perjantai 5. tammikuuta 2018

LinkkiYrjöön....

http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2018/01/aktiivista-ruuvien-kiristamista.html

Yrjön uusin ^. Ja woehan ny VITTU !!

Kattokaa ny jumalauta jo taas sitten tuota vitun rotansontaa !! Vittu LISÄÄ "Monikulttuuria" ja LISÄÄ LISÄÄ LISÄÄ sitä ja tätä; minähän sanon että ennenkuin noista "ministereistä" muutama on ammuttu tai muutoin tapettu, tuo ASENNE ei hälvene.

Nähkää tuo pelleily ja kusipäisyys mitä on "Arkadianmäki", MAHDOLLISTAA todella todella todella alhaisille ja kurjille ja alikehittyneen vihreän epäkypsille "persoonallisuuksille" ihan pokkana ja vapaasti ja kytän älykääpiöiden turvaamana; kiusata muita ja puuttua koko suomen melko giganttisen maapläntin kaikkien asukkaiden koko elämään, kehdosta hautaan, ja kaiken aikaa ja ilman YHTÄKÄÄN syytä, ja häiriten aina vain ja uudestaan.

SE on se ONGELMA.


Ja yksi persoonallisuus jos sitä sellaiseksi voi kutsua, joka tuostakin naurettavasta lapsellisesta Tehtävän Julistuksesta tulee esiin, on se sellainen LAPSELLINEN ja juron tosikkomainen vitun hössöttäjä, joka tekee ala-asteella jo innoissaan kaikille jotain vitun nimikylttejä ja logoja ja laatii heistä nimikkeitä ja tehtäväkuvauksia yms, sellainen "anaalisvarastoivaksi" kutsuttu vitun "järjestelijä". Sellainen tyhmän tunkkainen vitun myyrä joka haluaa ja tykkää aina JÄRJESTELLÄ kaikkee, esim sekalaisia "kutsuja" ja illallisia yms, ja "olla aktiivinen yhteisössään".

Eikä näitä Arkadianmäen versioita haittaa lainkaan astua KAIKKIEN varpaille siinä pinttyneen typerästi hölmöillessään ja hönöinä nörtteinä "laatiessaan kaavoja ja kaavakkeita ja sääntöjä ja estoja ja haittoja ja kuvioita ja Tavoitteita ja Tehtäviä" ja mitä vielä lie, perseiden perseitä ja nekrujen mulkkuja ja nekruja ja kissain viiksiä ja noitien hilkkoja ja tinttien nopeusrajoja yms potaskaa.
Näin he saavat itse ITSELLEEN jotain tyhmää ja tyhjänpäiväistä mistä hössöttää, ja sitten KUN muut ihmiset EIVÄT ottaudu mukaan tuohon tyhmään hölinään, nämä "Laatijat" purskahtavat toivottomaan itkuun jota seuraa käsky "Viranomaisille" eli rikollisille jotka ovat jostain syystä vankilan ULKOpuolella, että "tehkää jotakin!" ja sitten ne demonit tottakai, "virkaintoisina", KOSKA OVAT MUTANTTEJA JA KUSIPÄITÄ JA MULKKUJA JA DEMONEITA(!!!) - tekevät niin, ilomielin.

Ja näin saadaan keitettyä kuvottava ja kaikkia tasapuolisesti inhottava ja ärsyttävä soppa, joka hämmentääkin monia, ja sitä voidaan viskellä ympäriinsä ja siinä on jotain; jonka parissa sitten hääriä ja hössöttää ja kakka pyllyssään "miettiä" tärkeän näköisenä ja näyttää tosi Vakavalta ja Merkittävältä - siinä muiden elämää haitatessaan ja tuhotessaan.

Ja TÄLLE kaikelle suurin osa teistä vitun kusipäistä idiooteista kai sitten ihan HUURRAA tjns !? Idiootit.

On muuten pieni ihme ettei Arkadiamäen "pukukoodiin" kuulu jonkinlainen naamio ja ainakin Sankarin Viitta. Tai ihan vain "viitta".
Esim Soinille se EI sopisi, se olisi kuin jokin vitun ...en tiä, kuin jokin lihava iljetys viitassa ? Kuin joulukinkku siinä kireässä verkossa, mutta vain kireässä viitassa.  Ja mitä nyt viittaan "kuuluu" muita asusteita mukaan. Kuin tyhmä pipo tai villamyssy Marxismiin / vasuriuteen. Ja sekalaisten ikkunoiden kivitys.

Tuo on niin inhottavaa ja lapsellista ja jotenkin ehkä "säälittävääkin" tuo listan laatiminen tavoitteineen, etten sanotuksi saa.
Se hönöyden ydinräjähdys. Se on tyhmien mulkkujen ja totaalisten lällärien kiteytymä.
Se mikä minulle tuosta tuli HETI mieleen, piti jopa Ykälle kommentoida, oli se vitun "Laser Skeittari" niminen naurettavan nolo pölvästi Stadista. Siitä sarjasta "Ylpeästi Tyhmät Muulit" vaimikäsenytoli.

SE !! SE on yhtä vitun naurettava ja hölmö ja nolo ja umpinaisen typerä ja itsetietoisuudesta TYYSTIN vapaa, kuin "poliitikot" ja kytät. Ai miin; niin tyhmä on lähes mahdoton olla, jos osaa esim ITSE(!) pyyhkiä perseensä ja sitoa lenkkarien nauhat tai ainakin nin sen ison sellaisen tarrasulkimen ? Junou ? Ja tehdä tuon tasoisia työsuoritteita.
En tiä KUKA ne sen skeittarin 70-luvun rullaluistimet sen tyhmiin kampurajalkoihin oikein laittaa ja pistää, mutta...hei; se on päässyt niihin !
Jotenkin.
Jonkin avulla .....ehkääää  ......Skeittari Magian !?!?


Sekin keräsi ihan TÄSMÄLLEEN samanlaista LISTAA "Tekemistään UroTöistä" vitun imbesilli nahjus, kuin "oikeatkin" kytät kerää omistaan ! Mitä siinä niitä nyt oli....jotain tyyliin

- Ruokitut pulut....2
- estetyt kikkelinvilautukset....ehkä 2 sataa !
- Tehdyt piruetit...... 74 !
- Häiriköidyt turistit... oo..öömmmm... tosi monta, ehkä 10-20 tjns ?
- ällötetyt silminnäkijäni, oi! tuhansia !
- hankitut korsetit 1
- kaatumiset alamäessä ja mukkaukset liikennevaloihin tultaessa, livästi alasviettävältä tieosuudelta kohti suojatietä, noin 4,6
- säikytetyt kissat .....5 tai ehkä muuten 19 ?
- julkisen virtsaamisen häiriköinnit, 4
- kadullesammuneiden juoppojen penisten suutelemiset..... noin 2

Jne. Eli ihan Supersankarin Peruskamaa, samaa paljolti kuin mitä Bätmäkin tekee ja tekisi. Tollasta se on; Supersankarin Arki ! Höh.

Vitun autistisen hölmöt skidit.

En tiä mitä varten tai ketä, ne niitä ja noita listojaan oikein keräävät ja laativat ? Ai miin kuka MUU KUIN toiset kytät ja "supersankarit" kalsareissaan ja viitoissaan ja "poliitikot" yms  nilviäiset, niitä  tulee ikinä näkemään ja lukemaan ja ehkä jopa siteeraamaan. Onko sillä jokin suurikin merkitys, ehkäpä Historiallinen(?), kuinka monta juoppoa oli Lahdessa 04.08.1999 illan aikana kerätty "talteen", tai kuinka monta pahoinpitelyä tapahtui vaikkapaaa......Nurmossa ? Missä vitussa(!) sekin lie, jonain tietynä päivänä, vaikka 2008 ? Jne ad nauseam.
Tää on kun ei o sitä sotaa, kuten aina sanon.

Te olette NAURETTAVIA ennenkaikkea, muttette voi myöntää sitä.
MITÄÄN tuostakin roskasta ei TARVITSE mutta sillä TÄYTETÄÄN elämän muutoin tyhjältä vaikuttavaa olemusta, ja samalla saadaan ehkä rahaa ja / tai pimppiä. Tai molempia. Tjns.
Joskus ehkä luodista ja/tai turpaan tai mikse jopa puukostakin tjns ? Ninjanmiekkakaan ei ole ihan täysin ja kokonaan poissuljettu mahdollisuus. Ja olisihan se sentään melko erikoinen ja khuuli tapa joko haavoittua tai jopa kuolla. Ehkä sopiva.......................
.........juurikin SUPERSANKARILLE !!


HaaiiiJjyaaaAAAHH !





Se mitä tuokin Idioottien ja Liian Vaikutusvaltaisten Pienimielisten Kusipäiden tuo Lista oikeasti SANOO, on vain että "me halutaan että te ootte sellasia kun me halutaan, ettekä tollasia ! tai sellasia kun te OOTTE ja ehkä haluutte olla! Nii! Meijän äiti sitäpaitsi sano et me ollaan paljo teitä parempii ja näin !"



Mutta ette te mitään "positiivista" hissuttelevien pissaliisojen pientä piereskelyn ja kuiskuttelun ja neekertensilityksen umpilobotomisoitua tyhmyyden (paska)rinkiä tai "ilmapiiriä" tule luomaan.
Ja jos yksikin tyhmentämistänne "opetuslapsistanne" eksyy joskus minun, ihan OIKEAN "Buddhan" Blogiini, valaistuu sekin kusiaivoinen vitun kurppa VÄÄJÄMÄTTÄ ! Ainakin VÄHÄN !
Ja alkaa epäillä josko se Pipilän körtinkuvatus sittenkin olisi vain jokin EI-Jumala tjns.


Ne aikoo tuon litanian mukaan näköjään, taas ja kuten AINA, pelotella ihmisiä tuolla "lailla". Eli sillä että muutamat MEGA ja ultra ylimieliset pikku nahjukset ja solipsistiset ja loisivat vitun nörtit on keskenään jutelleet vähän ja juutalaisten kaa liitossa kirjottaneet yhteisen tyhmyytensä ja Tahtonsa oikein paperille !!! Se paperi sisältöineen siksi "koskee sinuakin!" nyt. Jotenkin ?...MITEN ?!?
Huu th fak nous. Ehkä jotenkin kikkeliin tjns ? En tiä.

Mutta hei !  Nörtit on puhuneet !!   Ja myös; paperille kirjoittaneet !
Jos SE ei pelota nin mikäs sitten ?!?!





































Tai no niin no joo, kytät.
Tuo oli yksinkertaista ! Vastata tuohon, "retooriseen kysymykseen".

Kuten EHKÄ jo näette; NE on SE ongelma. Kaikkien muiden ongelmien yllä ja edessä.
KAIKKIEN !!! Ihan KAIKKI muut ongelmat olisi ilman noiden vitun paskamuulien olemassaoloa ja sosiopatiaa, melko HELPPO hoitaa pois ongelmien joukosta, mutta ei ! Ei ! "Niitä tarvitaan!" kiljaisee älähtäen joku typerä paniikissa hinkuva pikkusielu.

Häiriköitä ja varkaita ja kidnappaavia potentiaalisia teloittajia TARVITAAN johonkin !!! Sellast´se vaan o.

















Mutta lopuksi vielä; on nuo VITUN "poliitikot" sittn kertakaikkiaan KÄSITTÄMÄTTÖMIÄ paskapäitä vittuja. En tiedä miksikä kutsua niitä antamatta mitään kovin kekseliästä ja omaperäistä tässä blogissa julki, joten minulta alkaa loppua nämä jo tunnetut "haukkumasanat" ja nimitykset eli TARKAT ja realistiset ja melko tehokkaatkin, kuvaukset.


Ne luulee että ne on SYNTYNEET Johtamaan ja että Muut on vain jokin kategoria eräänlaisia neekerinkaltaisia yksinkertaisia villieläimiä jotka painattelee pitkin savanneja ja peltoja ajatuksetta, ja toljottaen kauhuissaan kuin kissa kukkakimppua, esim helikopterin uhkaavasti lähestyvää varjoa tjns. Ja joita heidän, näiden ehkä Eirassa asuvien tai jossain Sipoon Paippisissa budjaavien, puutalojen "Herrasväen" täytyy aina muistaa "pitää Herran nuhteessa" ja "ojentaa" ja opastaa hymyssäsuin kohti parempaa ja järkevämpää Elämäntyyliä ja tapaa.
Joka siis vastaa Herran ja Rouvan elämän tyyliä ja tapaa ja olemusta. Mutta ei liiaksi siltikään, kun se nyt sitten olisi jo eräänlaista "territoriolle" ja varpaille astumista ja kilpailua yms, joten SE täytyy HETI KIELTÄÄ ennenkuin mitään Valistusta voidaan alkaa antamaan noille yksinkertaisille, huvittavan simppeleille, eläimille jotka nyttenkin tuolla huutelee ja kännää pitkin puita ja pensaita, alasti ja pelkkä keppi turvanaan ja HYVIN pieni ymmärrys mistään.
Esim "Virkamiehen" ja "Viranomaisen" erinomaisesta suuruudesta ja luonteensa mahtavuudesta ja kakkansa hyvästä hajusta ja monilahjakkaasta olemuksesta, jollaisesta moinen tolvana ei voi EDES uneksia !  Ei se osaa luultavasti soittaa edes ...emmätiä...tsh! viulua tai jotain !! Hah.
Ja jätkä luulee ettei sitä voi korvata Afrikan mutaneekerillä samantien ja tuosta noin vain ! Hahaa.

Tuollaista koiransontaa ne ihan tasan aikuisten OIKEESTI pyörittelee siinä aivan pöyristyttävän uskomattoman kusipäisessä pienessä mutaisessa ja paskalillurantäyteisessä paskapäässään mikä niiden "Herraskaiskotiin" syntyneiden neidonhartioidensa välissä valitettvasti on, ja "budjaa".

Jeesus sanoisi että "antakaa heille anteeksi, sillä he EIVÄT TIEDÄ mitä he tekevät" mutta MINÄ sanoisin että "hirttäkää ne älykääpiöt koiranpaskat mulkunvitut vitun vitut!" tjns.

Meissä on eroja. Meissä "Profeetoissa". What can i say ?

Minä lisään että "ampukaa / ampukaamme niitä TYKILLÄ mahaan!" jne.

Taaskin; joku lentäjä VOISI iskeä suoraan "Eduskunta-Taloon" mutta ei !!??! Ei !
Kun ei nin vittu ei !








Hei muslimit !??! .....jos haluutte jotain sellaista ..."tekemistä" tjns, nin mullois yks idis !
Saisitte sitäpaitsi jonkin verran "kuudwilliä" Suomlannin Finuiiteilta !
Jopa minulta !










Summa Summarum; alkakaa te KANSA, puhua "poliitikoille" ja KAIKILLE ns "avain tahoille" jotakin järkeviä ja sieluullisia yms, tokihan se menee yhtä yli kuin jos kissalle puhuisit, mutta koetetaan luoda sellainen "täällä ei neekerit kekkaloi ! Eikä ´poliitikot´ja kytät määräile ja sanele ! Tänne ei HALUTA eikä tulla KOSKAAN haluamaankaan, mitään murjaanien kuningaskuntaa ja neekerien ylijäämäneekereiden liejuista laumaa ! Eikä tuollaista asennemuokkausta ☭ kattella enää PÄIVÄÄKÄÄN!!"

Jotain tällaista.


Kiitti.






Will you fucking MAKE IT SO  !?!?


Tokihan tämä tulee ÄRSYTTÄMÄÄN ja tuohduttamaan näitä VITUN rättiperseitä pullaSIKOJA mulkkuja paskaläpiä "poliitikkoja" ja muita demonien "jumalan" itsestään ulostamia häiriköitä ja häiriintyneitä kovapäisiä itsekkäitä komentelevia kusimulkkuja mielisairaita ja ilkeitä ja julmia ja tosikkoja ja persoonattomia psykopaatteja ja hyperkyttiä ja juutalaisia ja muita koiranperseitä ja kaninpaskoja ja käärmeenvittuja ja alkulimoja ja troglodyyttejä ja kiusaajia ja rajapersoonallisuuksia ja kieroonkasvaneita juntteja ja jurtassaeläviä Marxisteja Totalitäärejä ja muita vitun villieläinten kanssa risukasassakasvaneita vitun änkyräisiä ahmatteja ja varkaita ja Perkeleen paholaisia mutta hei; pistättekö kiitos TÄHÄN ASIAAN vähän ninkun vipinää kinttuihin ja vauhtia masiinaan ja sen sellaista ?!?



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti