maanantai 22. tammikuuta 2018

Mannet - Turuust Pohojoseen

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201801222200684695_u0.shtml



Ai, kato ! Hai sie manne !!


Onhan tuo eittämättä ikävää itse Leiffin kannalta, mutta työ olette kyllä maineenne ANSAINNEET. Thahahahahaa "ansainneet"...iroonista kyllä.



Tällaista se ON, katsokaa  Nyky Sukupolvet, JOS ja KUN suomessa joku uskaltaa käyttäytyä omiensa puolta pitäen ja pitäen kenties jopa kiinni siitä että valitsee, joissakin harvinaisissa tapauksissa (kuten tässä) asiakkaansa ihan itse, mitä siis Komento Kommunismissa ei "saisi" tehdä koska kollektiiviset NAISET ei tykkää siitä.

Mä taas en tykkää Kollektiivisista Naisista enkä tarvi niitä MIHINKÄÄN joten minua ei kiinnosta mistä ne tykkää ja mistä ei. Suksikoon takaisin vittuun ja helvettiin.

Mutta kuitenkin.

Hauskakin juttu sinänsä, kuin Nuijasta ja Tosinuijasta tjns. Hiihtää nyt Turusta Lappiin asti, niin tuossa kai sanoi -en katsonut kovin tarkkaan-, ja tulla sitten kohdelluksi noin. Kuin suoraan jostain komediasta.

Toki melko outoa kyllä jos manneille antaa "benefit of the doubtin", mutta toisaalta se on pakko ymmärtää, jos ei ole pienipäinen "Mimosa" joka kärkkyy jokaista mahdollisuutta ymmärtää jotakin niin VÄÄRIN kuin on apinan aivoilla vain mahdollista (ja onhan se! jumalauta! Aika valikoima mahkuja jo siinä); sitä voi nimittäin päätyä kattelemaan kuinka "manne stole my snowmobile!" ja perävalot näkyy jossain kaukana tunturien seassa tjns.
En tiä. Miksei ?



Kiitti.









P.s Näin suomalaisten olisi kai AINA tullut kohdella manneja / mustaloisia !?!? Nou ?
Vai kiistättekö tämänkin faktan ?

Haistakaa vittu !



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti