sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Pari Typerää "tiede" Uutista


Videopelit joissa tehdään yhteistyötä, nostavat esiin.. yhteistyötä !! tai Sosiaalisuuden-puolesta tyyppistä käytöstä !!

You don´t fucking say ??!


Ryssien avaruusromu ..alus "Edistys" tulee rysähtäen takaisin Maapallolle ja palaa niin tehdessään.

Ei yllätä ketään. Miten ihastuttavan osuva nimikin !! hahahaa "edistys" !! hahhahaaa Ryssien !! ryssien edistys ? Kaikkea sitä vittu kuulee !!! Se on kuin neekerien edistys tai korealaisten tai hiekkaählämi partanaamojen edistys tai muu vastaava; sellaista ei ole eikä tule. Eikä ainakaan neekerien tapauksessa ole koskaan, missään muodossa, ollutkaan.

Ja ajatelkaa: noidenkin laatijat, sekä teknologioiden, että tutkimusten (esim tuo tietokonepeli tutkimus) ...nuo puoskarinpaska ääliöt saa saatana rahaa tuosta hyödyttömästä paskasta !!!!!!!
Kuten suurin osa "työelämän" ämmistä. Heidät voisi korvata lobotomisoidulla makakin ruumiilla ja se ei juuri vaikuttaisi negatiivisesti. Itseasiassa...asiat saattaisivat jopa kääntyä lievään nousuun.

Nämä on tasoa "hiekka on ...hiekkaa!! ....ja kuivaa" ja "vesi on märkää... tutkimukset osoittivat". Tuollaista paskaa kehdataan kutsua saatana "tieteeksi".
Tuollaista sontaa suolletaan kun ollaan niin vitun tyhmiä, ettei osattaisi edes luututa lattioita joten on pakko löytää työ tai "löytää paikkansa" jostain vitun Akateemisesta Virallisesta Kommunistibyrokraattisesta Suojatyöpaikasta. Ja NÄITÄ vitun imbesillejä, idiootteja, älykääpiöitä sitten kehdataan julistella älykkäiksi ja heitä toitotetaan turuilla ja toreilla ja he saavat näkyvyyttä ja heitä pidetään älykkäinä ja mitä muuta vielä !!!
Ja sellaista joka toteaa, että "roduissa on eroja" tai että "neekerit on vain tyhmiä eläimiä" -pidetään jonkinlaisina raamatullisina kammotuksina eli "abominaatioina" ja Cthulhun veroisina hirviöinä ja Natseina ja minä muuna lie.P.s Onko joku yllättynyt, että jos pelaa yhteistyötä korostavia pelejä...siinä saattaa äityä jokseenkin sosiaaliseksi ja että Ryssien avaruusromu on tulossa rytisten alas ja vieläpä liekeissä ?!

Of course not !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti