sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Irtokarkeista

Jos jokin pitäisi "kieltää" muilta "ihmisiltä" / "kansalta", on se ihan päivänselvästi; irtokarkkien valikointi ITSE(!) kaupassa, sillä muovikauhalla.

Näin jokin aika sitten esim, kuinka joku vitun äijänkuvatus, melko iso köriläs (ei siis kovin älykäs / ymmärtäväinen / hienotunteinen jne) koski sillä kauhalla LATTIAA !!
Jumalauta vittu L A T T I A A !!! Ja saatanan koiranpaska pisti ihan pokkana sen vain takaisin sinne laariin ja vielä kauhoi sieltä niitä karkkeja ! ISO. MIES.
Vitun. Iljetys.

VITTU mikä oksettava saatanan hävytön moukka, perkele sentään.
Ja MIKSI se teki näin ? SIKSI että yritti sillä "kauhakädellä" ottaa lattiallepudonnutta karkkia siitä ...jostakin käsittämättömästä syystä, ylös !! SIKSI !!

Ai miin..... ?... What do i mean !? Mitä tuohon voi enää sanoa ?
Vittu susienkasvattama Tartsanikin olisi hygieenialtaan ylivertainen tuohon ääliöön mongoloidiksikin tyhmään moukkaan nähden. Ja MKSI sinne lattiallepudonnut YKSI karkki on MITENKÄÄN, ja millään mittarilla, yhtään, mitenkään, sitenkään, merkittävä !??! Vittu; potkaise se vaikka pois näköpiiristä jos sillä on jokin noteerattava merkitys ylipäätään vitun mulkku !

Vaikka se ei haittaisi ITSEÄSI vitun elukka(!), niin se HAITTAA; kaikkia muita !!  Ehkä jopa nekrujakin.

(LISÄYS!! 08.01.2018. Olin unohtanut tuohon ylläolevaan lauseeseen mainita kontekstin; eli tarkoitin että se häiritsee muita jos kauhot sillä kuupalla LATTIAA ja ehkä persettäs jne. SITÄ tarkoitin).

...En tiedä onko kyseinen kutale AINA noin vitun kammottavan typerä vai oliko ehkä / kenties kännissä ? Mikä ei ole ihan täysi mahdottomuus Suomlannissa, nyt eikä koskaan, mutta jos EI ollut niin...en tiä, se on niin tyhmä että "Anssi Joutsenlahti" sai ihan päivänselvän ja KOVATASOISEN kilpailijan !!
Siis...jumalauta, jos Anssia täytyy taluttaa kuin jotain rottavanhusta, pitkin seinänviertä jottei se törmää johonkin huonekaluun tjns ja menehdy, tai astu jalkojensa ja harhojensa päälle ja räjähdä spontaanisti tjns, niin tuon näkemäni Nykyajan Neaderthaalin täytyy olla NIIIIIIN! TYHMÄ! Niin vitun super-tyhmä, että se kulkee, en kyllä jäänyt katsomaan, luultavasti kumarassa, etukenossa, ikäänkuin sitä olisi lyöty mahaan, ja pää tuolla muun kropan "ulkopuolella", huojuen sivulta sivulle ja kädet roikkuen kuin jollain apinalla joka on saanut nukutusnuolesta takapuoleensa.
Mihin tuo luultavasti olikin jo ehtinyt tuupata sen muovikauhan ennenkuin saavuin paikalle näkemään tuon osan tuota vitun lattianlääppimistään.
Luultavasti se oli raapinut sillä siinä lattiaa ja persettään ja kassejaan jo pidemmänkin tovin, ehkä yrittäen "vaan" kaapia vähän sitä ylimääräistä loskaa ja hiekkaa siitä, kuin Oikea Maskuliininen Miäs Eikä Mikään Nynnyhintti Homo Hygieenikko, johonkin sivuun tjns ?
En tiä.

Ehkä.



Muiden tapausten muassa, TUON takia en tue niiden irtokarkkien nykyisenlaista "jakamista" "Kansalle". Sillä "kansa" on aivan kiistatta ja päivänselvästi osoittanut ettei ole "luottamuskelpoinen" moisen vapauden ja vastuun suhteen.

Kuten Kiinalaiset ja Ryssät autoilun suhteen.
Ja "poliitikot" minkään suhteen.
Mutta onko KUKAAN muuta oikeasti odottanutkaan !?!?


Nou.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti