maanantai 8. tammikuuta 2018

Tavalliset Ihmiset ja "Laki"

MIKSI ja MISTÄ te Tavalliset, olette saaneet päähänne että LAKI on jotain mitä a) pitää olla   ja b) pitäisi ja on HYVÄ seurata ja   c)....en tiedä onko mitään ceetä.


Miksette te osaa elää ILMAN lakeja ? Eli byrokraattien ja "poliiikoiden" sanelemia käskyjä ja estoja ja kieltoja ja heidän TAHTOAAN.

Niljaskoiden ja nilkkien ja ilkeiden pikkuihmisten ja mulkkujen ja paskojen paskapäiden demonien kostoja siitä  että OVAT edellä"esitetyn" kaltaisia ja laisia.









Te ette osaa keskittyä ettekä ajatella ettekä tehdä yhtäkään selkeää ja OIKEAA ja OIKEAAN johtopäätökseen päätyvää havaintoa, te ette osaa tarkkailla ja sitten vain hyväksyä ja ehkä toimia sen mukaan, te ette osaa muodostaa mistään mitään, mitä alkeellisintakaan, abstraktia / "teoreettista" ymmärrystä tms.
Te olette, yksinkertaisesti; kuin pelkkää biologiaa.

Mitättömän kurjia ja umpisokeita. Ja Kolmas Silmänne on hyödytön kuin jalat kalalla.

Te olette SÄIKKYJÄ ja yksinkertaisia, pelkureita ja mitättömiä houkkia ja täysin vailla mielikuvitusta, joka on tärkeintä, syntyneitä pikkupaskoja sieluttomia mulkkuja ja elukoita, ilkeällä vitun asenteella ja tyhmällä maailmankuvalla.
Te huidotte KOKO typerän IKÄNNE pelkkiä tuulimyllyjä ja KÄSITYKSIÄ vastaan, ettekä osaa kohdata tilannetta sellaisenaan ja toista sellaisenaan.
Mm TÄSTÄ / NÄISTÄ johtuu ja juontuu KAIKKI ongelmanne.


"Laki" on vain yksi tekosyy muiden joukossa, pysyä tyhmänä ja älyltään ei vain laiskana, mutta KUOLLEENA.
Se on mitä pahinta petturuutta ja ilkeyttä, ja se on TOTAALISTA kollektivismia ja ORJAlauman munatonta jäsenyyttä. Se on Aasialaista primitiivibarbaariaa ja kusipäistä Juutalaista Satanismia.
Se on miniatyyristen KOSTO siitä että sekaansa joskus ilmestyy meitä, Suuria Sieluja, heitä ja teitä, opettamaan ja viihdyttämään ja valaisemaan; ne murhautti Jeesuksenkin (tarinan mukaan), koska eivät tykännet äijästä ja sen sanomasta. Joka oli melko identtinen siihen mitä minä yritän sanoa, eli; eläkää rauhassa ja anarkisassa VAPAANA, ja olkaa vähemmän eläimiä ja enemmän jotain mikä pyrkii kohti Valoa, Lux Aeterna, Ikuista Valoa.

Siinä Ihan Kaikki !



VAIN manipuloivat vitun demonijyrsijät voivat tämän sekoittaa, ja se onkin heidän koko kurja elämänsä, ja koska te muut HAIRAHDUTTE Oikealta Polulta LIIAN HELPOSTI, on tämä ja näin, päässyt ylipäätään käymään.

TÄSSÄ on koko kuva ja koko totuus.

Kuten olen jo kirjoittanut ja kuten lempiblogaajani on loistavasti asian tiivistänyt ja esittänyt; tyhmien ongelma on SE että he saapuvat AINA   VÄÄRIIN    johtopäätöksiin.


Ja sitten; "niillä mennään". Ja jumalauta ASENTEELLA !! Ja härkäpäänä.

TÄSSÄ on kaikkien ongelmien ydin.


Ja siinä että ette suostu, ärsyttävät kakarat, ottamaan TODELLISTA viisautta ja aitoja ja oikeita neuvoja vastaan, vaan USKOTTE itse, itsepintaisesti, OMAAN TYPERYYTEENNE.

Joten haistakaa vittu ja kuolkaa, jäänee ainoaksi mitä voin todeta.

Olette MEGApettymys ja paljon päälle.



Vielä kerran; suksikaa kaikki vittuun !!







Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti