maanantai 29. tammikuuta 2018

"Pyhät Nekrut"

Olen tässä katsonut juuri muutamina viime päivinä ja öinä tuon "Cinema Sins" kanavan kaikkia niitä videoita jotka olen aiemmin jättänyt katsomatta. Ja katsoin mm sen paskaakin paskemman paskan mikä on "Poverrankers" -en halua kirjoittaa sen nimeä blogiini tuo paremmin- ja tämän kirjoituksen kipinä tuli siitä ja TULISENA !

Siis jukolauta VITTU MITÄ SAATANAN PASKAA !!

Mutta onhan se jo "juttuna"kin niin vitun tyhmä ja mauton ja ruma ja tyhmä ja mauttoman nolo ja hävettävän klisheinen ja keskinkertaisuuden tiivistymä ja hönö ja nörtti ja hölmö ja naurettava, että ei se yllätäkkään että se on pelkkä kakkaläjä, mutta silti ! SILTIKIN !

Syy tähän kirjoitukseen on se että; siinä oli jokin päähahmo joka on jokin elekrooninen pää, pelkkä pää, joka on jumissa jossain vitun seinässä / näytössä, ja se sai YHDEN(!!), Y H D E N, vitun mahdollisuuden jotenkin tulla takaisin ruumiilliseen olemukseen ja muotoon ja "inkarnoitua" taas tänne jne tjns yms etc, ja se luovutti pois.......antaakseen sen jollekin PERKELEEN, VITUN, SAATANAN, hevonhelvetin VITUN NEKERULLE !!!
Jollekin VITUN paskanruskealle paskapäälle primitiiville aliapinan troglodyytille vitun mulkun vitun mulkulle !! Vittu N E E K E R I L L E !!!

Vittu minä en antaisi edes ranskalaisten jämiä NEKRULLE, vaan heittäisi ne siinä vieressä eittämättä päivystävälle lokille tai harakalle tjns. Siis ihan tasan TOD!
Ja jos mukanani sattuisi olemaan esimmmmm....aidanseiväs tjns? Niin iskisin sillä nekrua, ihan vain siksi, mahaan.
Ja Peilfeissiä siihen sen tyhmään rullahuulen rumaan kommariryssän määkivään ääliön apinan päähän.


Ja mitä vielä; leffassa nuo vitun naurettaat trikoo / verkka(?)pukuiset naurettavat homot saa ne typerääkin dorkemmat vitun spedet pukunsa käyttöön vasta kun "saavuttavat (jonkinlaisen) valaistuksen" tjns, ja hei; arvatkaa KUKA niistä saavuttaa sen ensimmäisenä !? Hei !?...eiku ARVAA !!
Hei ? Et ikinä arvaa KUKA se on, ja mitä ROTUA se "edustaa" !?!? THähhähähähäääääääääääääääääää...........



































........ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄHH; se on se NEEKERI !!!

THAH AHAHAHAH AAHAHAAAAAAAA AAAA







..ahahahahaaaaaa. Hahaaa.

Koska hei ! TOTTAKAI se on !!
Kuka muu muka ?!

En tiedä MIKSI, muutoin kuin siksi että se on se saatanan vitun jutkusonta mitä Haliwuud haluaa kipata nuorison muovattavaan kalloon sisään. Ja ehkä varkaan ja murhaajan ja tyhmän, aivottoman koripalloilevan APINAN olemus ja ne rumat isot pulleat  jättimäisen sammakon, fillarin sisäkumi huulet on vain niin puoleensavetäviä piirteitä jutkujen tjns mielestä, ettei niitä voi olla palkitsemattakaan niistä !



Vittu teidät tulisi ampua konarilla koko VITUN "kulttuuriväki" / Marxistisakki, kuten Tarantiinon leffassa ne mulkut nynnyt ammuskelee siellä teatterissa niistä natseja. Vähän siihen tyyliin.

Siinäkin on taas todellisuuden inverssi; juuri NE JOILLE<== tulisi tehdä se jokin mitä ne itse tekee muille..no ===> ne tekeekin sen ITSE !
Sellaista pahuus on; se on nurinkurista.

Kuten "nykyaika".

Vitun Saatanan koirat.


Haistakaa vittu.









Ja nykynuoret; yrittäkää pitää aivoistanne kiinni !
Ja oppikaa mieluummin itse asiassa vaikka sitä VITUN Kiinaa kuin englantia ! Isketään TAKAISIN Sfäärille, ja ISKETÄÄN VITUN LUJAA !






Kävi ilmi että Suomi oli huipulla(an) sittenkin, 90-luvulla. Ja kaikki siitä lähtien on tullut vain pyllymäkeä alaspäin ja aivan vitun sydäntäkurmoottavan lujaa ja kamalaan suuntaan.




Ja siteerattakoon nyt taas yhtä vitun puisevaa Amerikkalaista (muistaakseni) pölvästiä, koska hei; kuka vittu TEISTÄKÄÄN saisi ikinä tällaista sanotuksi !?!?
Mutta sikäli kun muistan; "SOTA on se kun Valtio sanoo kuka on vihollinen, Vallankumous taas on sitä kun Kansa hoksaa sen itse!"





Aaaaamen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti