maanantai 4. toukokuuta 2015

Yön Sujet

Tässä on noista Yön Susistakin kohuttu jonkun verran.
En tykkää lainkaan, että moisia vitun ryssänbimboja päästetään mihinkään, minkäänlaisen karsinan ulkopuolelle. Mutta kun nyt ovat kerran päässeet niin sanon vain, että: luulen heidän käsittäneen koko moottoripyöräkerho jutun täysin väärin ja päinvastoin. Mutta mitäpä sitä muutakaan voisi Venakoilta odottaa.

Ymmärtääkseni moottoripyöräpaholaiset (sikäli kun itsekkään asiaa käsittävät) edustavat paitsi kolmenkympin ja keski-iän kriisiä, niin jonkinlaista omaa versiotaan "Vapaudesta" ja sikäli siis Anarkiasta ja yksilöllisyydestä yms. Eli kaikkea mitä PerusHeteroYhteiskunta EI EDUSTA !!!!

Ja NÄMÄ saatanan ääliöt ajelevat pitkin ja poikin lennättäen saatana Marksismin ja Kommunismin ja Stalinin ja kaiken muun punaisen pers´reikäisyyden lippuja !! Vittu mitä typeryksiä saatana !!

Et voi edustaa yhtä aikaa Anarkiaa eli Vapautta JA Kommunismia !! Tai mitään versiota kollektivismin keskinkertaisesta tunkkaisuudesta.

Joten... eiköhän sen klubin olisi aika jo lopetella, ja jalkautua kuten muutkin Vasurit, tuonne kaduille pelottelemaan ja pahoinpitelemään ja ryöstelemään ihmisiä.

Ja muutoinkin: suksia vittuun !! saatanan Staalinin lutkat !

Haistakaa saatana vittu !!

Fuck you.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti