "asuntolaan" missä vanhempasi sinut on "kasvattaneet", siinä kun on kerenneet Staalinin kuvan palvonnaltaan ja juopuneelta riitelyltään, minkä johdosta naapurit soitti aina kytät paikalle. Luullakseni. Jolloin faijasi lähti Maijan kyydisssä "selviämään". Taas.
Yhdeksi yöksi.


Vitun äliö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti