maanantai 29. tammikuuta 2018

Suomalainen Tuubikanava

Tulin juuri / taas, ajatelleeksi että; ajatelkaa jos olisi olemassa edes YKSI hyvä suomalainen juutuubkanava!!!!

Se olisi melko mahtavaa, eikä tarvitsisi AAAIIINA altistua englannin kielelle ja anglosfäärin älykääpiömäiselle ja siitäkin vielä nykyään nahistuneemmalle versiolle, kulttuurille, vaan voisi katsoa jotain omalla kielellään ja ehkä keskittyä vain sisältöön ja ehkä samaistuakin siihen jne jne.

Mutta se(kin) pitäisi tehdä ITSE koska; teistä ei ole sanomaan nekrua nekruksi tai edes neekeriksi, eikä käskemään ryssiä ja Marxisteja ja muita kulttuurinköyhdyttäjiä juuri siksi mitä ne on.

-

Ja sanon tässä samalla sen mitä eilen ajattelin, jottei tarvitse erillistä juttua tälle. Eli: aatelkaa miten TOTAALISEN YLIMÄÄRÄISEN MONTA kanavaa nykyään on suomen televisiossa !!!
Vittu se on jo niin yliampuvaa ja säälittävän naurettavaa ja pinnallisen pingottunutta esitystä etten voi edes inhota tms, minä tavallaan säälin finuiitteja.

Sitä on tunnettu häpeää siitä että "kaikki on niin pientä suomessa", niin kauan ja niin paljon, että on täytynyt vain väenväkisin ja pakolla yrittää venyä, ja levittäytyä ja "avautua" ja "moninaistua" ja jakautua ja ottaa NEEKEREITÄ(!!)..athahtahahhhha...jumalauta NEEEEEKEREITÄ(!!) - jotta tuntisi olonsa edes väääääähän "joksikin" Suuren Maailman mulkkujen rinnalla.


Vittu mitä saatanan "hitutötteröitä" ja mänttejä ja nahjuksia te kaikki olette !! VITTU SEISKÄÄ OMILLA JALOILLANNE tai kaatukaa hautaan, herran tähden sentään !!


Siihen, kaikkeen omaan yms, te tarvitsisitte MINUA, ja minä en ole aikeissa auttaa teitä. Saatte pitää junttihetero-raappahousuÄIJÄNNE ja kovat JÄTKÄNNE ja kaikki tyhmimmätkin bimbot ja hermoträjäyttävän ärsyttävät ja tyhmät ämmät päätöksiätekevillä paikoilla ja nekrunne ja hiekkamurjaaninne ja mitkä lie vitun liejurottanne, saatanan kommarit paskahousut pelkurit mulkut ja paskapäät kollektivistin mulkut kusipäät Jantelaki-koiranpaskat vitun vitut ja petturit ja persoonattomat rumat vitun muulit.

Ja keskinkertaisuudet.
Plus sekalaiset sabotöörit.

Hukkukaa turhaan, typerään, pinnalliseen haaleaan apinanpaskaanne.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti