keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Jutkuista ja "israelista"

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201801232200688530_ul.shtml


Vitun jutkut !!


Vaikka kyseessä onkin jokin vitun YLE:n "MaMu" kultamuna, mutta jos pitää valita noista kahdesta; inhoan minä "juutalaista" 11 kertaa kymmenestä. Ja ihan jo periaatteesta. Enemmän, kuin mitään em. oliota.


Saatanan koiranpaskat "Israeliitit" ja samoin vitun valkoisten petturit Amerikkalaiset jotka LUULEE kuten Anssi Joutsenlahti, että "juutalaiset" on jokin vitun "Valittu Kansa" tjns.  Tyhmiä kun ovat. Mutta hei; koittakaa sanoa tyhmälle että se on VÄÄRÄSSÄ !!

AHAHHaaa...oi voi...SE se vasta on mahotonta !




Olin tässä muutoinkin joku päivä kai aikeissa kirjoittaa "jotain negatiivista israelista" tjns, mutta hoidetaan tämän nyt tässä samalla. Ok ? Shal wii ?


Piti vain kai sanomani että; miksei Euroopan ABSOLUUTTISEN munattomat ja löysästä paskasta koostetut "johtajat" eli loiset jotka luulee olevansa ihan aitoja ja oikeita "keulakuvia", ohjaa niitä VITUN nekruja ja somppuja ja ählyjä ja muita välimeressä kelluvia ja lilluvia paskaklönttejä ja tauteja ja tautisia mulkkuja SUORAAN ===> I S R A E L I I N !!!!!?!?!??



Jaa niin; SIKSI että ne VALITSI väärän puolen aikanaan, eikä pääse enää perumaan sitä millään helpolla tavalla, joten Meidän Kaikkien ☭  täytyy nyt SIETÄÄ seuraukset. Seuraukset Euroopan säpsähtelevistä heterojunteista, jotka kilpailee siellä pillusta ja rahasta ja "prestiisistä" ja vallasta ja kusipäisyyden maailmanherruudesta ja maatilkuista ja siitä kuka saa olla ärsyttävin kusipäinen paskamulkku I K I N Ä ja ken syö eniten kroissantteja ja juo kamalinta viintä mitä Maa päällään toistaiseksi vielä sietää jne jne ad NAUSEAM !!

Vittu SUKSIKAA VITUN VITUT VITTUUN !! Saatanan ylimieliset persereiät. Ja jättäkää MINUN maani esim rauhaan, ja lakatkaa sanelemasta, ja "meidän johtajat" -minulla tosin EI OLE mitään johtajaa enkä tarvitse sellaista- lakatkaa kumartelemasta niitä Brysselin koiranpaskapäitä oksetuksia vitun nilviäisiä hönöjä ja mulkvisteja ja kroissantinsyöjiä ja .....ihan vain "lakatkaa!".






Samoin nykynuorille vielä teroitus; EI OLLUT mitään vitun "israelia" ennenkuin AMERIKKALAISET ja ENGELSMANNIT sieltä saareltaan käsin ANTOI PALESTIINAN maa-alueen niille VITUN Georgialaisille torakoille, koska ovat tyhmiä ämmiä luihin ja ytimiin, ja TIETÄVÄT Saksalaisten ylivertaisuuden ja joka niitä niin hävettää ja jäytää ja  ärsyttää. TÄMÄ on asioiden se TODELLINEN ja hyvin yksinkertainen, kuten AINA, syy.

Palestiinassa kekkuloi nyt "juutalaiset", jotka hädin tuskin osaavat itse paskantaakaan johonkin muualle kuin keskelle toria, ja olla ärtymättä siitä sitten koko vitun Maailmalle ja Kohtalolle ja "Anti-Semiittisyydelle" yms mistä nyt sattuvat vitun neuroottiset ja vainoharhaiset, hysteeriset histrinooniset rotat milloinkin kiljumaan, vitun Historian Luuserit. Samoin kuin nekrut.
Mutta jopa nekrut kestää totuuden itsestään vähän paremmin kuin jutkut. Kai siksi että ne itsekin TIETÄÄ sen ja myöntää, kun taas "juutalainen" on olevinaan jokin Ihan Vitun Älykäs, ja jota humpuukia komppaa kaikki keskinkertaiset heteropulliaiset vähillä aivoillaan, ympäri planeetan.

Sekin se "dissect left" blogin pitäjä luultavasti ottaisi spontaanisti suihin miltä vain VITUN rumalta syyläiseltä "Schlomolta" jossakin Palestiinan tai Amerikan pusikossa, VAIN koska se "on juutalainen". Vitun vanha ääliö.


USKOKAA kun MINÄ sanon ettei ne KUKAAN tiedä mistä puhuu. Ei sitten alkuukaan ! Kuten AINA.
"Massat" on AINA tyhmiä ja harhaajohdettuja ja väärässä, ja helposti panikoivia ja siten VÄÄRIIN toimiin ryhtyviä, kuten vasurit oivasti  tuo aina esiin, pyytämättä ja yllättäin.

Hankamäkikin inhoaa jutkuja. Se oli enemmän tai vähemmän siinä loistavassa kirjassaan "Enkelirakkaus". Homppelimiehenä se on älykkäämpi kuin leijonan osa heteroiden älykkäimmistäkään, ja snaijaa sen minkä minä...en edes snaijaa kun se on niin itsestäänselvää ettei sitä tarvitse edes päätyä ymmärtämään, se vain ON, niin nin sen että juutalaiset on merkittäviä VAIN "heteroille" "persoonille", ei meille machommille.
Ne on taas jokin vitun psykoemotionaalinen kainalosauva imbesilleille.


Mutta hei; lukekaa KAIKKI  kuolemanlähi ja raja -kokemukset, ja sanokaa mulle vaikkapa niiden tiimoilta että; monessako mainitaan JUUTALAISET jonain oikeasti merkittävänä juttuna ja tekijänä ja Kansana !?!? Hei kuinka monessa se Jumala tai VALO on maininnut että "jaa niin juu ne hiakkamulkut, joo joo kyllä mä ne valittin johonkin ....en nyt muista mihin mutta johonkin! digatkaa niistä!"


MYÖNTÄKÄÄN ny vitun idiootit heterot ja helvetin vitun hölmöt jo sitten; teitä on vedetty höplästä ja kuin pässiä(!!) narussa, viimeiset abaut 100 vuotta ainakin. Oikein Superteholla !!



Kiitti.




P.s OHJATKAA NE MaMut Israeliin ja välittömästi !! Ihan jokaikinen ! Ja kieltäkää Amerikkalaisia ASEISTAMASTA sitä seinähullua ja esinahatonta rottakansaa !!


Tai muuten !?.......

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti