sunnuntai 28. tammikuuta 2018

"Lakipaketti" + suppo

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201801272200700205_u0.shtml












Noniiih ! Kaikki pienet vipeltävät hännänheiluttajat ValtavirtaHetskut ja muut Viisaat ja Älykkäät Olennot on taas kokoustaneet ja saavat nyt innostuneena haistella uutta ISOA mehevää ja aromeja ja feromooneja tihkuvaa kakkaläjää, kierrellen siinä Jännän Äärellä ja ympärillä kuin labradorinnoutajan pennut, noutaen itse itselleen(!), mind you, lisää esteitä ja kahleita ja kuristavia-kiristäviä kurjia vitun rajoitteita ja teippejä suun eteen ja perseen päälle ja munien poikki; koska ovat ITSE ottaneet ja laskeneet Maahan tuhansittain neekereitä ja ählyjä ja muita Saatanan vitun "Somppuja".


Vitun ÄÄÄÄÄLIÖ !!! Ei tarvita YHTÄKÄÄN "lakia" saati sitten mitään VITUN "paketillista" niitä saatanan kääpiö perkele, vaan yksinkertaisen suoriviivaisesti, tarvitaan niska-perse-ote ja selkeä suunta ja heittoliike !
Siinä kaikki !

Tai vastaavasti; voidaan luoda Ählämipartio joka lähettää räjähtämään ympäri Moskovaa ja Pietaria, eli Ryssien AINOITA kahta kaupunkia, tai oli siellä joku kolmaskin kai, muttei sillä ole MITÄÄN vitun väliä. Ja päästään SEKÄ ryssistä, suuresta määrästä, ETTÄ ählyistä !
Helppo kuvio.


Mutta kuitenkin; mitään "laki"pakettia ei tarvita muuta kuin teidän byrokraatin kuvatusten Statistinvittujen perseisiin, ja tultamunille ! Pienille kuukusenmunillenne, siis, mutta noin niinQ kuvainnollisesti ja näin.


Tämäkin asia on ihan äärettömän yksinkertainen, josta V.V.Hetzkut ottaa kaiken ilon irti, väännellen ja käännellen ja manipuloiden ja suurennellen ja valehdellen ja hyväksikäyttäen kuten eläimet tekevät.


Se mitä OIKEASTI TARVITAAN on vain; LAKATKAA päästämästä jokaikistä ovelle ilmestyvää vitun kulkuria sisään !!
Herran tähden ! Tämä on noin yksinkertaista !!

On kuin tuo vitun puupäinen pölvästi Julistaisi että "täytyy alkaa osteleen hajut hävittäviä tai ainakin TÄYDELLISESTI sisälläänpitäviä housuja!" kun taasen OIKEA ratkaisu asiaan olisi vain kertakaikkiaan lakata paskantamasta housujen sisäpuolelle, ja alkaa ehkä käymään pytyllä mieluummin !?

Ja tuo on vain tekosyy saada OMASTA MIELESTÄÄN "lisää valtaa" tai jopa "oikeutta" tjns, selata muiden ihmisten tietoja ja ahdistella kaikkia ihan Oikeaa mieltä olevia ja jahdata Netsejä kaiketi ja antaa milloin millekin vitun vasuriMimosalle ja Sosiaaliselle Soturille "oikeus" sulkea tai pyrkiä sulkemaan, suita, ja survoa itseään välkympiä surutta suohon.




#EI KIITOS !
















Ei Yhtäkään Lakia !! "  - olkoon mottomme.




Aina voittohon saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti