maanantai 29. tammikuuta 2018

"Vaalit" = Ohi !!

Ohi On !!



Jeee !! Wuhuu !! Jihuu !! Iloitkaa pikkuihmiset !! Te teitte sen !! JJEEEESSSSSHH.....en tiedä MITÄ, mutta te TEITTE sen !!

Olette laittaneet 4:n vuoden välein paperiin numeron tai maksimissaan 2 !! Siinä se ! Demokratia !
Ihan mahtavaa hei !!! Noin sitä pitää !!!  Te ootte viisaita ihmisiä ja ylipäätään IHMISIÄ ! Ja vielä mitä; elossa !!

Teillä on pulssi ja teilä on sielu ja teillä on lahjoja !! Ai miin....fak !



Hyvää on se että tuo vitun lässytys ja hössötys saadaan vihdoin pois tuosta ympäriltä vouhkaamasta kuin typeryyden jokin kollektiivinen ja hetkellinen puuska, ja voidaan palata vain Perus Tason "poliittiseen" mulkkuuteen ja ihmiselämän dominoiniin ja häiriöihin ja "lainsäätöön". Koska sitä tarvii koko ajan säätää !
Ei se se nääs säätämättä pysy ! Kuin jokin soitin tai halpa mekaaninen kello tjns; sitä täytyy aina välillä säädellä...tai oikeastaan KOKO AJAN siihen täytyy aina jonkun kiihkoilevan kiimaisen fundamentaalisen kusimulkun paskapään jotain "lisätä" !

On sekin ihme ja kumma juttu !? Eikö. Ettei RIITÄ esim jos haluatte jonkun Moraalin Toteemipaalun ,josta käydä tarkistaan onko jokin oikein vai väärin, että sellainen siis vain ON ja siinä sanoo esim "ÄLÄ varasta!" tai tapa jne, vaan sen on oltava kokonainen oma PAKSU(!) PAKSU KIRJANSA !! Johon LISÄTÄÄN vieläpä koko ajan ! Halki vuosituhansien, päivittäin, ja jota muunnellaan ja muutellaan kuin jotain matkasuunnitelmia yms.

Kiusaajan elämä on kiireistä !

Ollakseen "Voittaja" täytyy nääs olla koko ajan tuli hännän alla ja mennä paikasta toiseen ja ehtiä ja tehdä tehdä ja tehdä ! Ei voi levätä laakereillaan !


Pienet eläimet / pieneläimet on aina kiireisiä. AAAIINA on ja löytyy jotain tehtävää ja tekemistä ja jonkinlaista "pientä laittoa" jne yms. Kuten marsu, joka ravaa ympäri häkkiään lähes tauotta, pysähtyen vain, jos ehtii(!), paskalle tai juomaan, kuten "poliitikotkin"...
...tosin "poliitikothan" ei varsinaisesti kyllä TEE mitään, mutta sikäli kun kerkiävät istumiseltaan ja reissuiltaan autonpenkillä, niin saaaaaaattavat seisahtua hetkeksi johonkin marmoroituun vessaan tjns. Luultavasti vain soittaakseen jollekin Kollegalle tai Oikein Hyvälle Yhtiökumppanille ja Korkealle Herralle ja neuvotellakseen jostain VITUN VITUN VITUN VITUN "obligaatioista" ja "tuloverovähennyskevennysprosenteista" ja "osakkeista" yms juutalaisesta ämmämäisestä "rahamiesten" yhdentekevästä vitun potaskasta.



HAISTAKAA VITTU !!!








Jaa niin ja se Sale voitti. Ylläripylläri.

Vaikka ainoa edes vähissämäärin "hyvä" olisi ollut Late, muttei suomalaisista ole tekemään IKINÄ(!!) MITÄÄN erilaista ja RADIKAALIA ja odottamatonta ja riskaabelia jne. Kuten sanon; suomalaiset on paskapäisiä ja paskahousuisia keskinkertaisuutta palvovia kommunisteja nynnyjä. Ja häiriintyneitä kovanaamoja aliapinoita ääliöitä.



Ja naurettavan klisheistä kyllä; Wäyryshkä on taas, kuten aina, hyvin pettynyt. SE on sen Kohtalo.


Toistaalta samma häär.


"Kiitti".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti