perjantai 12. tammikuuta 2018

Trump vs Perseenreiät

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201801122200663108_ul.shtml



HAHAAa LOISTAVAA !!!

Jumalauta että tuo on sitten ilahduttava poikkeus tuo tyyppi !!


Aivan Huippu !! Aivan Huippu.



Noin sanotaan määkiville Marxisteille ja muille vitun juutalaisreppanoille ja päätään aukomaan syntyneille "hipeille" suoraan. Paskamaat on PASKAmaita. Piste.

Ja totisesti; nuo esimerkkimaat tai mainitut maat, on TODELLAKIN totaalisinta ja alhaisinta, alkeellisinta kuraa mitä Maa päällään kantaa, planeettaa raukka. Kuten Ryssäkin myös, mutta sitä ei nyt mainittu, ehkä "poliittisista" häveliäisyys syistä.

Aatelkaa että "lehdistö" tässäkin, taas, yrittää kai johdatella "Kansaa" näkemään Trumpin itsestänselvässä lausunnossa tai mikä lie, jotakin PAHAA tai VÄÄRÄÄ tai "tuomittavaa" vitun tuomitsevat tuomarit, tai jotain tuon suuntaista.  Siis vittu miten tympeän kuvottavaa nurinkurista sakkia.
Mitä Saatanan idiootti ja älykääpiö ja ILKIÖ laumaa.


Vittu, mitä siinä mesoatte jos joku saa saatana SANOTUKSI ?!?! Vitun ääliökakarat.

TE ITSE ette ole Trumpin tukan varjonkaan veroisia, mutta kehtaatte silti yrittää repiä tätä suurta Heteroiden "Isähahmoa" epätoivoisesti kappaleiksi, kuin jotkin vitun koirat tai tasmaanian paholaiset tjns. Säälittävää, ihan aidosti, ja aivan yhtä epätoivoista.

"Hei Äijä! Älä kuule käy järkeen!!! ei täällä sellaseen o totuttu tai sellasta digata! Puhu vain paskaa ja puuta heinää ja kommunistista abstraktiota ja emävaleita! NIITÄ me digataan! Kutsu neekeriäkin, sori, ihan pokkana ihmiseksi yms, siitä me snaijataan jotain!"



Bravo Trump !
Again.





Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti