maanantai 8. tammikuuta 2018

Bäklogin Siivousta osa.6 - Jenni Vartiainen

Selasin tuossa näitä Julkaisemattomia Tekstejä, ja törmäsin tällaiseen. Minkä olin aloittanut ilmeisesti 09.08.2015. Eli siitä on jo pari viikkoa ainakin.

Joten vedän nyt loppuun. Tämähän on ihan LOISTOkirjoitus ! TämäKIN siis.






Kimmeli


Tänään, minua alkoi pitkästä aikaa kalvaa ja ärsyttää... Jenni Vartiainen. Eli tuo vitun tylsimys tuossa fotossa ^^

Voisinpa sanoa, että "vain suomessa", voidaan moista keskinkertaisuutta pitää niin erityisessä ja kunniallisessa arvossa kuin sitä nyt sitten pidetään, muttei asia tietenkään näin OLE. Vaan kautta koko maailman, on keskinkertaisuus juurikin SE juttu.

Minulle tuli tänään aiemmin eräs mielisitaateista, keskinkertaisuutta koskien, mieleeni, mutten vain muista kuka sen sanoi, enkä löytänyt edes Guuklaamalla vastausta. Mutta itse sitaatti kuuluu näin: "menestyäkseen, on oltava keskinkertainen, etevämpää kammotaan aina...."


Löysin kuitenkin liudan muita sitaatteja, kuten esim: .....





"Mediocrity knows nothing higher than itself, but talent instantly recognizes genius."
- Arthur Conan Doyle

(Keskinkertaisuus ei tunne mitään, itseään korkeampaa / ylevämpää, mutta lahjakkuus tunnistaa neron välittömästi.)


* * * * *


"A common danger tends to concord. Communism is the exploitation of the strong by the weak. In Communism, inequality comes from placing mediocrity on a level with excellence."
- Pierre-Joseph Proudhon

(Yleinen vaara on taipua ´yhteisymmärrykseen´, Kommunismi on vahvojen hyväksikäyttöä heikkojen toimesta. Kommunismissa epätasa-arvo tulee siitä, että keskinkertainen asetetaan samalle tasolle ylivertaisen / loistavuuden kanssa.)


Lisäys nyt ja tänään ja tässä; aivan jukolauta TÄYDELLISESTI sanottu !  ^
Jos ikinä ihmettelette mm sitä miksi niin inhoan ja vihaan teitä ja suomea ja tätä "elämää".

* * * * *


"Idleness is fatal only to the mediocre."
- Albert Camus

(Joutilaisuus on tappavaa ainoastaan keskinkertaiselle.)


Tähänkin voi nyt 08.01.2018 lisätä, että sopiipahan jumalauta saumattoman täydellisesti Suomeen ja tähän VITUN "menkää töihin!" sölkötykseen ja muuhun VITUN Luciferin ja Valtion,  eläinten ja ihmisten ja muunkin laisten, paimentamiseen ja kykytykseen.


* * * * *


"When a person is punished for their honesty they begin to learn to lie."
- Shannon L. Alder

(Kun ihmistä rangaistaan rehellisyydestä, hän alkaa oppia valehtelemaan.)

"Poliittinen Korrektius" eli Marxistinen Mätä, on tyyppiesimerkki tuosta ^

Taaskin:.....tai no, mitä tuohon nyt lisätä !?

Miettikää vitun kusipäät TUOTA, kun sieltä Hellsingistä huutelette että "ei saa puhua ja kirjottaa vihasena!".

SUKSIKAA VITTUUN VITUN PERKELEET SAATANA ! Ja HAISTAKAA VITTU !


* * * * *


"Mediocrity can talk; but it is for genius to observe"
- Benjamin Disraeli

(Keskinkertaisuus osaa puhua, mutta tarkkailu on neroa varten.)

Sanoinhan että minä tarkkailen. AINA. Kaikkea.
Sellaista se on.

* * * * *

Tässä oiiikein hyvä Vasemmistolaisten  ☭   kuvaus !

"Egotism is nature's compensation for mediocrity."
- L.A. Safian

HAhahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa !!

(Egoismi / Egotismi, on luonnon oma kompensaatio [hyvitys / tasoitus] keskinkertaisuudesta)


* * * * *


"Great innovators and original thinkers and artists attract the wrath of mediocrities as lightning rods draw the flashes."
- Theodor Reik

(Merkittävät / Suuret innovaattorit ja omintakeiset ajattelijat ja taiteilijat, vetävät keskinkertaisten raivoa puoleensa kuin ukkosenjohdatin salamoita.)


* * * * *



Jenni Vitun Vartiainen ON juurikin yksi noista Keskinkertaisuuksista Isolla Koolla. Joka on hypetetty ja pullistettu mitä mittavimpiin...mittoihin. Ihan tavallinen ja yhdentekevä tytön hupakko jostain vitun Kuaappiosta tahi josthakin muualta Böndeltä / Jänkhältä, joka "tyhjästä vain länkyttää".

Hänen musikaalisiin esdesottamuksiinsa kuuluu mm nämä seuraavat syväluotaavat ja viisaat, mutta myös kauniit sanoitukset.....

♫♪ "Sinä munapää, et voi ymmärtää...."♩♬♭

Jennin ja myös Chisun ja lähes KAIKKIEN muidenkin nykyaikaisten "artistien" (painajaisten) musiikki on ; mahtipontista tyhjyyttä.
Suurieleistä mitättömyyttä ja "paljon melua tyhjästä".


                                                                           ▲▲▲▲▲     Siinä     ▲▲▲▲▲




Tuohon päättyi se silloin, kauan kauan sitten, kirjoitettu osuus.
NYT seuraa juuri NYT ja TÄSSÄ, 08.01.2018 kirjoitettu uusi osuus.


Olin siis mm alkanut luettelemaan noita Jenni Vartiais sanoituksia, mutten ollut jaksanut tuon enempää tjn oli tapahtunut, mutta nyt minä osittain muistin koko kirjoituksen, tiesin ihan etsiä tätä tuolta keskeneräisistä, sillä mieleeni juolahti hänen "Terra" levynsä omituisen alkubiisin muistaakseni, sanat;   ♭♫♪ "Muistan kuinka mä tähdestä saavuin kerran....... .  .... . .....muistan menneet elämät tarkoin...." ♪♩♫

Niin nin; ei TAKUULLA muuten muista !

Tuo on pelkkää, silkkaa, Vartiaiselle laadittua roolia ja esitystä. Teatraalisuutta ja mahtipontista tyhjän hönkimistä ja suurieleisyyttä juuri sen itsensä takia, saman tien se voisi olla kyttä tai "poliitikko" tai jokin muu pikkusielujen typerysten suoja"työ"paikoista / "ammateista". 

Tietysti, kyllähän muusikko jo sinänsä, saati sitten HUONO muusikko, ON eräänlainen häirikkö ja "ammattikiusaaja" sekin. ....No mutta.. komsii-komsaa..


Jotkut nähkää ihan OIKEASTI muistaa menneitä inkarnaatioitaan ja jotkut ihan OIKEASTI, esim eräs jonka kirjoituksia olette saattaneet lukea ja luette(?!), "näkee / kuulee asioita" jne.
Joille TYPERÄT TYPERÄT TYPERÄT pikkusieluiset pikku persereiät / kommarit vain irvistelee ja nauraa ja nyrpistelee typerää juopostasiinneen APINAN, MEGAVASTENMIELISTÄ imbesillin lärväänsä, vitun töykeät mulkut. Vähä-älyiset ja himmeät idiootit.
Mutta kuitenkin, Jenni Vartiainen.

Saattaa olla että yllä on jo sanottu kaikki merkittävä mitä siitä ylipäätään VOI sanoa, sillä siinä ei OLE juuri mitään mistä sanoa mitään.
Vartis on jokin tyhjästänyhjäisty ja siitä sitten leivottu ja paisutettu keskinkertainen ...Joku ? Kuin Sami Hedberg, joka taasen häiriköi ja rikkoo "komedian" puolella.

Mutta toki Jenni Vartiaisella on myös ihan kuunneltaviakin biisejä, ja olihan niitä varmaan Salieerillakin !?
Mutta ketä kiinnostaa, eniwei.





JOS !! Haluatte jotain mitä Jenni Vartiainen varmastikin ihan OIKEASTI muistaa tarkoin, niin se olisi pikemminkin, lapsena Kuapion junttitorilla kun hän on haistellut ja katsellut erinnäisiä kalakukkoja yms.
Ja ehkä käynyt kaupassakin, minäkin olen mielestäni käynyt Kuopiossa aikoinaan ! Ja mm kaupassa !
Mutta ei tulisi kyllä mieleenikään laatia SIITÄ biisiä !!
Ei ikipäivänä !

Ja ehkä Vartis muistaa kyllä jonot "ANTTILAN" tai S-Marketin tjns "porteilla", EI niinkään "Tuonelan".


Olen usein halunnut sanoa, ja on taaskin pieni ihme ettei kukaan muu ilmeisesti ole asiaa ymmärtänyt tai NÄHNYT juuri NÄIN, mutta Jenni Vartiainen on suomelle se, mikä KAIKKI 1980-luvulla oli anglosfäärille ja suurelle maailmalle.
Hän siis on vain 20 vuotta myöhässä.
SEN verran oli "lägiä" Suuren ja Suomen välissä / välillä.


Tuo hänen "juttunsa" olisi suunnattoman suosittu jos nyt olisi 80-luku !!!
Mutta nyt se on vähän siinä-ja-siinä onko se passé vai ei.


Suomlannin Lantajunteilla on kai kestänyt näin kauan hoksata että "...phöh ?...! Hjeeeiii ? myö voijjaan olla käymättä vaan suaraan ton kimppuun!! Ja siis vaan tsiigata sitä ja näin!" tjns.




Mutta eniwei, ei tuosta akasta juuri enempää saa irti mistä "länkyttää" mitään.

Enkä ole laatinut tätä, lainkaan ja eritoten ENÄÄ, mitenkään ärtyneenä ja in mala fide. Tämä on vain asian setvimiseksi ja jottette luulisi taas saaneenne jo jotain oikeasti todella HYVÄÄ ja LAHJAKASTA ja poikkeuksellista herra paratkoon!! Yms.

Kyseinen lallattelija voisi olla varmaan lähes kenen tahansa teistä äiti tai kummitäti tai isän sisko tai "joku suvun tuttu / jäsen" tai serkku tjns. Jollet siis ole jokin mutiainen / murjaani!
NIIN "perus", se on kaikin tavoin.

Mutta onhan siinä tuollaista, meikissä ainakin, ihan sievääkin jotain. Mutta sellaista äärimmäisen tavanomaista.
Vähän kuin jos joku "torpan" tai maatilan emäntä olisi aikanaan pannut päälleen vähän nätimmän koltun. Kuin esim lehmän sontaa siirrellessään siinä pihalla, tai leipoessaan äärimmäisen likaista ja epähygieenistä känttyä tjns.





Tää oli kai tässä ?


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti