lauantai 20. tammikuuta 2018

Siilinpotkijat

https://www.aamulehti.fi/uutiset/poikajoukko-potki-horroksesta-herannytta-siilia-tampereella-kuonosta-irtosi-pala-ja-hammas-katkesi-liikuttavalla-videolla-risto-siili-saa-apua-200678363


KUKA tällaistakin aina tekee !?! KUKA tai KETKÄ on noin vitun typeriä kusipäitä mukkuja vittuja !?
Vitun nulkit saatana. 
Se ei lupaa hyvää tulevaisuudellekaan jos jo lapsena potkii eläimiä. Se on merkki ihan kiistämättömästä "rikollisesta luonteenlaadusta", ja tuollaiset voisi kai samantien vain ampua / abortoida laiffista ?! Ja / tai toimittaa johonkin vitun resevaattiin toisten mutanttien seuraksi, jossa voisivat riehua ennenkuin heidät mennäään koko lössi teloittamaan. Esim ampumalla helikopterista käsin miniganilla tjns ?! Apuharventamaan gnuulaumaa.


Vitun ääliöt.


Jotenkin ei yllätä että tampereella, suomen EHDOTTOMASSA persereiässä ja tunkkaisimmassa VITUN kommarien junttilassa mitä on. Paitsi ehkä se Kouv...ja se Mikk..ja sen tyyppiset mega turvenuijalat joiden nimetkin jo etoo niin etten tahri Blogia niillä. Mutta junou what ai miin.


En tiä onko edes somppu noin vitun oksettavan tyhmä ? Vai onko kyse ihan paikalisista Marxisti-Kommunisti rotista. Luultavasti ON.


Haistakaa sällit vittu, eli itsenne, ja suksikaa sinne. Vittuun.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti