sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Pakotusmalli Kakkosesta...

https://www.aamulehti.fi/uutiset/tyoministeri-jari-lindstrom-vahvistaa-lakiesitys-tyottomien-aktiivisesta-tyonhakupakosta-annetaan-tana-vuonna-laiminlyonnista-60-paivan-tuet-pois-200648231

Ei jukolauta; olette te sitten ihme vitun kyrpiä perkeleen läskipäät "poliitikot" ! Jumalauta mitä mulkkuja ! Vittu mitä saatanan inttäviä vinopäisiä koiranaivoisia kusipäitä jästipäitä jäykkäniskoja AASIALAISIA lauma-kollektivisti fintiaani imbesillejä.

Painukaa Helvettiin. Siellä tunnette olonne muutenkin lokoisan kotoisaksi, ensi kertaa kurjassa vitun rotan elämässänne, saatanan läskipäät ja älykääpiöt.



Vittu tuo ON jo ihan TOTAALISTA KIUSAA ja HYÖKKÄYS ja nöyryytystä ja uhrin potkimista yms. Totalista ilkeyttä ja julmuutta.
Aivan USKOMATONTA, mutta toisaalta, ei lainkaan.
Juuri tuollaisia saatanan jukuripäisiä työn ja valtion orjakommareita KAIKKI aasialaiset ja Siberialaiset rodut ON ja on aina olleet ja tulee AINA olemaan; ei mitään sielua tai ymmärrystä yksilöstä eikä siitä VÄLITETÄ, ei mitään käsitystä henkilökohtaisesta ja idiosynkraattisesta, ja persoonallisesta. Ei mitään muuta kun vain survotaan käärme pyssyyn ja vikuroivat pässit väännetään väkisin jotenkin nippuun tai kidnapataan huohottavien raiskaajien eli kyttien toimesta eli "pidätetään" jne ja linnan väet on tyytyväisiä.
Tämä ON hyvä tie kohti jonkinlaista sisällisotaa kyllä; SE on ehdottoman HYVÄ ja TERVEHDYTTÄVÄ asia. Siihen suuntaan on ilomielin mentävä; jos se jouduttaa tulevaa SOTAA, niin pojat antaa mennä vaan !









Ensinnäkin, kun tämäkin asia on ilmeisen ylivertaisen vaikea käsittää keskinkertaisen käpyaivon, niin SANOJEN määrittelystä; mikä on työttömyysETUUS ?!?!?!?! On työttömyysKORVAUS. TÄMÄ on hyvä ja ymmärrettävä varmaan kaikkein kiukkuisimmillekin "tee säkin töitä ku mäkin!" mulkuille nilkeille !? Nou ?

SE jo luo, LUO, sellaisen KÄSITYKSEN että työtön "NAUTTII" jotakin vitun "ETUUTTA"  ja "makoilee" kotona, kaiketi jossain porealtaassa ja sellainen jokin hieno juoma kädessä missä on se pieni sateenvarjo ja ehkä suikale ananasta ja/tai sitruunaa tjns. Ja ehkä kyseinen asuntokin sijaitsee vieläpä Rivieeralla tai jossain !?
Tällaisia naurettavuuksia nuo vanhakantaiset koiramiehet näkee kuvitelmissaan ja tyhmissä ja ärtyisissä änkyrän dystopioissaan, ja saattavat vitun koiranpaskat kovikset olla ITSE SYY monenkin työttömän työttömyyteen ?
Sillä ovat ehkä(?) se koulukiusaaja nyt vähän vanhempana, ja tuhonneet nuorempana sen jonkun "luuserin / homon" elämän ja psyykeen, jota nyt Lindströmin läskipää pihvinaama on vielä, tyhmä vitun pihisevä läski, paukauttamassa sen kun pystyy ja kehtaa lisää, suoraan vastapalloon.

Näillä hyypiöillä kusimulkuilla vitun rotilla ei ole kai MINKÄÄNLAISTA käsitystä MISTÄÄN. Saati sitten "työttömien elämästä" tjns.

Ja miksi se niitä kiinnostaisikaan !? Ei niitä vallasta noin vain "laillisesti" TIPUTETAKKAAN ja ne TIETÄÄ sen !

Hurraa taas tälle vitun Järjestelmällenne ! Vitun idiootit.
Mutta kuitenkin; nämä aliapinat on VÄHINTÄÄN vaihdettava marginaalisesti vähemmän ilkeisiin ja kusipäisiin, niin pian kuin mitenkään mahdollista,




TÄMÄ on yksi juurisyy miksei Suomi tule ikinä olemaan kuten jokin Oikea Pohjoismaa; skandinaaveilla on IHMISEN geeniperimää, eikä minkään kusipäisen kusisen ja kännisen vitun juntin kusiryssän, joka IIINNNNHOAA KAIKKIA !! Eritoten "omiaan" ja omaa varjoaankin ja omaa rumaa ankeaa läskipäistä kusinaamaansakkin ja haluaa siksi ILKEILLÄ ja kostaa sen KAAAAAAIKILLE muille, halki koko kurjan ja toivottoman elämän; junou ? jotta kaikilla muillakin olisi mahdollisimman kurjaa.

Mutta kuten jo sanontakin SANOO, vaikkei nämä mitään KUUULE(!!), ei pakolla tule kuin kusipäitä. Jne. Ja jos tuo ei mene jakeluun niin se siitä sitten.
Yhtä hyvin sitä voidaankin samantien vain SOTIA !!

Tämä ei ole mikään Japani ! Täällä ei olla toistensa takana ja tukena ja mitä lie, "yhtä hiiltä" puhaltamassa yms, täällä taistellaan kynsin hampain siitä KUKA saa olla se kaikkein julmin ja itsensä kovettanein typerä kovanaamainen koiranpaska, vailla sielua ja aivoja ja tunteita ennenmuuta, eli kuka on lähimmäs isäänsä Saatanaa. Se. Sitä se periaatteessa on.



Samoin, tässä "keississä" on "poliitikot" TAAS, kuten AINA, osoittaneet selkärangattomuutensa esim vieraiden edessä, pyllistäen "omilleen". Ne ei USKALLA kuten vasuritkaan, tai juuri kukaan teistä for that matter, sanoa NEEKEREILLE ja sompuille ja ryssille ja ählämeille ja manneille että; PAINUKAA NEKRUT VITTUUN MINUN MAASTANI !!!

Koska TUO on vaikeaa ja pelottavaa, se kääntyy heidän sisällään eräänlaiseksi itsehalveksunnaksi ja sitä kautta kanavoituu ulospäin sellaiseksi nurinniskaiseksi typeräksi ja kiukkuisen tunkkaisen Pohjois-Korealaisen ilkeäksi vääristyneeksi parahdukseksi kuin että "menkää laiskamadot TÖIHIN niin  kuin Kaikki Muut!!! ☭"

Kiitti!


Vaikka nykyään työtä ei ylipäätään edes OLE kuten ennen, muttei TÄMÄ uppoa Finuiitin kovaan ja umpiläskiseen kollektivistisamojedin ja risujenkerääjän talkoot ja savotta kalloon, vaikka sen käsittäisi Japsikin ja Ainu. Finuiitti tuskastuu ja alkaa rähjätä !
Riuhtoa narussaan väkivaltaisesti kuin Sipilän körtinpaska, kostea / märkä höyryävä ja tunkkainen ja tuulettamaton  ja tätä nykyä jo melko lämmin ellei jopa kuumakin, paska.

Järkkäävät ite ongelmia ja sitten suuttuvat niille ja niistä, muille, sivullisille; SIINÄ on Maallinen Valta teille täydellisessä pähkinänkuoressa.

Ja mikä kaikkein härskeintä, kai(?), samaan aikaan tämä sama läjä samaa saatanan sammakonpaskaa kehtaa vittu ottaa, OTTAA ja oikein HAALIA ja HAKEA(!!!!), NEKRUJA ja muita saatanan vitun alisomaleja ja tyhmimpiä ja rumimpia murjaaneita mitä maa päällään kantaa, kuin syyliä ja finnejä ja tuskastuttavia rumia vitun paiseita, ja kehuskelee että "me tianataan tällä!" ja tuo VIROSTA, paitsi kaikki tuotteet tätä nykyä, ja Puolasta; raksaäijät.
En tiedä missä ne suomalaiset vastineet on nykyään ? Kai ne "makoilee kotona poreammeessa ja wänkkäilee ja siemailee sitä hienoa juotavaansa" tjns ?!
Vitun änkyrät ÄLYKÄÄPIÖT !!

Jumalauta  jos nuo "päättäjät" on TYHMIÄ niin ....ai miin; ma häkellyn !! Mie häkellyn kun luen näitä teidän vitun änkyräisinä aikoina maanpäälliseen Helvettiin syntyneiden pikku KOVISTEN ja riutuneen miniatyyrisen älyn omaavien kiukkuisten piikojen ym mulkkujen "kannanottoja" ja ulostuloja yms.
Vittu HAISTAKAA VITTU !!  Ja menkää töihin tai PYSYKÄÄ TÖISSÄ !! Tjns.

Pieni vinkki jota ette ota kuuleviin korviinne, mutta; kaikkien KOHTALO ei ole lähimainkaan SAMA, eikä välttämättä ole TARKOITETTUKAAN "tekemään työtä". Eikä se ole niin että jos ei vain "tee jotakin" on automaattisesti loinen ja tiellä eikä tulisi syödäkkään. Ensinnäkin; "sivilisaatio" niminen asiaintila tuottaa jo niin PALJON YLIMÄÄRÄÄ / ylijäämää että ruokaa riittää kyllä jos vain HALUTAAN jakaa, harakoillekin ja viidakon eläim...jaa no niin, tämä kyllä tiedättekin jo, mutta you get the point.

EI se niin ole eikä mene, että joku urhoollinen Kake jossain, raataa niska limassa, jotta HÄNEN henk-koht. työpanoksensa voidaan antaa, esim HÄNEN pyytämänsä silakat jostain vitun joesta tjns, jollekin "lusmuilevalle hipille" tjns. Avartakaa ny vittu jo sitten jo VÄÄÄÄÄÄHÄN sitä maailmankuvaanne ☭ vitun kurjat kusipäiset ÄNKYRÄT perkele sentään !
Vitun mulkut ja ääliöt ja idiootit ja kovakallot ja pikkusielut !!!

Ja hei; kuten Eshter Vilar sanoi; TYÖ on lähinnä niitä miehiä (miehiä!! nimenomaan) varten jotka ei vain kertakaikkiaan muutakaan VOI.


Ja kuten Jukka Hankamäki on toistuvasti sanonut, onneksi ja kiitos siitä, "ei kaikkea toimeliaisuutta yms VOI muuttaa työn muotoon" tai miten hän sen nyt de facto muotoilikin, mutta kaikki ihmisten "arvotuotanto", tämä Blogi lienee TÄYDELLINEN esimerkki tästä, ole mitään minkä VOI / mitä HALUTAANKAN "monetisoida" joksikin VITUN "työksi" !
Suomalaiset vain on niitä vihoviimeisiä saatanan koiranpaskoja ÄNKYRÖITÄ kuten Pohjois-Korealaisetkin, jotka inttää kuin jokin vitun intiaani ja nekru, ettei OLE muita mahkuja tai muita tapoja elää kuin se jonkn heidän esi-käärmeensä on tuntenut jo Jura / Liitu -kausilla ja siitä eteenpäin, katkeamattomana tyhmyyden ja oppimattoman tiedottomuuden tympeänä ja ilkeänä ketjuna, vitun epäeläimelliset mulkut.


TämäKIN asia on geneettinen ja biologinen ja sikäli FYYSINEN. tämä on ROTUkysymys ja vaikea VAIN finuiitille ja ryssälle ja aasialaiselle. Minulle valkoisempana tämä ei ole mikään ongelma, eikä se jos joku hippi onkin ihan pokkana työttömänä ihan piruuttaan jne. Sehän kertoo jo että kyseinen "Maa" eli vakileiri, on niin "menestynyt"  että se on ylipäätään edes MAHDOLLISTA. Se kertoo että ehkä kyseinen lafka on lähempänä Roomaa kuin Perifeeriaa ?!....
...Kenties ! Omilla tympeillä ja typerillä tavoillaan.

OIKEAA kulttuuria täällä toki vierastetaan niin paljon että sen luojalle ja esittäjälle pyritään saamaan jo ennenkuin sitä on edes julkaisut; teippi suun eteen ja "viranomaiset" ja kahleet kimppuunsa, TÄSMÄLLEEN kuten Pohjois-Koreassa ja Venetsueelassa ja Singa-Apinalassa ja muissa vastaavissa "tasokkaissa ja inhimillisissä maissa" ja hyvissä paikoissa elää elämänsä.

Vitun kärttyiset typerät yksinkertaiset Saatanan mulkut. Go fuck yourself !

Ja hei! KOKO vitun "julkinen puoli" asioita ja KAIKKI "politiikka" ja KYTÄT ja "käräjät" yms, ja "lainluojat" yms Fariseukset ja Saatanat on ITSE pahimpia mahdollisia, kuviteltavissaolevia, LOISIA ja julmia demoneita, ei tosin niitä khuulinnäköisiä ja laisia versioita, mutta yksinkertaisia tunkkaisia rumia ja ilkeitä ihmisapinoita TODELLA kurjalla maailmankuvalla ja minäkuvalla (joka onkin ihan paikallaan) ja ongelmallisella JUUTALAISELLA "pokalla" ja ASENTEELLA.
NÄMÄ vitun vitut tuhoavat KAIKKIEN koko elämän, ja silti NE on "ihan ok ja tarpeellisia" mutta esim MINÄ(!!) lienen jokin abominaatio, valaistessani apinoita ILMAISEKSI, sellaista on olla REILU (tsiigatkaa finuiitit sanakirjasta), näillä Blogeillani ja sietäen täällä IRL enemmän uskaa kuin te YHTEENSÄ ja silti minä Atlaksena kannattelen teidän älykääpiöyttänne jne jne ad totaalisesti NAUSEAM ja infinitum. Mutta teille on liikaa jo jos jokin työtön saa "liikaa rahaa", mutta ette korvaanne lotkauta saatanan kalanpaskat kun KYTTÄ on OLEMASSA ylipäätään ja tulee vaikkapa "puhalluttamaan" tai sakottamaan tai muutoin ahdistelemaan, tai jokin vitun JUUTALAINEN ja Saatanallinen (Krisinuskon ja sen Jeesuksen / Jumalan yms mukaan esim) "perintätoimisto"  esim Lindorff tai Intrum"Justitia" (vittu on teillä OTTAA!!!) tulee hengittämään niskaan ja vaatii ENEMPÄÄ summaa kuin mikä on ollut alunperin kyseessä.

Nuo ovat KAIKKI "rikoksia" ja PAHUUTTA, mutta koska kyseiset  "instanssit" KUULUVAT JENGIIN ja kytillä on myös ASEET, "niillä on oikeus", toisin kuin niillä jotka EI kuulu jengiin ja jotka EI ole aseistettuja. Joka taas juontuu ja johtuu noista edellämainituista kovakalloista ja piinkovista sosio ja psykopaateista  järjestäytyneen rikollisuuden kusipäistä holhoojista ja laumojapamentavista megamulkuista omijoista ja ahmateista ja VARKAISTA ja LOISISTA.

Ja TUO ei ole mikään ongelma, vitun kääpiöt idiootit ja henkiset vääristymät ja sielunviholliset ??!?!

Mutta TYÖTÖN on "ihan sikapaha juttu!" ja "kauhee ongelma ja TAAKKA hei! Yhteiskunnalle ja näin!" mutta esim sekalaiset mutiaiset on kai jokin "piilevä voimavara" (se on "vara" joka kyllä sitten TODELLA piilee! Jopa heiltä itseltään ja tunnetulta maailmanhistorialta)

Suksikaa helvetti vittuun !
Vitun tihulaiset ja demonit. JA LAPSET.
Siitähän tuossa KITINÄSSÄ on KYSE ! "ME töihin kun kerran MÄKIN JODUN!" ...vittu se MINUN vikani ole olet JOUTUNUT töihin vitun luuseri !!
Mitäs et ole ÄLYKKÄÄMPI ja osaa VÄLTTÄÄ sitä !!!??
Tai kuten toinen jutkutar, Eshterin jälkeen, Ruukinmulkkuuna, sanoi, "älykkäimmät pojat OSAA kyllä välttää armeijan" - no matter what.
Vaikka finuiitin Taisteluapinain luokan uroksille tuokin meni väärään aivoon ja pisti siellä pyörivät pienet rattaat jumiin, ja sai poskensa ja niskansa helottamaan tunkkaisen, kommunismin(!), punaisina.

Vitun iljetykset.

Ja HEI!! MIKSI sitä nykyään työtön menisikään työhön jos pääsisi; SITEN sitä vain TUKEE "nykymenoa" ja sitä mihin ei itse voi VAIKUTTAA mutta joka TAKUULLA(!!) VAIKUTTAA sinuun, eli "yhteiskuntaa". Mikä EI OLE milläänlailla eikä tavalla YHTEINEN, vaan sen OMISTAA ja etenkin omasta mielestään eksklusiivisesti ne "hyväosaiset" ja rikkaat ja kytät ja "LAINSÄÄTÄJÄT" ennen KETÄÄN muuta, ja kaikki Tavalliset ja Normaalit ja Täyspäiset Ihmiset, joiden maailmankuva ja "persoona" on se sellainen Virallisen Rutikuiva ja nynny ja mukiinmenevä ja aivottoman sieluton ja haalean persoonaton platku mitättömyys, joka kammottaisi laboratoriossa syntynyttä robottiakin.
NIILLE ! Niille "yhteisö" AINA kuuluu, ja NAISILLE.
EI minulle eikä ehkä Blogin lukijallekaan, riippuen lukijasta.

Vaikka olen teitä RÄIKEÄSTI ylempi sielu ja kaikin tavoin PAREMPI, joudun SIETÄMÄÄN jatkuvasti teitä. Ja teidän seassanne "elämistä". Ihan jo SIITÄ, MINÄ, ansaitsisin jonkinlaisen "etuuden" ja/tai korvauksen ja läjäpäin mitalleja ja ison hienon patsaan. Roomalais-Kreikkalais tyylisen.

Ja te TIEDÄTTE tämän jossakin syvällä perseessänne vitun äklöttävät ääliöt kyllä itsekin.




Ja mitä tuohon työttömien ruoskimiseen tulee, niin ....ai miin..mitä tuohon voi enää sanoa !? TÄSSÄ tilanteessa vielä ?...kuten olen aina huomioinut ja sanonut Blogissa USEIN, finuiitit ei vain kertakaikkiaan PYSTY eikä KYKENE eikä OSAA luoda MITÄÄN ilmapiiriä. Positiivista ja sen sellaista kaikkein VÄHITEN.
Tämä johtuu siitä että teillä on kurjat ja demoniset, ilkeät ja itsekkäät, julmat ja ahmattimaset, alkeelliset ja SOTAISAT geenit. Te olette pelkkiä sinnittelijöitä kuten neekeritkin, ETTE ylijäämän LUOJIA kuten valkoiset. Joille se on HELPPOA !!
Se on niin HELPPOA että se on kuin hengittäisi. Ai miin; se on kuin meille lahjakkaille KAIKKI se mistä te muulit ette osaisi edes uneksia, esim olla hauska tai ottaa täydellisiä fotoja yksi toisensa jälkeen tai laatia musiikkia tjns, se on HELEPPOA. HELEPPOO.
Se on VAIVATONTA!!! Ei siinä ole MITÄÄN "työtä".

SE on "taivaan työtä" se. Se on täysin kepeää ja ihanan vaivatonta. Mutta TE, te olette kurjaa roskaa ja sontaa ja ilkeämielistä juoponpaskaa ja siksi kiukuttelette täällä toisillenne ad infinitum.
Kun MUUT, ne "suuresti ihailemanne" eli oikeasti INHOAMANNE, Suuren Maailman Sivistys-Ihmiset menee ja tekee jne, koska ne KESKITTYY alunperinkin ihan muuhun kuin toistensa kiusaamiseen ja kyykyttämiseen ja jalkojen iskemiseen vierustoverin alta ja sen sellaiseen, keharin ja koulukiusaajan ääliöjätkän ja kauhukakaran saatanalliseen ja typerään kusipäiseen touhuun.


Ei teistä O mihinkään. Tästä ei todellakaan tule mitään. Ja jos tuleekin; se on oleva VAIN PELKKÄÄ PINTAA, jonka HINTA on niin vitun tuskainen ja suuri ett......ää......... ei siitä voi mitään kirjoittaakaan. Tai sanoa.
Ei sitä voi kuin joko kokea ja ymmärtää, tai olla kuten "hyväosaiset" ja lillua siitä turvallisen(?) kaukana ja olla ymmärtämättä ja pysyä tyhmänä ja rahoissaan tjns.

En tiä.

Mutta siis; haistakaa vittu !!!


Tämä on jo jumalauta jopa teiltä; ÄLLISTYTÄVÄÄ kusipäistä vittupäisyyttä !!
Ja 60 päivää ilman hynää on SAMA kuin olla koditon. Ai miin.....sitä se on.
Mutta onhan "Meillä" täällä, kiitti(!), jo noita muitakin kerjäläisiä lumppumyttyjä pitkin nurkkia ja kadunkulmia esim Romanian mahtavasta tunk...maasta. Ja muualtakin.

#KiittiSiitä!


Hyvin te vedätte !!
Hyvin finuiitti finuiittejä paimentaa !!



Tulkaa kaikki edes siilintasoiset olennot sitten sieltä 1950-luvulta jo vähän likemmäs TÄTÄ PÄIVÄÄ ja sen selaista. Ja LAKATKAA KESKITTYMÄSTÄ toisten kurmoottamiseen Vitun junttiHeterot yms nilkit vittupäät kakarat.
Saatanan ääliöjätkät ja rumilukset !!!











Tässä vielä lopuksi tällainen kommentti tuolta kommenttiosastolta Aamun Lehden Jutusta. ↷




KALEVI  

Aktiivimalliin liittyen seuraava vinkki: toimittaja Paavo Teittinen Helsingin Sanomista viittasi (maksumuurin takana olevassa jutussaan tänään) tutkimukseen, josta löytyi allaolevat mielenkiintoiset maininnat. (Itse tutkimus löytyy netistä hakusanalla: unemployment-insurance-in-finland-a-review-of-recent-changes-and-empirical-evidence-on-behavioral-responses.pdf)

– Sivulla 41 sanotaan mm. näin: ”Hyvän työttömyysturvan aiheuttamat pidemmät työttömyysjaksot eivät välttämättä ole haitallisia, koska usein ne johtavat parempiin työntekijä/työnantaja -osumiin”.

– sivulla 84 kerrotaan porkkanan yleensä toimivan keppiä paremmin (hyvä kysymys siten on, miksi hallitus toimii täysin päinvastoin??)

– Sivulla 25 kerrotaan (vapaasti suomennettuna): ”Työttömyysturva auttaa ihmisiä selviämään taloudellisesti vaikeiden jaksojen yli edes jotenkuten. Sinänsä työttömyysturvan maksaminen mahdollistaa sen, että ihminen on pitempään työttömänä ja etsii myös pidemmän aikaa töitä. Mutta tämä ei välttämättä ole paha asia: ottaa aikansa löytää työpaikka, joka optimaalisesti pystyy hyödyntämään työntekijän tiedot ja taidot. Tällaisessa työssä työntekijä on tuotteliaimmillaan ja saa todennäköisesti myös parempaa palkkaa kuin vähemmän itselleen sopivassa työssä. Myös yhteiskunta hyötyy tästä, että työntekijän panoksesta saadaan enemmän tuottoa. Joten pitemmätkään työttömysajat eivät siten välttämättä ole yhteiskunnalle haitallisia”

– Sivulla 29: ”Työntekijän tuottavuus missä tahansa työssä riippuu täysin siitä miten hyvin hänen tietonsa ja taitonsa vastaavat työn vaatimuksia. Sen vuoksi voi olla suorastaan tehotonta ottaa vastaan itselle ensimmäiseksi tarjottu työ.”

Uskaltaisiko _yksikään_ tiedotusväline nostaa kansalaisten ja päättäjien luettavaksi näitä tällaisiakin tutkimuslöytöjä, jotka ovat aktiivimallille täysin vastakkaisia? Löydöt ovat mielestäni täysin loogisia, ihan maalaisjärjelläkin ajateltuna.

Miksi nykyisen hallituksemme työllisyyspolitiikka sotii tarkoitushakuisesti tällaisia tutkimustuloksia vastaan? Miksi hallitus penää vaatien, että jokaisen on työnhakijan hinnalla millä hyvänsä otettava vastaan aivan mikä satunnainen työ vain – oli se sitten itselle sopiva tai ei – vaikka tämä on tutkimuksen valossa jopa haitallista ja on pitemmällä aikavälillä epätarkoituksenmukaista?

Eikö tällainen periaatteellinen jalat edellä puuhun -politiikka ole täydellistä kustannusten tuhlaamista? Tähänkö meillä yhtäkkiä onkin varaa?

Aktiivimallin hahmottelema politiikka ei mielestäni ole millään tapaa enää tätä päivää. Tulevaisuudesta nyt puhumattakaan.







Ja vastaus Kalevin hämmästelyihin on; "hallitus / politiikka" ITSE on ABSOLUUTTISEN "epätarkoituksenmukaista" ja pelkkää kuhinaa ja loisten teatteria - kuhinan ja loisinnan takia ja itse itseään ylläpitääkseen. Ja siis teatterin takia. Ja jotta uhri eli SINÄ ja MINÄ, sokaistuisi ja lähtisi siihen mukaan ja alkaisi itsekkin kohkata samaa typerää iänikuista lehmänpaskaa, ja ajattelemattomia kun "ihmiset" ON, näin useimmiten käykin.

Ja sitten heitä / teitä suututtaa kun MINÄ sanon totuuden ja niinkuin kaikki OIKEASTI ON.


#KiittiSiitäkin!



HAITTA on "hallituksen" / "politiikan" AINOA TARKOITUSKIN. Ja jolleivät he HAITTAISI; ei heitä voisi olla olemassakaan ! Ja ihmiset olisi Jumalaallisen VAPAASSA tilassa, ja voisivat TOTEUTUA ja toteuttaa omat Kohtalonsa ja unelmansa ja suunnitelmansa ja seikkailunsa, eikä keskittyä kuuntelemaan jotain pystyynkuolutta jäykkää haapaa, joka kääpineen ja kaarnoineen ja ympäröivine pahkasikoineen valehtelee jotain "Asiallisen Rutikuivaa" vastenmielistä ja sielutonta typerää kusipää koiransontaa ihan pokkana ja VAATII vitun koiranpaska myyrä, sinua / kaikkia vain TOTTELEMAAN koska kyseinen puiseva ja häpeättä syntynyt epäsikiö vain ....junou, SANOO niin.
"Hän" on OMASTA MIELESTÄÄN nääs kovin Tärkiä. Tärkee Miäs.
Sellainen rutikuiva mitätön nahjus ja pikkumies, Pekkarinen lienee täydellinen esimerkki tästä, joka pitäisi vain heittää HETI synnyttyään, jostakin karhunperseestä, roskiin mihin kuuluukin, mutta ei ! EI !
Vaan sellaiset vitun kusipäät kiipijät tässä maapallon inkarnaatiossa kekkuloi muiden YLLÄ !!

THahahahahaha hahah...oooohmmän... mutta onhan ne sielumuodossa olevatkin / "henget" ihan sanoneet että se on tämän paikan IDEAKIN ! Nurinkurisuus !!

Ja se TODENTOTTA vittu TOTEUTUU !! Jukolauta ja kohtuuttomasti ja ylenpalttisesti ja vuolaasti ja kuohumalla virraten kuin tulviva Niagara ja/tai Niili !




@GoFuckYaSelves!




Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti