keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Typerän Leffan Typerä Mainos

Olen törmännyt netissä viimeaikoina jonkun tuollaisen, ilmeisesti jo julkaistun, uuden elokuvan mainokseen, eli suomlanniksi "traileriin", joka kertoo kaiketi taas jostain VITUN Anglomulkkujen yhdentekevästä hevosenpaskasodasta jossakin jotakuta, luultavasti Saksalaisia, vastaan.

Niin nin halusin vain sanoa sen ihan täälläkin että siinä on ehkä yksi kaikkien aikojen typerimmistä ja naurettavimmista "elokuva-aksenteista" kun joku lihava ja myös läskipäinen, paska, avaa typerän engelsmannin suunsa ja on kai olevinaan se Zurzhillin vitun buldoginnäköinen itsensäpaljastelija-suomen vihollinen-homo. Eli se tyyppi.

VITTU se on NAURETTAVA !! AHAHAhaa, vittu miten typerää saatanan määkimistä.

Tai en tiä, ehkä se on realistista ? Ehkä se pullukka todella kuulosti sitten siltä !?!? En tiä. Mutta jos tuo soittaisi suutaan tuollatavalla ihan oikealle pässille tjns, se saisi sorkan suuhunsa luullakseni HETI. Ja ihan aiheesta !

Vähän näin vanhemmiten sen näkee, ainakin minä, ihan päivän selvästi mitä nuorempana EI nähnyt; eli miten vitun TYHMIÄ kaikki vitun elokuvat ja TV yms todella oikeasti ON !!! Ai Kristus ne on meinaan vittu naurettavaa ja tympeän aivotonta ja typerää saatanan paskaa !!

ÄLKÄÄ TUHLATKO ELÄMÄÄNNE NIIHIN nykynuoret !!! Pelatkaa mieluummin edes pelejä tjns, mutta antakaa Amerikan juutalaisten kailottaa tyhjille teattereille eli Moderneille Kirkoille, Haliwuudin Gospeliaan ja painua Helvettiin ja vittuun vitun Saatanan lapset !
Suksikoot vittuun !


Mutta tämän halusin vain sanoa; ihan sikanaurettava se tyyppi ja se sen nasaalinen määintä.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti