tiistai 23. tammikuuta 2018

"Syitä ihailla imbesillejä"

Tässä ensin yksi lautasellinen koiranpaskaa, olkaa hyvät...
http://www.iltalehti.fi/muoti/201801222200686775_mu.shtml

Ja sitten toinen oli se, en ehtinyt ottaa kuvankaappaustakaan, muttei se mitään; oli juttu siitä vitun märästä paskaläjästä Kanadasta, Trudeaun idiootista, ja että se "kasvattaa lapsistaan Feministejä" ja iltalehti ihan oikeasti kehtasi kirjoittaa että "..ja muita syitä TYKÄTÄ" tästä paskaläjästä !!!!


Ai miin; iltalehti hei, vähän...tai paljonkin(!), rajaa tuohon aivojensumennukseen ja mielipiteen ja maailmankuvan vääntelyyn ja muokkaukseen.

TEIDÄTTE itsekkin kyllä paremmin. TIEDÄTTE varsin vitun hyvin ettei tuo ole KIITETTÄVÄÄ vaan ÄÄRIMMÄISEN TORUTTAVAA ja moitittavaa ja verta nenästään kerjäävän totaalista kusipäisyytä ja oksettavan ärsyttävän vitun paskapään kusiläntin typerän perkeleen pään aukomista.
Ei MITÄÄN muuta.

Ihan kuin tuossa ^ vitun kammotuksessa noita kommunistisen zombin rättejäkään, ei ole MITÄÄN eikä sitäkään HYVÄÄ, eikä KUKAAN ole odottanut MITÄÄN tuollaista.
Paitsi tietenkin Helsingin avohoitopotilaat ja muu "vasemmisto" ja kommarit ja muut aktiiviset megatyperykset jotka ei osaa muuta kuin hössöttää jonkun pahan asian puolesta, kutsuen sitä HYVÄN asian puolesta toimimiseksi.

En tiedä tosin SITÄ että MIKSI paha vaivautuu leikkimään HYVÄÄ ?!?!?!? Mutta kai se jotenkin kokee lohdulliseksi omaa kuvottavuuttaankin ajatellen, jos ja että ja kun se ITSE ainakin ja edes, sanoo ja/tai kirjoittaa olevansa hyvä eikä suinkaan silkka PAHA.
Mikä se siis ON. Kuten se Kanadan pää-kusipääkin.


Totaalinen mulkku. Kuten hyvin tiedetään.



Maailman ON seonnut lopullisesti. Ja kaikenlaisia merkkejä ja enteitä on ilmassa. Minulle paljon enemmän kuin teille. Ette edes uskoisi.
Mutta JOTAKIN lienee todella tulossa. Jotakin suurta !  Ehkä se on vain taas jokin asteroidi, ja ehkä vain muutamat selviytyy kuten silloin muinoin kun kaikki alkoi enemmän tai vähemmän "alusta" (mistä alusta !?) ja josta tietoisuudeltaan vasta eläimenlaiseen marginaaliin "kohonneet" pikkusielut luulee "maailman" tai "historia" ALKANEEN.

Se johtuu siitä että ne on tyhmiä. Tämä on hyvin yksinkertaista. Kuten tyhmätkin. Ja se ettei Trudöötä tule IHAILLA vaan INHOTA syvästi ja mieluusti pahoinpidellä kuoliaaksi. Kuten sekopäälapsensakkin.


Ja Hoo ja ÄMMÄN kusimulkut "disainerit" ! Saatanan koiranpaskarotat vitun VITTUPÄÄT satanisti-Marxistit.

He eivät tiedä mitä he tekevät. Mutta minä VANNON että he kaikki LUULEVAT ja hyvin VAHVASTI(!!) tekevänsä "oikein". Muutoin ....he eivät ehkä tekisi niin.



Siinä kaikki.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti