torstai 25. tammikuuta 2018

Ismo ! Leikolasta !

https://www.is.fi/viihde/art-2000005536681.html

Siellä se Meidän Ismo nyt keikkuu, ja vaappuu ja miksei löntystäkkin, pitkin Ameriikan raittia !

Tuosta voisi tehdä elokuvankin, "The Amazing Case Of Ismo Leikola" tjns, sillä se ON ihan oikeasti "ameizing" että tuo hyyppä joka sai lähes Heedbärinkin vaikuttamaan osittain siedettävältä, onkin sitten Englanniksi jostain kumman syystä ihan oikeasti melko vitun hyvä !!

Siinä on mitä kummallisin keissi.
Tekee mieli miltei jo syyttää sitä hakkeriksi.

Ja tuo sen ulkonäkö / "habitus" tai olemus tai mikä lie.... se on kuin jokin sekoitus jotain takametsän tahnaista junttia, manaattia ja ehkä jotain lapsen askartelamaa "örkki projektia".
Se on kuin hännätön Muumi, jolla on vain jostain syystä liian pieni ja vähän ilkikurisenkin näköinen, naama, ja melko tuollaiset ...pölvästinhiukset.

Se näyttää siltä kuin nuo kuvat olisi jostain Nuija ja Tosinuija Kolmosen lavasteista ja "Ile" olisi päässyt siihen joksikin sivuhahmoksi, joka ehtii näkyä ehkä muutaman sekunnin, ennenkuin katoaa jo taakse ja vasemmalle ja pimeyteen.


Mutta äijä tai "olio" pääsi Konaniin. HAh..............jaa.  Aika juttu. Ei paha. Ja ihan hyvä "settikin" tuo oli kyllä.


En enää muista miksi aloin edes kirjoittaa tätä juttua, siksi tässä ei vaikuta olevan mitään sanomaa tai sisältöä...  : / sryMea Culpa.

#SoriSiitä



En tiä.....voisiko olla joku kieli millä Sami Hedbergkin olisi tai ainakin edes VOOOOISI olla, hauska !??! TÄMÄ itse olisi jo hauska vitsi Ständapissa. Mutta olen ihan tosissani...kai.
Ehkä jos Sam oppisi Katalaania tai sitä mitä lie se on se "Hirvatska" tjns ? Jotain sellaista ?


Kantsii koklata.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti