keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Uusi Maahanmuuttolinjaus 2015

No niin lapset, täällä ollaan taas !!
Ja melko vittuuntuneenakin heti kättelyssä.

Tässä sitä nyt sitten taas on, teille tietämättömille, härkäpäisille, typeryksille.

Soinin ja Persujen Mulkkujen "takinkääntöä" !! Ooooh !! huhuhuuuuu a surprise there !

YLLÄRI PYLLÄRIIIIIiiiiiIIIiiIII !!!!!111!!!111!!!!11!!!1!!

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015051319683688_uu.shtml

" "Kohenemisen" lisäksi toinen tärkeä sana on "edistäminen". Hallitus edistää maahanmuuttoa. Tämä ei tarkoita sitä, että hallitus panee rajat kiinni, torjuu maahanpyrkijät tai seuraa sivusta välinpitämättömänä.

Kun hallitus edistää, se meinaa, että Suomi ryhtyy aktiivisesti houkuttelemaan maahanmuuttajia.

Entäpä muuttajamäärät?

Huoltosuhteen muutosta ei voi mitata pienistä muuttajamääristä. Vain väestötason suuret määrät kelpaavat. Vuosittain Suomeen pitää tulla kymmeniä tuhansia muuttajia, jotta mittari edes värähtäisi.

Periaatteessa hallituksen linjaus sallisi vaikka kaksi miljoonaa maahanmuuttajaa. "

Että näin. HAhahaa... vitun läskipäät, ääliöt ja paskahousuiset paskakasat, paskapäät. Saatana.

Miiiiiikääään ei muuutu !! miiiiiiiikään ei muutu ! kaaaaikki on iiihan kuten "aina". Kaaaaaiikki pysyy ennallaan, iiiiihan kaaiikki.

" Perussuomalaiset ovat tänään allekirjoittaneet nämä periaatteet. Tämä on erittäin tärkeä linjaus, sillä samalla se kertoo vihdoin viimein, että perussuomalaisten maahanmuuttokritiikki on pohjimmiltaan sittenkin kohdistunut maahanmuuton taloudellisiin haittoihin.

Perussuomalaiset on suvaitsevainen puolue. Uusi hallitus ei erottele maahanmuuttajia kulttuurin, kielen, ihonvärin tai uskonnon perusteella. Vain raha ratkaisee. "


" He...?..hei, näkyyks toi perse tossa? teille?.. nyt ...hei? "

* * * * *

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015051319682455_uu.shtml


Linjauksessa näkyy perussuomalaisten kädenjälki. Hallitus esimerkiksi lupaa selvittää maahanmuuton kustannukset ja hyödyt. Hallitus myös kannustaa avoimeen keskusteluun maahanmuuttopolitiikasta, mutta rasismia ei sallita.

Kokonaisuudessaan "maahanmuuton tulee olla hallittua", paperissa linjataan.

Linjauksen mukaan maahanmuuttajat vahvistavat Suomen "innovaatiokykyä ja osaamista". Hallitus haluaakin edistää työllisyyttä, taloutta ja huoltosuhdetta vahvistavaa vahvistavaa ja kohentavaa työperäistä maahanmuuttoa.


Linjanmuutoksiakin paperista löytyy:  "

Ja tässä kuvankaappaus suoraan tuon jatkoksi.....

Eli..... ? ...eli siis; mitään merkittävää EI suuntaan tai toiseen tehdä tai tule tapahtumaan.TERVETULOA neekerit ja meksikaanit ja murhaaja-Muslimiapinat ja vinosilmät ja muut kusiaiset, kusipäiset, killisilmäiset, vitun lantapäiset Jurakautiset paviaanit !! Sydämmellisesti: teretulemast !!

Seeeeekaaan vaan ! kyllä tänne mahtuu.


Toveri porsas Soini on totta totisesti käännellyt takkiaan aika mukavasti ja nopeahkostikkin. Teiltä otettiin taas "pulinat pois" kuten asiaan aina kuuluu, ja sitten tehdään jotain kusipäistä ja levitellään käsiä. Ja ämmät ja muut typerät aivottomat kanat on tyytyväisiä ja muut hämmentyneenä ihmettelevät, että "kusetettiinko meitä..TAAS, jotenkin ..vai ..mit..? m ..itä tässä kävi?"

Valtaa ne nääs vaan hamuaa, ei muuta. Ei niitä kiinnosta mikään korkealentoinen Periaate tai muu vastaava. Kunhan saa kahisevaa ja hienon auton ja melko aivottoman edustusvaimon ja parikin lukaalia ympäri mualimman yms niin tyytyväisiä ovat kuin korvantakaa rapsutettu kissa.

* * * * *

Mutta sillävälin täällä Todellisuudessa: luuliko joku teistä ihan oikeasti ja todella, että nämä samat saatanan läskipäiset kommarinvätykset TODELLA muuttaisivat asioita ???!?!?! Miksi helvetissä muuttaisivat ? (paitsi maasta !)

Se tietäisi heille vähemmän valtaa, ehkä jopa paljon vähemmän ja vähemmän rahaa ja "prestiisiä" ja se tietäisi, että heitä aletaan kutsua avoimesti siksi mitä ovat aina ja koko ajan olleetkin ja se tietäisi vaikka mitä muutakin, toinen toistaan ikävämpiä asioita. Ja lopulta jos ei muuta niin, melko huonoa mainetta.

* * * * *

Suomi ollaan, kuten kaikki muutkin ei-ruskeat maat, muuttamassa luullakseni melko tietoisesti.... ruskeaksi. Kuten neekerikoomikko Deiv Shapelle sanoi yhdessä Ständap jankutuksessaan: "pian me olemme kaikki vain beigejä" (siis haaleanruskeita).

Ja TUO lienee se tavoitekkin. Tehdä kaikista a) beigejä, ja b) ihan käsittämättömän tyhmiä.
Ja hyvällä mallillahan asiat sikäli ovatkin. Ihmiset on alkaneet jo käyttäytyä, jumalauta jopa suomessa saatana !! haahahaa, ikäänkuin neekerit olisivat "ihan vain ihmisiä siinä missä muutkin" ja kuuluisivat ihmisten pariin, sivilisaation keskelle ja myös suomeen.
Ikäänkuin siinä ei olisi mitään moitittavaa eikä outoa eikä kahelia, jos ja kun joku tulee tuolla kadulla vastaan sirkuskarhu talutusnuorassa.

Muistattehan, että Britanniassa, kun tämä MODERNI vaihe tästä hullutuksesta alkoi, sanoivat paikalliset liberaalit tai vasurit tai mitkä lie Pyhimykset, että he halusivat hieroa konservatiivien / oikeiston naamaa siinä (maahanmuutossa ja neekereissä siis). Eli kyse on eräänsortin kostosta, ja vasemmiston LOPUTTOMASTA ja imbesillimäisen typerästä ja lapsellisesta VIHAsta kaikkia ja kaikkea kohtaan.

Tuo ristinuskoinen ja jonkinlainen professori käsittääkseni, Bruus Tsharltton on taas kirjoittanut aika jees-tekstejä vasureista. Kannattaa katsoa : http://charltonteaching.blogspot.fi/2015/05/microagressions-why-left-is-so.html

Tuohan on toki tietysti myös HYVÄ Uutinen, koska se tarkoittaa, että; Vasemmiston terrorin valtakausi ON PÄÄTTYMÄSSÄ. Asioiden suuressa mittakaavassa, sitä kohti mennään. Ja ne tietävät saatanan rääpäleet ja älykääpiömäiset rikolliset pikkupaskat sen itsekkin ja HELVETIN HYVIN !! ja pyrkivät siksi(kin) viemään yhä enemmän ja enemmän mukanaan alas, Tuonelaan, niin paljon ja äkkiä kuin vain suinkin kykenevät.

Mutta eniwei, minua tämä ei yllätä lainkaan. Olisin paljon yllättyneempi jos ...kissa alkaisi puhua tai jotain, kuin mitä olen nyt. NYT olen hyvin, hyvin ei-yllättynyt.

Persut pakittaa??.... well whadda ya know !

Kohta Soini jo kailottaa isoon ääneen jostain kalliolta, kuin Mooses "Lakia" (eli juutalaisten tapaa kontrolloida Goin Hoi Polloita), Maahanmuuton ja neekerien ja muiden murjaanien sekä välttämättömyyttä ja vääjäämättömyyttä, että myös niiden ihanaa autuutta. Ja tietenkin hyödyllisyyttä.
Ja tottahan se on !! Sillä mitäpä hyötyä neekeristä ja sen sellaisista olennoista, EI olisi !!??

Kaikki maailman hyötyhän siitä on..... vai?... eikö vain olekkin !? .....vaaaii.....no, ei nyt kyllä tule mitään ihan tiettyä mieleeni juuri nyt, mutta varmastikkin sellaista jotain kyllä on !! Jossakin, joskus.
Jostain syystä.

Hyvä slougani (suomlantia [suomeksi: iskulause]) voisi olla vaikka "nekrukin on suomalainen!". Niin just ! jee !!

Olihan se kamalaa, muistatteko, kun meillä oli ihan OMA MAA !! Tää oli nääs kaikki meijän !! Kaaaaaaiikki. Eikä ollut periaatteessa yhtäkään afrikan tai somalian käkkäräistä päätä pyörimässä hyödyllisenä  tuossa ympäriinsä, vakuuttelemassa sekä suomalaisille itselleen, että ulkolaisille turisteille, että "kyllä! kyllä Suomi tottavie on ihan oikeasti osa valkoista eurooppaa ja ihan kuten mikä tahansa muukin maa! kyllä se niin vain on !"

Eli; ei mitään uniikkia tai nähtävääkään sinänsä, jatkakaa vain matkaa.

No, mutta. Yllättävän kauan tätä kestikin !! Ja vielä teiltä, Finuiittini !! Täytyy kai olla lähes ylpeä. Tämä oli kuin Pekka Rinteen nollapeliputki ! Hienoa, ehkä jopa ällistyttävää, mutta jossain vaiheessa vääjäämättä, menevä katki, poikki ja pinoon. Ja sikäli myös; Histoorian kirjoihin.

Kaiketi tässä käy niin, että lopulta täällä tulee Kiinalaiset määräämään kaapin paikan, jotka delegoivat eli siirtävät -varsinaisen valtansa ja sen käytännön käytön, Ryssäin osaaviin ja kyvykkäisiin, inhimillisiinkin, käsiin. Ja siitähän suomen juntilla On kokemusta ja se ON tuttua ja se ON "SE" juttu mikä täällä osataan. Kuunnella ryssää. Ja sitten seurata sitä, mutta koko ajan manaten sitä salaa.
Siihen tämä tähdännee. Eli, että saadaan taas (luojan kiitos!) kuunnella Ryssiä ja ottaa Moskovasta käskyjä ja määräyksiä ja ediktejä ja diktatointeja ja visioita ja moitteita ja muuta sen sellaista, vastaan. Ja olla siitä sitten jokseenkin melko näreissään.
Siihen suomalaiset aina pyrkii, koska SE yksin on suomalaisjuntin normaali olotila.

Kaikki muu on vierasta ja tuntematonta ja vaarallista ja pelottavaa. Kuten Amerikkalaisille vapaus. Siksi amerikkakin on nyt nykyjään, de facto ja de jure, kommunistinen diktatuuri jota johtaa valehteleva, ei amerikkalainen, muslimi ja homo, neekeri !!

Repikää siitä sitten.

Hoh hoh... no; tiedän että on vaarallista antaa typeryksille ja idiooteille ideoita, mutten malta olla sanomattakkaan, että: miksette vain pyrkisi samantien tekemään Jani Toivolasta (Bombigweestä siis) pressaa ?! Se on SEKÄ homo, ETTÄ neekeri !! JA vielä ULKOMAALAINEN neekeri !! Hei chamoon män!! tsiisus vittu !! sehän on saatana sananmukainen "täyskäsi" tai "värisuora" !!
Parempi olisi vain jos se olisi vielä transu tai vain naispuolinen, lesboneekeri kommari ! Mutta jos tuo puute huolestuttaa niin sehän on vielä valittavana se koukkukäsi ? Junou ? se joku pah, "Teeeerroristi" byäää, Johtaja. Millä on siis se de facto, koukkukäsi.

Nin SEN ..senhän te voisitte varmaankin sekä kutsua tänne, että vielä jopa saadakkin. Ja ihan varmaan suostuisi kyllä ihan prsessaksikin asti, en usko että siinä mitään sen kummempia ongelmia tulisi.To Finland it is !!  ( Vuoden 2015 Suuri Maahanmuuttouudistus ja linjanveto... edistys.. )

Adios Amigos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti