lauantai 13. tammikuuta 2018

Apinat kaato Henkan ! (ja myös Maukan)











...






...Voisiko tämä olla jotakin VuuDuuta, nambawan ? ....Ai miin, neekerit ? Tekemässä jotakin tyhmää ja pahaa ja sekopäisen typerää ?














Ensinnäkin; neekeri ja tuo kuvan neekerinpentu, EI OLE "mustia" vaan RUSKEITA. Opetelkaa ny vittu erottamaan edes nämä 2 perus-väriä toisistaan vitun muulit ja aivottomat, kuohitut, zombiapinat.
Jos ette uskalla kirjoittaa tai sanoa "neekeri", kun on kyse, junou(?), neekeristä, niin kirjoittakaa "ruskea poika" tjns. EI "Musta".
MUSTA on ihan eri väri.  Esim koppakuoriainen tjns, taitaa olla melko likelle MUSTAA, mutta nekru on useimmiten ruskea. Jotkut voi olla melko "mustiakin", mutta harvemmin.


Ja itse asiasta: naurettavan ......päivänselvää tjns. Nekrut "todistaa olevansa ihmisen tasolla" tai jotain, tuhoamalla paikkoja, siksi että on olemassa joku paita josta joku ei tykkää.

Ja ! Ja !! Jos siis lulit että pahin olisi ohi, niin eheheheiiii !! Paitsi paita, mutta myös MAINOS !!!

Hei !?



Ei tää o mikään olankohautuksella ohitettava yhdentekevä vähäpätöistäkin vähempi miniatyyrisen pieni pikkujuttu, joka ei hetkauttaisi edes ärtyisintä ja reaktioalteinta ja tulisieluisinta ja räjähdysherkintä palvelutalon juutalaiskehariakaan !

Tää on ehkä tärkein Uutinen meijän elinaikana !!!!
Vitut mistää "kuuhunlaskeutumisesta"; TÄÄ !! Tää on se juttu !!

Hennes ja Mauritsin huppari skideille !!!!

Jumalauta ny parrikaadeille hei !!? Jätkät ?



On siis olemassa huppari !!!
Jossa teksti; viidakon viilein apina

Tää on itse asiassa ehkä muuten Kolmas Maailmansota !! Nibiru on pian kiertoradalla ja taivaalta sataa sammakoita ja verta !!!
Egypti on kaaoksessa ja juutalaiset taas maanpaossa, vitun villit torakat ja rotat, ja neuroottiset apinat.


-




Ja siis ihan asiallinen ja Oikean Mitan reaktio. Hyvä ja pätevä ja perusteltu ja intuitiivinen ja sieluullinen ja järkevä ja tietoinen ja viisas ja älykäs ja mitä kaikkea !  Kyllä nekrut osaa.

Se on ihan sama täälläkin, "raappahousumiehet" ja kaikenlaiset ja karvaiset kalastajat ja mettämiehet ja sen sellaiset, olisi kans heti rikkomassa ikkunoita ja potkimassa kissoja ja mummuja ja sytyttelemässä IIIISOJA traktorin (ehkä vain sisäkumeja?) renkaita tuleen kadulla, jossa siis (pitääkö tämä erikseen mainita?!) on tietenkin sisällä joku onneton Pena niinikää, puukotettuna raatona ilman kledjuja, ja rettelöisivät pitkin katuja   viikkokausia, ryöstellen samalla kaiken mikä irti lähtee ja tottakai myös raiskaillen; KOSKA "on olemassa joku paita!" jossa lukee esim "Pena On Juntti".

Ai miin.....keksiikö joku paljon pätevämpääkään syytä alkaa esim ihan silkka SOTA ?!!? Samantien ja HETI !


Tua myydään esim, yhessä liikkeessä vaan...  sellasta leffaa mistä mä EN tykkää !!!  On jumalauta pieni IHME etten ole saatana HYÖKÄNNYT sinne jonkun oman sissijoukon ja armaadan kanssa ja POLTTANUT koko vitun lafkaa ja napannut bossia panttivangiksi ja virtsannut ruukkukasveihin, muoviahan ne on muutenkin, ja pitänyt yllä noin 6 päivää kestävää kissa ja hiiri leikkiä ja näytelmää ja teatraalista tyhmyyttä ja teatteria, kyttien ym pölvästien yrittäessä "neuvotella" minut joukkoineni ulos rakennuksesta ja niin että saamme pitää VAIN "suurimman osan rahoista" tjns.

Kyllä se jumalauta hermoja kiristelee kun käy jossain kaupassakin just, ja siellä on esim joku paita mitä EI ostais ja näi.  Miksei tälläsestä hei uutisoida enemmän ja useemmin ?

Ihan hyvin vois. Tää on kuitenkin yks merkittävimpiä / merkittävimmistä -aiheista, "paidat joita en ostaisi".

Lähettääkö Suomlannin Komentofinuiitit   Kollektiivin Armeijalta mitään kalustoa neekerten tueksi tässä Hyvän ja Pahan kamppailussa ?!
Vai aattelitteko ihan pokkana jättää vaan nekrut kylmästi yksin !? Vitun virtsapäät !!




Eniwei.




Vitun Neekerit.



Aatelkaa kuinka, KUUUUUINNKA, vitun tyhmä sitä täytyy olla !!! Todella !! Tehdäkseen jotain tuollaista ja jonkin tuollaisen varjolla ja takia.

Sitähän voisi melkein luulla että ne oikein odottaa mitä vain tekosyytä lähteä käyttäytymään "kuin apina" pitkin steissiä ja huutamaan ja paukuttamaan rintaansa ja persettään ja pomppimaan ylös-alas ja muutenkin käyttäytymäänn kuin "Suomen Eduskunta" jossakin vitun "istunnossaan".
Kai se "paskallakäyntiä" tarkoittaa tjns ? En tiä.

"Hei, kuule, veli, noi pitää meitä apinoina"!
"Eeeeiii vittu !? Hei ?......wooooouu....lähetään vetään hyllyjä alas ja rikkoo fönäreit ja tällee!!?"
"No TOTTA KAI ! Älä ny vittu sa sitä noin, ikäänkuin se olis vaan jokin mahollisuus ja näi!! Vittu raiskataa ja ryästetää ja piästää ja poltetaan ja näi !"
"Joujoujoujoujoujoujou"



Neekeri ja vasuri parat. Ne ei varmaankaan itse käsitä lainkaan mikä "kuviossa mättää" niinsanotusti.
Raapivat turhaan päätään, ja kailottavat ISOOON ÄÄÄNEEN julkisilla paikoilla ja tönivät erinnäisiä kojuja ja vanhuksia kumoon jne jne.

Sellaista on olla tyhmä ! Se on TYHMÄÄ.
Ihan sika tyhmää.

Tosi tosi tyhmää.


Iroonista suorastaan.




Mutta tuollaisia nekrut vaan on, ei siinä mitään erikoista ole, kuten KAIKKI koko planeetalla hyvin, oikein hyvin, jo tietävätkin.






Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti